• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Isparta///32

• Konu Sahibi Konu Sahibi melankoli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaslar,

bende ispartaliyim (icinden) ama sadece yaz tatillerinde gidebiliyorum ancak, su an yurt disinda viyanada yasiyorum.

ispartali arkadaslara selam

bende ıspartalıyım ve ıspartada yaşıorum kızlar merkezdeyim çok seviorum ıspartayı şimdi de sdü'de okuorum ailemin yanındayım yalnız olmadığıma sevindim yerimseniben şakkıdı

maşallah çok güzelsin hülyalı resimdeki sensin değilmi

ıspartada yaşayan arkadaşlar arada sırada ordan selam gönderin yaşayan varmı

ya kızlar bende byrdayım işten çıkardılar evimde pc yok çok canım sıkılıyor çok özlüyorum burayı eşim bazen getiriyor internet cafeye ama olmuyor inşallah evime en kısa zamanda bir pc alırım öpüyorum hepinizi

canlarım işten çıkardılar o yüzden sizinle değilim ama çok özledim burayı eşim arada internet cafeye getiriyor onunla avunuyorum inşallah en kısa zamanda evime bir bilgisayar alabilirim hepinizi öpüyorum ıspartadan selamlar

ya kızlar bende byrdayım işten çıkardılar evimde pc yok çok canım sıkılıyor çok özlüyorum burayı eşim bazen getiriyor internet cafeye ama olmuyor inşallah evime en kısa zamanda bir pc alırım öpüyorum hepinizi

dilekcim merhaba beni tanıdınmı bebk kokusundan esra kayboldun gittin kız

bende ısparta keçiborluda yaşıyorum keçiborludan yok heralde hiç

mrb bende ıspartada keçiborluda
yaşıyorum sizleri gördüğüme sevindim

ziyarettimden sonra selamsız kapatma istemedim bütün kızlara ve ıspartalılara selam hayatta başarılar

selam hemserilerim nerlerdesiniz neden hiç formumuza girmiyorsunuz ne var ne yok canım ıspartamda çok özledim oraları çok az kaldı 1 ay sonra oaradayım inş.

merhaba kızlar bende ıspartalıyım bugun aranıza katıldım erzurumda oturuyorum iş gereği burada yaşayan ıspartalı bayanların dıkkatıne görüşmek üzerea.s.a.s.

hoşgeldin paraxcım bende ığdırdayım ban bir hafta sonra tayiciyim

Back