- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajinizi görmemişim Hayır canım ispanak tadiyla alakası olmuyo zaten deneyenlerde bilirIspanaklar iyice ezilmediği için yerken ağızda ıspanak tadı bırakıyor mu?
:)) aynen canım bende ilk öyle görünce düşünmüştüm değişik bir görsel oluyoEllerinize sağlık :) Bu pastayı misafirlikte ilk gördüğümde :
- Bu ne kadar fıstıklı bir pasta böyle Diye düşünmüştüm Ispanaklı olduğunu öğrenince tabi çok şaşırmıştım
Yarışmada başarılar
Teşekkür ederim :)ellerine sağlık
Teşekkür ederim canım öyleyse sevmenize ve begenmenize çok sevindim :)biz ispanakli pasta srveriz elelrinize saglik basarilar :)
Normalde biliyorum yani karpuz kek yaptığım zaman ben de kullanıyorum ama haşlamadan çiğden püre yapıyorumMesajinizi görmemişim Hayır canım ispanak tadiyla alakası olmuyo zaten deneyenlerde bilir
Bende ilk duyunca ispanakli kek mi olur demiştim ama yiyince tadiyla alakası olmuyo
Hadi ya öyle mi bende hiç öyle denemedim canım denemek lazımNormalde biliyorum yani karpuz kek yaptığım zaman ben de kullanıyorum ama haşlamadan çiğden püre yapıyorum
Sagolasin bitanemEllerine saglik hazalcim başarılar diliyorum canim benim cok guzel olmus ❤❤
Teşekkür ederim canım :)Bunu cok beğendim ellerinize saglik
Yok hayatım alakası olmuyo ispanakla bende tattirmak isterdimEllerine sağlık hazalım Ispanak tadı oluyo mu peki rengi sunumu çok güzel tatmak isterdim doğrusu
Evet canım bende çok severim gerçekten çok yakisiyo ilginç bir sunum oluyo :)Bir-iki kere yedim. Süper bir şey.
Hatta ilginçtir; ıspanağın en çok yakıştığı şeylerden biri. Ah bi üşenmesem de yapsam şunu...
Hmm deneyeceğim mutlaka canımYok hayatım alakası olmuyo ispanakla bende tattirmak isterdim
Hadi ya öyle mi bende hiç öyle denemedim canım denemek lazım
Sagolasin bitanem
Teşekkür ederim begenmene çooook sevindim