İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Yok ben tüp bebek yaptirmadim. Normal yollarla hamile kalmistim, bebegimi kaybettim 10 haftalikken o yüzden Dr. Bülent Urman`la görüsmüstüm. Normal jinekolojik muayene yani.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de tüp bebek de uzman işinin elinde bir doktora tedavi olmak istiyorum

Merhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ilişki sırasında yanma var. Ankara da bildiğiniz kadın jinekolog varmı. Devlete gittim vajinal ultrasyondan korktum doktor da hiç umursamadi. Lütfen yardım eder misiniz

Merhaba arkadaşlar ben 1 aylık evliyim ilişki sırasında yanma var. Ankara da bildiğiniz kadın jinekolog varmı. Devlete gittim vajinal ultrasyondan korktum doktor da hiç umursamadi. Lütfen yardım eder misiniz
canım bu durum genelde oluyor benim ki iki ay sonra geçmişti ama sen genede tedbir amaçlı gitmek istersen bir zararı olmaz :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de tüp bebek de uzman işinin elinde bir doktora tedavi olmak istiyorum
Cok tesekkür ederim :) Benim doktorum bu konuda uzman, bence bir kere de olsa bir görüs derim, güven verecegine eminim :) Insallah en kisa zamanda bebegine kavusursun.

U-KUBRA, post: 41555461, member: 676497"]canım bu durum genelde oluyor benim ki iki ay sonra geçmişti ama sen genede tedbir amaçlı gitmek istersen bir zararı olmaz :)[/QUOTE]
Tesekkur ederim azalıyor gibi.

Merhabalar forumu takip ediyorum uzun zamandir ama ilk kez yorum yaziyorum.
Bursada yaşiyorum. Ara kanama sebebiyle Jimer hast. Dr.Nuray Altıner Sözeri'ye gittim. Gitmez olaydimmm.!!!!!! Rahim ağzinda yara ve tüplerde enfeksiyon tehsisi koydu ve ilac verdi. 1 hafta sonra gel yarayi donduralim dedi. Ama ben pek taraftar olmadim. Surekli beni dondurma işlemine yöneltmeye calisti. Neyse o bir yana kanama şikayetlerim gećmeyince tekrar gittim aaaa kist oluşmuş gibi saçma bi ifadeyle yorumladi ultrason kontrolumu. Kist parcalayici ve dogum kontrol hapi verdi (ginera) kist parcalayici ise yaramayinca novasef iğne verdi 12 adet. Kan testlerimde ca125 tavan yapinca bi daha muayene etti. Aaa sol yumurtaliktada kist var. Ameliyatla alicaz dedi. Sonra tup bebek yapicaz normal yolla hamile kalamazsin dedi yumurtaligini alabiliriz dedi. Bi ay boyunca bana bu sekilde işkence yapti. Hem para hem zaman hemde saģliğimi tehlikeye attim onun sayesinde butun dogurganligimi kaybedebilirdimm. Daha sonra Medicalpark Ahmet beye gittim kisttin olmadigini ve enfeksiyondan tuplerimin şiştiģini çok geç kalindigini hemen tedavi yapmamiz gerektogini soyledi. Allah razi olsun 1 ayda beni ayaga kaldirdi. 494 olan kan degerim suanda 34 nrmal seviyede suan turp gibiyim. Iyiki birakmisim Nuray Altıner i. Gitmeyin sakin. Butun bursa doktorlari illahlah etmis. Herkese ayni seyi diyip ameliyata zorluyormus. Yaziklar olsunnn.!!!

Benimki ben bir defa aşılama yaptırdım samsunda tutmadı gecen ay idrar yolu şikayetiyle kadin doğuma gittim ultrasondan baktı kist var dedi ve ilaç yazdı bu kist bebegin olmasına engel dedi ve orgametril diye ilaç yazdı bu cuma kullanmaya baslayacagim ilaca inşallah erir inşallah bu kasımda da tedavi için istanbula gidecegiz Allah izin verirse

henüz hiç bebişin yok dimi ben bir kez düşük de yaşadım

Merhaba kızlar, İstanbul'da Dr.Nasır Aksel'e gidenler var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…