İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Kuzenimin eşi ne erken doğum dediler sezaryen dediler o doktor normal yaptırdı çok ta ilgilendi önce medi cine hospital e gidiyordu memnun kalmadi
Benim de birno kadar yolum olacak oraya gidersem.Bende hafif pko var en son gittiğim doktor öyle demişti ama emin olamadım hicbir belirtisi yok bende pkonun.Iyi bir doktor bulmam lazım arayistayim o yuzden.Sagolasin canim bilgiler için

Benim de birno kadar yolum olacak oraya gidersem.Bende hafif pko var en son gittiğim doktor öyle demişti ama emin olamadım hicbir belirtisi yok bende pkonun.Iyi bir doktor bulmam lazım arayistayim o yuzden.Sagolasin canim bilgiler için

Bende de yok insülin direnci dışında...inşallah burda hamilelik haberlerinizi de alırız aminnnn

İstanbul
Bezmialem vakif gureba Hastanesi
Müşerref Banu yılmaz
benim de doktorum şu an kendisi hale aynı hastanede bu ay laporoskopi yöntemi uyglayacak kesin tanı koyulması için..
huzurlu, bilgili, detaycı bir yapısı olduğunu düşünüyorum ona güvenmesem bu operasyonu olmam kolay olmayacaktı sanırım ..

Dün laporoskopi oldum benim de iki tüp tıkalıydı çok minik sızıntı gibi geçiş varmış o da hamileliği çooook düşük bi ihtimal kılıyo
Malesef tüpler açılamadı çünkü benim rahim çıkışından tüplere doğru bi tıkanıklık vardı inçe bi yer değilmiş o ve açmayı zorlarsam çok tahribat olurdu dedi Banu Hmm.
iyiki olmuşum ameliyatı çünkü rahim ters üçgen ya üst tarafta bi çöküntü şeklinde yapı varmış o da "bebeğin tutunmasını engeller onu düzledim " dedi.rahim filminde belli olmamıştı bu durum..
Ayrıca ultrasonda görünmeyen polipler varmış yani histereskopi de yapmışlar
Bezmialem eğ. Araşt. Hast. Oldum doktorum Müşerref Banu Yılmaz
prolaktin ve tsh yüksekliğiyle başladık buralara geldik çok şükür netleşti artık durum ve gönül rahatlığıyla tüp bebeğe başlicaz işallah ..
gönül isterdi normal kalabileyim ama Allah beterinden korusun ve hepimizin yardımcısı olsun ..
Ve Allah sağlık ömür versin iyiki Banu Hanım doktorum dedim bir kez daha :)

Allah razı olsun
70 muanesi ama gerek bilgisiyle gerek işiyle cok iyi bir doktor ki zaten o hastanenin baş hekimliğinide yapıyor. hemen hemen 7 yıldır tanıyorum kendisini. .
Bana öncelikle kilom vardi zayiflamam için şeker ilacı verdi ve ben cok güzel kilo vermiştim. .sonra hamile kaldim ve düşük yaptım ondan sonra ilaci cok duzensiz kullandim kendi rahatsızliklarim fln oldu derken arada kullanıyordum ve yine hamile olduğumu öğrendim
Merhaba yazalı baya olmuş ama siz o dönem ben kadar ödeme yaptınız Doğuma ? Yani sezeryan ile normal Doğum arasında çok fark var diyorlar da :KK43:

Pendik Bölge hastanesi Mustafa Özbek (çok net söyleyeceğim; baba gibidir! )
Acıbadem Kocaeli İzzet Şahin ( kızımın ebesi, çok titizdir izzet bey ama işini çok sever. aynı zamanda anlayışlı, dost gibi arkadaş gibi..)

kardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......

Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..

Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..

Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar
kardeşlerim bundan ikidir bu konuyu açıyom bundan önceki konumu arkadaşlar ne hikmetse silmişler galiba ama bana göre bu konuya pek çok arkadaşımızın ihtiyacı var gördüğüm kadarıyla.ben tavsiye edebilceğim drları yazıyorum sizde yazın lütfen açık olsun birazyerimseniben
IĞDIR
dr. süleyman salmanlı
ERZURUM
prf.dr.sedat kadanalı
hadi Allah şifanızı versin sağlıcakla......

Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
1.Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..

Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..

Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.
KK. Yönetim Adıvar

Op. Dr. Pınar Tokatlıoğlu,
Ataşehir, Atatürk Mah. Kamelya 2/3 D: 3
Ataşehir/İstanbul

Beylikdüzü Kolan Hastanesi - Günay Gündüz diyorum 2 yılı başka doktorlarda zaman kaybetmişim . İlk aydan tedavisine cevap aldık. kesinlikle tavsıye edıyorum çok güler yüzlü derdinizi anlayan ve rahatlatan bir doktor.
Merhaba,ben bu tarafa yeni taşındım ve siteye yeni üye oldum.İlk bebeğimi Dr.Betül hanım sayesinde tüp bebek yöntemiyle kucağıma almıştım.Sonra kendiliğinden gebe kalıp evi taşıdık.ve doktorumla burda karşılştım.Ben de kesinlikle Betül hanım diyorum.Mutlaka gidin derim.

Tamam Şubat 10 dan sonra randevu alıp gidicem.pinar telli celtemen e gidicem sanırım yorumlar iyi geldi.yazarim mutlaka.ben muayene fobim var umarım ilk önce psikolojik rahatlatır.Bana iyi gelirse size de iyi gelir öyle böyle korkmuyorum.zaten öncesinde vajinusmustum ondan kalma hep korkum :KK43: yazacağım mutlaka

Aaa atlamış yazmamışım geçen sene gittim çok iyi geçti muayene korkulacak bir durum yokmuş yendim fobimi Pınar hanım sayesinde

Dr.Betül hanıma muayerne oldum.Beni nasıl sıcak ve içten karşıladı anlatamam.Her konuda aydınlattı ve tüm sorularıma yanıt verdi.Beni muayene ederken gitti bir normal doğum bile yaptırdı.Bu civarda oturanlara mutlak gidin görün muayene olun derim.

Dün laporoskopi oldum benim de iki tüp tıkalıydı çok minik sızıntı gibi geçiş varmış o da hamileliği çooook düşük bi ihtimal kılıyo
Malesef tüpler açılamadı çünkü benim rahim çıkışından tüplere doğru bi tıkanıklık vardı inçe bi yer değilmiş o ve açmayı zorlarsam çok tahribat olurdu dedi Banu Hmm.
iyiki olmuşum ameliyatı çünkü rahim ters üçgen ya üst tarafta bi çöküntü şeklinde yapı varmış o da "bebeğin tutunmasını engeller onu düzledim " dedi.rahim filminde belli olmamıştı bu durum..
Ayrıca ultrasonda görünmeyen polipler varmış yani histereskopi de yapmışlar
Bezmialem eğ. Araşt. Hast. Oldum doktorum Müşerref Banu Yılmaz
prolaktin ve tsh yüksekliğiyle başladık buralara geldik çok şükür netleşti artık durum ve gönül rahatlığıyla tüp bebeğe başlicaz işallah ..
gönül isterdi normal kalabileyim ama Allah beterinden korusun ve hepimizin yardımcısı olsun ..
Ve Allah sağlık ömür versin iyiki Banu Hanım doktorum dedim bir kez daha :)
Merhaba,
sanırım hamilesiniz. rabbim sağlıkla kucağınıza aldırmayı nasip etsin. benimde tek bir tüpümde hafif geçiş var, diğeri normal. Banada Bezmialemde Pınar hn laporoskopi önerdi. Fakat ben hala karar veremedim. siz tüp bebek ile mi hamile kaldınız? birde laparoskopiyi bezmialemde mi oldunuz? yarı vakıf hastanesi olunca devlet gibi olur mu diye endişelerim var açıkcası. cevap verebilirseniz çok sevinirim.

benim de doktorum şu an kendisi hale aynı hastanede bu ay laporoskopi yöntemi uyglayacak kesin tanı koyulması için..
huzurlu, bilgili, detaycı bir yapısı olduğunu düşünüyorum ona güvenmesem bu operasyonu olmam kolay olmayacaktı sanırım ..
Ooh hamile kalmissiniz da sonuna gelmissiniz. Cok sevindim tebrik ederim. Darisi diger bekleyenlerin başına

Merhaba ,başlığı görünce yazmazsam olmazdı.Doktorum perinatalog prof.dr Alkan Yıldırım dı.Rahim agzı yetmezliği nedeni ile doktor arayışı neticesinde ki burada okuduğum yorumlarla kendisini bulmuştum.İlk görüşmeden sonra eşim başka doktora gitmeyelim doğru doktoru bulduk dedi(ki kendisi erkek doktor konusunda mesafeliydi ama hasta mahremiyeti konusundaki hassasiyetini görünce o da fikir değiştirdi😊)gebelik takibimi kendisi yaptı.32.hafta da resmi tatil günü kanamam oldu çalıştığı çapa develet hastanesine yönlendirdi .2 doktor ki birisi yanlış hatırlamıyorsam doçent idi. Kasılmalarım olduğu için dikişi açmamız gerekiyor doğum başlamış dediler.tabi doktorumla da sürekli görüşüyoruz.ben özele geçmek istiyorum dedim doğum kararı verilince sanırım küvez sıkıntısı vardı o gün.nakil olduğum özel hastanede doğumhane hazırlanmıştı.doktorum Alkan Bey dikişi açmayalım sorun görmüyorum 1 saat fazla dursa bizim için iyi demişti.ertesi sabaha kadar bekledik.doktorumun dediği oldu tabi.Eve döndük 1 gün 1 gün derken 36 yı gördük çok şükür.Normal dikişsiz çok güzel bir doğum yaptırdı hocam Allah razı olsun .Şimdi kızım 22 aylık gayet sağlıklı .kafa çapı 2 hafta geriden geliyordu genetik takılmayın demişti hamile iken .tabi takıldık biz ama güvendik hocamıza .Şimdi kızım çok şükür gayet saglıklı genetikmiş bana çekmiş😊
Özetle kendisi işinde en iyilerden ,başarılı,sakin ve beyefendi biri.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Kendisine sonsuz teşekkürler

X