- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Yaaa oyle mi tesekkur ederimaslinda kebapli menuye pasta olur mu diye cok tereddut etmistim ama dayanamadimMüthiş bir sofra olmuş ellerine sağlık başarılar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa oyle mi tesekkur ederimaslinda kebapli menuye pasta olur mu diye cok tereddut etmistim ama dayanamadimMüthiş bir sofra olmuş ellerine sağlık başarılar dilerim
Cok cok tesekkur ederimHarikaaa gorunuyor herse, bayildim. Ellerine saglik
Tesekkur ederim balimbu sefer bakalim esin kimin masasini begenecekbu defa kus neyim de yok gul var olur mu;53:Ooo bizim hamarat hatun maharetini konuşturmuş ellerine sağlık canım herzamanki şıklığıyla masan harika gözüküyor
Tesekkur ederim balimEllerine sağlık canım emekli olman lazım artık Yarışmadan
Kaldır kaldırTesekkur ederim balim
Ben su tabaklari en iyisi guvenli bi yere kaldirayim
evet oyle gercekten ama hakkini vermissin cnmTesekkur ederim canim elimden geldigince yapmaya calistim yorucu bi kategoriydi
Bir adanalidin bunu duymak cok guzel tesekkur ederim canimBir adanalı olarak adana kebabını görünce yüzümde güller açtı eline sağlık yarışmada başarılar
evet oyle gercekten ama hakkini vermissin cnm
Begenmene sevindim gardasimsen katilmicak misin?Ellerine sağlık gardaşım hepsi ayrı ayrı çok güzel olmuş :)
Cok tesekkur ederimtabaklar ve sofra çok şık. eline sağlık başarılar
Yok canım katılmayacak gibiyim sizlere hayırlı başarılarBegenmene sevindim gardasimsen katilmicak misin?
Tesekkur ederim balimYok canım katılmayacak gibiyim sizlere hayırlı başarılar
Rica ederim canımTesekkur ederim Jennacim
Tesekkur ederim kankaBebişim yine harika olmuş herşey eline emeğine sağlık
Ben burayı unutmuşum Sütaş heyecanına kapılıp
Şu senin ıspanaklı çorba var ya dovga yazdığın o toyga çorbasına çok benziyor ben yaptığımda bayağı bakmıştım ya ıspanaklı yada etli yapılıyordu ama müthiş gözüküyor gerçekten ... ❤
Yarışmada başarılar diliyorum
Ispanaklı si gözüme çarptı benim ama ben etlisini yapmıştım ama serin serin bu şekilde de güzel olur son hali müthiş gözüküyor zatenTesekkur ederim kanka
Toygaya baktim ben ama ispanaklisini goremedimispanakla olursa gercekten neredeyse ayni olur.bizim bu corba soguk sekilde buzdolabinda ciktiktan sonra ayran gibi bardakta da iciliyor:)hatta ben oyle daha cok seviyorum