- 13 Eylül 2014
- 4
- 0
- 1
- 30
Arkadaşlar selam, biraz uzun ama kendi sivilce hikayemi anlattim ve yardimci olabilirseniz cok sevinirim.Bende isotrexin ve benzamycinle ilgili bisi sormak icin yaziyorum. Ergenlik donemimde bile cok fazla sivilcesi olan biri olmama ragmen universite 1. sinifta (sanirim makyaj urunleri dolayisiyla) bir anda cok fazla sivilcem cikmaya basladi. Yuzum tane tane oldu. Bende cilt doktoruna gittim. Bana benzamycin diye bir krem ve nilera diye bir sabun verdi. Bunu kullanmaya basladigimdan itibaren gorunur bir sekilde etki etti. Bir sure kremi kullanamadim ve yuzum bir anda tane tane oldu. Asiri sekilde sivilcem cikti. Sanirim cok fazla gunese maruz kaldim ve ayrica gunes kremi surdum ama eski bu yuzden yuzum cok kotu oldu. Hemen doktora gittim bana isotrexin ve 6 gunluk antibiyotik verdi. Isotrexini kullandim 3 4 gun hic bisi yaomayinca benzamycine dondum.Doktora tekrar gittigimde 1 aksam benzamycin 1 aksam isotrexin kullan dedi. Simdilik yuzum kirmizi kirmizi, ise yaramiyormus gibi geliyor. Sizce ne yapmaliyim? Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Merhaba bende yeni başladım ve yüzüm çok fazla yandı ve kızardı ne yapmalıyımbende 3 gündür isotrexin jel kullanıyorum sadece ilk gün biraz kızarıklık oldu şimdi hiçbir etkisi yok öylesine sürüyormuşum gibi geliyor ve sürdükten sonra biraz kaşısam hemen soyulmaya baslıyor size oluyormu ? ve cildimi soymuyor
Merhaba ben de yeni kullanmaya başladım ama yüzümü çok kötü yaptı kıpkırmızı oldu sürdüğümün dördüncü günü böyle oldu ve iki gündür de böyle ne zaman geçecek bilmiyorum sizde Nasıl etki yaptı acabaMerhabalar,
kıştan bu yana yüzüme yaptırdığım iğneli epilasyondan ötürü ufak çukurluklar var sağ yanağımda. Ayrıca cildimde yağlanma olduğundan sivilcelenme oluyor 1-2 hafta boyunca. dr gittim, akne üzerine aknefloks, gece yatmadan önce de çukurluklara isotrexin sürmemi söyledi. 1.5 haftadır kullanıyorum, artık sürdüğümde hafif yanma oluyor ancak soyulma-tahriş vs olmadı. yani iyileşme farkedemedim henüz. kuruluk var sadece.
Yorumlarda ben de böyle etkilere maruz kalınabileceğini okudum ama ben de herhangi tahriş, kızarıklık vs olmadı. Her akşam yoğun bi katman olarak sürüyorum, soyuyor sadece. tahriş oluşmadı.Merhaba ben de yeni kullanmaya başladım ama yüzümü çok kötü yaptı kıpkırmızı oldu sürdüğümün dördüncü günü böyle oldu ve iki gündür de böyle ne zaman geçecek bilmiyorum sizde Nasıl etki yaptı acaba
Doktora gittim ve ilacımı değiştirdi geceleri aknefloks sür bütün gece yüzünde kalsın dedi gündüzleri ise sivex sür dedi ama açıkçası korkuyorum sürmeye cildimin kızarıklığı bile tam geçmedi ve soyuluyo okula gittiğim için de kötü bi görüntü oluyo pudra kullanayam diyorum üstünde emanet gibi duruyo be soyultular daha çok çıkıyor acaba bu yeni ilaçları kulllanayım mı kararsızım yüzüm hep böyle soyulacak mı ve kullanan arkadaşlar varsa bu kremleri yüzlerinde kaç dakika bekletiyolar acaba . Birini bi gün diğerini ertesi gün sürsem olmaz mıYorumlarda ben de böyle etkilere maruz kalınabileceğini okudum ama ben de herhangi tahriş, kızarıklık vs olmadı. Her akşam yoğun bi katman olarak sürüyorum, soyuyor sadece. tahriş oluşmadı.
Mutlaka sabah kalkınca yüzünü yıkayıp sonra da gündüzleri iz kalmaması için güneş koruyucu sürmelisin. ve her gün değil bir gün arayla sürmelisinarkadaşlar benden tavsiye o ısotreksin kremini kullanmayın benim çok aşırı sivilcem yoktu çene kısmımda bi kaç tane vardı cildiyeye gittim bana ısotreksin yazdı gece yatmadan sürüyordum her neyse ilk 3 gün bişey yoktu bir hafta sonra yüzüm sivilceden geçilmiyordu. dışa atıyordur diyee düşündüm devam ettim iki ay kadar kullandım ve sonuç çok kötü oldu sivilcelerimden kurtulamadım dahada önemlisi lekeler kaldı çene bölgemde gören soruyor noldu cildine diye. şimdi kullandığım bi ürün sayesinde yüzümü 15 günde toplayabildim.
Aknefloks bana da verilmişti, yalnızca akne üstüne sürülüyor. tüm cilde değil.Doktora gittim ve ilacımı değiştirdi geceleri aknefloks sür bütün gece yüzünde kalsın dedi gündüzleri ise sivex sür dedi ama açıkçası korkuyorum sürmeye cildimin kızarıklığı bile tam geçmedi ve soyuluyo okula gittiğim için de kötü bi görüntü oluyo pudra kullanayam diyorum üstünde emanet gibi duruyo be soyultular daha çok çıkıyor acaba bu yeni ilaçları kulllanayım mı kararsızım yüzüm hep böyle soyulacak mı ve kullanan arkadaşlar varsa bu kremleri yüzlerinde kaç dakika bekletiyolar acaba . Birini bi gün diğerini ertesi gün sürsem olmaz mı
Peki bi faydasını gördünüz müAknefloks bana da verilmişti, yalnızca akne üstüne sürülüyor. tüm cilde değil.
arkadaşlar benden tavsiye o ısotreksin kremini kullanmayın benim çok aşırı sivilcem yoktu çene kısmımda bi kaç tane vardı cildiyeye gittim bana ısotreksin yazdı gece yatmadan sürüyordum her neyse ilk 3 gün bişey yoktu bir hafta sonra yüzüm sivilceden geçilmiyordu. dışa atıyordur diyee düşündüm devam ettim iki ay kadar kullandım ve sonuç çok kötü oldu sivilcelerimden kurtulamadım dahada önemlisi lekeler kaldı çene bölgemde gören soruyor noldu cildine diye. şimdi kullandığım bi ürün sayesinde yüzümü 15 günde toplayabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?