- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Oyyy ne guzel yorum bu boyleBu sofra bir başka olmuş ya
Nasıl desem
Üç oy hakkım olsa üçüncü de basarım bu sofraya öyle birşey.
Menü seçimi, sofra düzeni, fotoğraflama, sunum hepsi harika. Tadına bakamadık ama eminim o da iyidir
Elinize sağlık
Eski birijcilerden arkadaşımız sunumları ile bir kaç kere birinciliği kacirsadq harika sunumları var makarnalardaki koftelerini görmedin sanirimBu sofra bir başka olmuş ya
Nasıl desem
Üç oy hakkım olsa üçüncü de basarım bu sofraya öyle birşey.
Menü seçimi, sofra düzeni, fotoğraflama, sunum hepsi harika. Tadına bakamadık ama eminim o da iyidir
Elinize sağlık
Maşallah diyelim nazar değmesin. Makarnalara oyvermiştim aslında ama şimdi hatırlayamadımEski birijcilerden arkadaşımız sunumları ile bir kaç kere birinciliği kacirsadq harika sunumları var makarnalardaki koftelerini görmedin sanirim
Heyt bee kankama bak usenmemis rakibi olmama ragmen ovmeye gelmis beniEski birijcilerden arkadaşımız sunumları ile bir kaç kere birinciliği kacirsadq harika sunumları var makarnalardaki koftelerini görmedin sanirim
Kus yuvasi makarna yapmistim canim benMaşallah diyelim nazar değmesin. Makarnalara oyvermiştim aslında ama şimdi hatırlayamadımSen bana künefe yapsana
yaparım yeter ki peynir olsun çiğ kadayıf her daim buzluktaMaşallah diyelim nazar değmesin. Makarnalara oyvermiştim aslında ama şimdi hatırlayamadımSen bana künefe yapsana
sana rakip olabileceğimi mi düşünüyorsunHeyt bee kankama bak usenmemis rakibi olmama ragmen ovmeye gelmis beni
Tabiki de ask olsunyaparım yeter ki peynir olsun çiğ kadayıf her daim buzlukta
sana rakip olabileceğimi mi düşünüyorsun
BilmiyordumTabiki de ask olsunhatirlatirim an itibari ile tarifin en fazla tiklanmis 2.tarif
Efendim kuzuuuuı geldim ne oliyiiii
En cok senin tarife tiklanmis onu diyorum kuzuEfendim kuzuuuuı geldim ne oliyiiii
O da hakediyor haketmeyen yok gerçi
Demek ki eski yapılanlar daha çok tiklaniyorEn cok senin tarife tiklanmis onu diyorum kuzu
Lahmacun fenaO da hakediyor haketmeyen yok gerçi
Orasi oyle de yine eski tarifler var ama o kadar tiklanmamis meselaDemek ki eski yapılanlar daha çok tiklaniyor
Nerde hangisinde tıklanmış gi onu nasıl anlıyonuz :)En cok senin tarife tiklanmis onu diyorum kuzu
Bizi çok mi beğendiler dersinOrasi oyle de yine eski tarifler var ama o kadar tiklanmamis mesela
Anam ne cahalsiniz hic bakmiyonuz oyle seylereNerde hangisinde tıklanmış gi onu nasıl anlıyonuz :)
Bacım nerden bileyim senin kadar yarışma gecmişimmi var benim dahabebişim benAnam ne cahalsiniz hic bakmiyonuz oyle seylerebakin bana incik cincik ediyorum her yerini
An itibari ile en cok siz ikinizin tarifi begenilmis meselaBizi çok mi beğendiler dersin