İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Kizlar pcoyum Ağustos ayindan beri bebek yok gebzede bu konuda iyi bi doktor bakiyorum esimde gorunucek devlet mi ozel mi arastirma mi kararsizim adetli gitmem sartmi 4 ay once belkide daha fazla oldu alttan muayene ve hormon testi yapildi bi problem yoktu ama adet duzensizligim vsr 35 40 bi oluyorum hangi dr tavsiye edersiniz ist olabolir anadolu yakasi ozellikle avrupada olur

Bende pko hastasıyım. Doktorum maltepe ünüversitesi hastanesinde meryem hanım. Soyismini unuttum. Efsane bir doktor. Çok güleryüzlü çok ilgili çok rahatlatıcı. Tavsiye ederim.

Ben bekarım şuan hamile kalmalık bir durumum yok ama doğum kontrol ilacı verdi adetim düzene girdi. Arada bir kontrolede gidiyorum. Çok memnunum herşeyinden. Size nasıl bir tedavi uygular tabiki bilemiyorum

İzmire de rutin kontrol 40 yaşından sonra konusunda kime gideyim önerisi olan var mı İyi bir doktora arıyorum

Bende pko hastasıyım. Doktorum maltepe ünüversitesi hastanesinde meryem hanım. Soyismini unuttum. Efsane bir doktor. Çok güleryüzlü çok ilgili çok rahatlatıcı. Tavsiye ederim.
Merhaba bu hastane eski marmara kolejinin oldugu yerde mi acaba minibus cad ve e-5 arasinda hani?

Maltepe ersoy hastanesinde kerime aydin 36 yasinda ilk kez kadin dogum dr una gittim.internetten arastirmistim. Kesinlikle sakinlestiren, rahatlatan bir yapisi var.

Gebelik takibimi ve dogumu Alkan Yıldırım yaptı. İkili testte ki testim riskli çıktığı halde (30 da 1) için rahat olsun önemli olan ultrason ölçümleri dir dedi. Ona güvendim, ama bebeğim down sendromlu ve kalbinde delikle doğdu.9 ay boyunca neye baktı bilmiyoruz. Acaba onun içi rahat mı şimdi. Doğumdan 3saat sonra öğrendim bebeğimin sağlıklı olmadığını

kardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......

Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..

Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..

Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar
İzmir de uzun süredir Dr ahmet Güler E gidiyorum,kesinlikle tavsiye ediyorum çok ilgili ve iyi bir jinekolog,perinatolog olarak da Prof fuat akercan ı tavsiye ediyorum.

İstanbul Central Hospital Kozyatağı hastanesi doktor figen temelli akın şiddetle tavsiye ederim

Ankara'da önerebileceğiniz devlette veya özelde doktor var mı?

Kaşıntı, hiç geçmeyen beyaz akıntı ve mantar sorunu için gidicem
Mrhb doktor bulabildiniz mı? Bende de ilişki sırasında yanma oluyor cam derecede muayeneye gitmem lazım tabi birde muayene fobim var :KK43:

X