Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende ıspartalıyım ve ıspartada yaşıorum kızlar merkezdeyim çok seviorum ıspartayı şimdi de sdü'de okuorum ailemin yanındayım yalnız olmadığıma sevindim yerimseniben şakkıdı
ya kızlar bende byrdayım işten çıkardılar evimde pc yok çok canım sıkılıyor çok özlüyorum burayı eşim bazen getiriyor internet cafeye ama olmuyor inşallah evime en kısa zamanda bir pc alırım öpüyorum hepinizi
canlarım işten çıkardılar o yüzden sizinle değilim ama çok özledim burayı eşim arada internet cafeye getiriyor onunla avunuyorum inşallah en kısa zamanda evime bir bilgisayar alabilirim hepinizi öpüyorum ıspartadan selamlar
ya kızlar bende byrdayım işten çıkardılar evimde pc yok çok canım sıkılıyor çok özlüyorum burayı eşim bazen getiriyor internet cafeye ama olmuyor inşallah evime en kısa zamanda bir pc alırım öpüyorum hepinizi
selam hemserilerim nerlerdesiniz neden hiç formumuza girmiyorsunuz ne var ne yok canım ıspartamda çok özledim oraları çok az kaldı 1 ay sonra oaradayım inş.
merhaba kızlar bende ıspartalıyım bugun aranıza katıldım erzurumda oturuyorum iş gereği burada yaşayan ıspartalı bayanların dıkkatıne görüşmek üzerea.s.a.s.