Kekler - Pastalar Ispanaklı yaş pasta- Pınar süt sponsorluğunda

Eline sağlık canım bayılırım bu pastaya :) belki denemeyenler ne alaka ıspanak ve kek diye düşünür ama gerçekten müthiş bir lezzet başarılar dilerim...

Börtüm böcegim bir tek senin pastan beyaz galiba
Tamami cikolu olmus
Ispanakli hic tatmadim ama
Cok guzel gorunuyor ellerine saglik

Börtüm böcegim bir tek senin pastan beyaz galiba
Tamami cikolu olmus
Ispanakli hic tatmadim ama
Cok guzel gorunuyor ellerine saglik
Börtün böceğin yesin seni Evet ya tek kaldım sen niye bana eşlik etmedin bakım beyaz beyaz takilirdik kankamla

Çok yaratıcısin tatlım. Ispanaklı pastan mükemmel lezzetli görünüyor.Ellerine emeğine sağlık.
Ispanak yemeyen çocukları için anneler bu tarifini deneyebilirler bende en kısa sürede oğluma bu pastadan yapacağim

Canim benim begenmene çok sevindim kesinlikle ispanak tadiyla alakasi olmuyo
O yakisikli oğluna ben yapayım sen hiç zahmet etme

ellerine sağlık hazalcım ... sevdiğim bir pastadır .. bende seneler evveeeel ilk gördüğümde vaaay be kadına bak fıstığa bulamış resmen demişiimdir :))) sende ıspanakları çok ezilmiş bulmadım ama canım .. hamurunu yemyeşil yapacak kadar ezilmeli diye biliyorum , tadını etkiledi mi bilemem tabii ...

Çok çok başarılar canım .

Sağol ablam sen begendiysen bu mutluluk yeter
yok ablam aynı tadında bir fark yok tabi riske giremem derseniz rondodan geçirebilirsiniz boylede bi fark etmediği için ben gecirmedim ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…