Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de tüp bebek de uzman işinin elinde bir doktora tedavi olmak istiyorumYok ben tüp bebek yaptirmadim. Normal yollarla hamile kalmistim, bebegimi kaybettim 10 haftalikken o yüzden Dr. Bülent Urman`la görüsmüstüm. Normal jinekolojik muayene yani.
canım bu durum genelde oluyor benim ki iki ay sonra geçmişti ama sen genede tedbir amaçlı gitmek istersen bir zararı olmaz :)Merhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ilişki sırasında yanma var. Ankara da bildiğiniz kadın jinekolog varmı. Devlete gittim vajinal ultrasyondan korktum doktor da hiç umursamadi. Lütfen yardım eder misiniz
Cok tesekkür ederim :) Benim doktorum bu konuda uzman, bence bir kere de olsa bir görüs derim, güven verecegine eminim :) Insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de tüp bebek de uzman işinin elinde bir doktora tedavi olmak istiyorum
Merhaba Nerede görev yapıyorANTALYA
Uz.Dr.Halil Ilgın
İnşallah cnm amin ecmainCok tesekkür ederim :) Benim doktorum bu konuda uzman, bence bir kere de olsa bir görüs derim, güven verecegine eminim :) Insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.
Ben de de oluyor bazen ilişki sirasindacanım bu durum genelde oluyor benim ki iki ay sonra geçmişti ama sen genede tedbir amaçlı gitmek istersen bir zararı olmaz :)
kaç aylık evlisin canımBen de de oluyor bazen ilişki sirasinda
İnşallah bu temmuzun 10 unda 4 yıllık olacak sen kaç yıllık evlisin,kaç aylık evlisin canım
ben 1 senelik evliimm =)İnşallah bu temmuzun 10 unda 4 yıllık olacak sen kaç yıllık evlisin,
sen daha yenisini senin şikayetin neyben 1 senelik evliimm =)
bebek istiyorum bu ay iğne vurundum snuç bekliyorum senin sıkıntın nedir?S
sen daha yenisini senin şikayetin ney
henüz hiç bebişin yok dimi ben bir kez düşük de yaşadımBenimki ben bir defa aşılama yaptırdım samsunda tutmadı gecen ay idrar yolu şikayetiyle kadin doğuma gittim ultrasondan baktı kist var dedi ve ilaç yazdı bu kist bebegin olmasına engel dedi ve orgametril diye ilaç yazdı bu cuma kullanmaya baslayacagim ilaca inşallah erir inşallah bu kasımda da tedavi için istanbula gidecegiz Allah izin verirse
akdeniz şifa hastanesi konyaaltı şubesi.Merhaba Nerede görev yapıyor
Teşekkür ederim bana tekrarlayan düşükler konusunda iyi bir doktor lazım bu konuda uzman mı. ? genelde Ali Fuat diyorlar ama araştırıyorum bakalımakdeniz şifa hastanesi konyaaltı şubesi.