- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Merhaba özel hastane mi burası yoksa devlet miİzmir Tepecik kadın doğum / abdurrahman hamdi inan. İnanılmaz ayrıntılı anlatan içini ferahlatan kibar bir doktor. Kist ameliyatı oldum ve çok memnunum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba özel hastane mi burası yoksa devlet miİzmir Tepecik kadın doğum / abdurrahman hamdi inan. İnanılmaz ayrıntılı anlatan içini ferahlatan kibar bir doktor. Kist ameliyatı oldum ve çok memnunum.
MerhabaHerkese merhaba, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma (Eski adıyla Yeşilyurt) Hastanesi'nde tavsiye edebileceğiniz jinekolog var mı? Sonuçlarımı göstermek için gitmem gerek.
Merhaba özel mi burasıizmir Bornova kordon klinik
dr adil melih yıldız
çok iyi bir doktor.hastasını çok rahatlatıyor ve yaptığı her işlemi anlatıyor.
Özel mi burası acabaKesinliklee ''Op.Dr.Mustafa Alihanoğlu'' izmir assos kadın doğum dal merkezi
Merhaba özeldi ama kapandı çoktanMerhaba özel mi burası
Aaah ahh çok üzüldüm ben bileMerhaba özeldi ama kapandı çoktan
Doktorun hangi hastanede çalıştığını araştırırken vefat ettiğini öğrendim.cok üzüldüm
Konya yı bilmem ama, Adana Bülent Haydardedeoğlu.. arastırmanı tavsiye ederim ben de başka ilden Adana ya geçtim..Her konunun altına yazıyorum bir de buraya yazalım.Miyom ameliyatı olmam gerekiyor.Konya da işinin uzmanı doktor arıyorum.
Kızlar Hacettepe Üniversitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sezcan Mümüşoğlu var. Gerçekten harika bir doktor. Daha önceden onu tanıyan var mı diye konu açmıştım. Ameliyat yapıldı ve inanılmaz memnunuz. Çok iyi, tanınmış bir profesöre ameliyat olan bir tanıdığımız daha vardı, Sezcan Mümüşoğlu ondan da iyi. Hastayla çok ilgileniyor. Bizim hastamıza akşam gelmiş sormuş; "İyi misiniz? Korkuyo musunuz? Ben burda olucam korkmayın" demiş ve sakinleştirici vermiş. Ameliyattan sonra da ilgisi devam etmiş. Korkarken, şimdi iyiki ona ameliyat olmuş diyoruz. Tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Bende haftaya perşembe kendisine gideceğim 15 cm miyomum çıktı direk ameliyat dediler ama korkularım var sizin doktorla ilgili yorumlarınız içimi rahatlattı muayenemde güzel geçer inşallahKızlar Hacettepe Üniversitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sezcan Mümüşoğlu var. Gerçekten harika bir doktor. Daha önceden onu tanıyan var mı diye konu açmıştım. Ameliyat yapıldı ve inanılmaz memnunuz. Çok iyi, tanınmış bir profesöre ameliyat olan bir tanıdığımız daha vardı, Sezcan Mümüşoğlu ondan da iyi. Hastayla çok ilgileniyor. Bizim hastamıza akşam gelmiş sormuş; "İyi misiniz? Korkuyo musunuz? Ben burda olucam korkmayın" demiş ve sakinleştirici vermiş. Ameliyattan sonra da ilgisi devam etmiş. Korkarken, şimdi iyiki ona ameliyat olmuş diyoruz. Tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ediyorum.