Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi hastane?Evrim Aksoy
Fulya istanbul
Geçmiş olsunTürkan Hanım kesinlikle on numara doktor. Hakkını veriyor. Tekrar hamile kalırsam kesinlikle ona giderim. Doğallığına, samimiyetine hayranım. Ona çok güvendim. Doğumumda çok rahat geçti. Kazandığı parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor. Yolu açık olsun. Mehtap Derelioğlu nun beni 5. ayımda sezeryana yönlendirmesi sayesinde Türkan Hanım ile tanıştım. Her şeyde bir hayır varmış. Mehtap Hanım a yolu düşen olursa hemen vazgeçsin. Sezeryan ile normal doğumu bir tutan bir doktordur. Sancın gelirde ağrıya dayanamazsan ameliyata almam bak diye tehdit bile etti. hafta sonu gelmem nöbetçi doktor gelir dedi. Ne kadınmışsın sen Mehtap hanım. Her yere yazasım var. çok teşekkür ederim
Fulya acıbadem tüp merkezine gitmiştim doktor 10 numara :)Merhaba MECİDİYEKÖY civarında adet düzensizliği ve hamile kalamama şikayetleriyle ilgili bir dr önerisi olan var mı?
Fulya acıbadem tüp merkezine gitmiştim doktor 10 numara :)
Biz henüz en başlardayız. Farkı sadece bizi dogru yönlendiriyor olması. Şimdiye kadar hep başından attı doktorlar bizi.bu doktor bi plan çizdi ve adımlara böldü. İlgisi alakasi zaten cok iyiydisonuç alabildiniz mi acaba? Bende yaklaşık 6 aydır Ali Osman Koyuncuoğluna gidiyorum ama henüz sonuç alamadık.
MasallahhhBu arada ben sonuç aldım çok şükür ikizlere hamileyim:) doktorum Ali Osman Koyuncuoğlunu herkese tavsiye ederim.
Evrim Aksoy
Fulya istanbul
Gebelik takibi icin mi yoksa öncesi tedavi için mi gidiyorsunuz?Bir de muayene ucreti ne kadar?Ben de doktor arayışı içindeyim.Istanbul'da bir doktora güvenmek çok zor gerçekten.Bahçelievler medikalpark meral arisal hem doktor hem psikolog sanki hem.moral veriyor hem de hep dua ediyor canım doktorum
Gebelik takibi icin mi yoksa öncesi tedavi için mi gidiyorsunuz?Bir de muayene ucreti ne kadar?Ben de doktor arayışı içindeyim.Istanbul'da bir doktora güvenmek çok zor gerçekten.
Gebelik takibi icin mi yoksa öncesi tedavi için mi gidiyorsunuz?Bir de muayene ucreti ne kadar?Ben de doktor arayışı içindeyim.Istanbul'da bir doktora güvenmek çok zor gerçekten.