İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Hasan Seyhani KALENDER / Gümüşhane

Hanımlar şuan kendimi çok çaresiz hissediyorum . Korunmayı bırakınca ve tüm süreç boyunca hep Dr kontrolumdeydim .şuan 8+3 haftalık hamileyim bebeğim normal sağlıklı 1.9 cm ama onun yanında 7 cm lik bi miyomum olduğunu öğrendim. Bu süreci iyi bir doktorla geçirmek istiyorum. Bebeğime zarar vermesinden korkuyorum rahmimi almalarından korkuyorum.sizlerden Kocaeli'de iyi bir doktor tavsiyesi istiyorum . Şimdiden yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim

Her konunun altına yazıyorum bir de buraya yazalım.Miyom ameliyatı olmam gerekiyor.Konya da işinin uzmanı doktor arıyorum.

Sisli kolan hastanesinde Meliz onbasiogluna gidiyorum. Hastane ve dogum korkuma ragmen sayesinde mukemmel bir hamilelik ve dogum sureci yasadim. Cok ilgili alakali ve basarili bir doktor. Verdigi manevi destegin bendeki onemi buyuk. Simdilerde yillik kontroller icin gidiyorum ki bundan cogu kadin korkar gitmez ve aksatmadan gidiyorum sayesinde. Cocugum biraz buyusun 2. cocuk icinde kendisiyle devam edicem. Sizde hamilelik degilse bile kontrol icin mutlaka gidin. Erken teshis hayat kurtarir unutmayin

dr.kağan kocatepe -Beşiktaş ( çok samimidir kafanızda soru işareti gidene kadar anlatır )
prof.dr.Engin Oral- Nişantaşı ve Florya ( Mesafelidir çok yoğundur aynı anda 2 3 hastayla ayrı odalarda ilgilenmeye çalışır ama pcos iseniz yıllarca hamilelik beklediniz ama sonuç alamadıysanız mutlaka tavsiyemdir)

Kızlar Hacettepe Üniversitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sezcan Mümüşoğlu var. Gerçekten harika bir doktor. Daha önceden onu tanıyan var mı diye konu açmıştım. Ameliyat yapıldı ve inanılmaz memnunuz. Çok iyi, tanınmış bir profesöre ameliyat olan bir tanıdığımız daha vardı, Sezcan Mümüşoğlu ondan da iyi. Hastayla çok ilgileniyor. Bizim hastamıza akşam gelmiş sormuş; "İyi misiniz? Korkuyo musunuz? Ben burda olucam korkmayın" demiş ve sakinleştirici vermiş. Ameliyattan sonra da ilgisi devam etmiş. Korkarken, şimdi iyiki ona ameliyat olmuş diyoruz. Tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Kızlar Hacettepe Üniversitesinde Kadın Doğum Uzmanı Dr. Sezcan Mümüşoğlu var. Gerçekten harika bir doktor. Daha önceden onu tanıyan var mı diye konu açmıştım. Ameliyat yapıldı ve inanılmaz memnunuz. Çok iyi, tanınmış bir profesöre ameliyat olan bir tanıdığımız daha vardı, Sezcan Mümüşoğlu ondan da iyi. Hastayla çok ilgileniyor. Bizim hastamıza akşam gelmiş sormuş; "İyi misiniz? Korkuyo musunuz? Ben burda olucam korkmayın" demiş ve sakinleştirici vermiş. Ameliyattan sonra da ilgisi devam etmiş. Korkarken, şimdi iyiki ona ameliyat olmuş diyoruz. Tereddüt eden arkadaşlara tavsiye ediyorum.
Bende haftaya perşembe kendisine gideceğim 15 cm miyomum çıktı direk ameliyat dediler ama korkularım var sizin doktorla ilgili yorumlarınız içimi rahatlattı muayenemde güzel geçer inşallah

X