İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Merhaba, benim de çikolata kistim var, araştırma hastanesine gidin dediler. Ben de Yeşilyurt 'a gittim. Ultrason çekildi bugün, doktora henüz gosteremedim. Oradan neden memnun kalmadiniz, özel değilse söyler misiniz?
Merhaba arkadaşım, ilk önce ibrahim saraçoğlunun soğan kürünü yap derim miyom, kist için bire bir bende 4 miyom vardı 2 miyom kaldı, ayrıca eltimde de kistler var dr 2 yıl sürer gebelik demişti oda o nedenle korunmadı bebek düşünmüyordu 2. ay gebe kaldı ...Soğan kürünü muhakkak yap arkadaşım önce doğal bi iyileşme olsun sonra sıkıntı olursa dr gidersin, yoksa çok uğraştırıyorlar.

Merhaba, ilginiz için teşekkür ederim. Soğan kürünü yapıyorum. Hatta 3. aydayım şu an. Ancak doktorun verdiği doğum kontrol hapını da kullanmaya devam ediyorum. Hap, soğan kürünün etkisini azaltıyor mudur, bilemiyorum.

Doktorlar şimdiden uğraştırdılar. Her ultrason farklı sonuç gösteriyor. :/

prof bulent baysal şişli cevahir avm karşısı

Me RH aba...evrim aksorly doktor hangi hastanede nasil ulasabilrim.???

Me RH aba...evrim aksorly doktor hangi hastanede nasil ulasabilrim.???

Hastanede değil kendisi özel muayenesinde çalışıyor vital fulya da şişli de internet sitesi var kendisinin ordan bakabilirsin tam adresine yakınsanız ve imkanınız varsa kesinlikle tavsiye ederim gerçekten gördüğüm en iyi doktor kendisi aynı zamanda bi arkadaş gibi yaklaşıyor kendini çok iyi hissediyosun yanında

Herkese merhaba, İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma (Eski adıyla Yeşilyurt) Hastanesi'nde tavsiye edebileceğiniz jinekolog var mı? Sonuçlarımı göstermek için gitmem gerek.

Dr. Oğuzhan Daver. Özel Kadıoğlu Hastanesi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Güzel bir başlık olmuş umarım hastalarımıza faydası dokunur. Şimdiye kadar tedavi edemediğim vajinismus hastam yok ve bu konuda çok iddaalıyım. İzmir'de Vajinismus Tedavisi için sizleri bekliyorum İsmim Belgin TORUCU. Psikolog Dr.'um ve 33 yıldır sadece Vajinismus ve cinsel psikolojik hastalıklarla ilgileniyorum. Aşağıdaki linkten web siteme ulaşabilirsiniz. Tavsiye ediyorum.com daki hastalarımın yorumlarına da göz atmanız için aşağıda linkleri belirtiyorum. Görüşmek üzere. Sevgilerimle.
http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_12395_belgin_torucu.htm
http://www.vajinismusartiyasam.com

Merhaba, ikidir Katip Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, eski adıyla Yeşilyurt Devlet Hastanesi'ne gidiyorum. Çetin Aydın ve Hüseyin Aydoğmuş'a asla gitmenizi önermem. Ne sizle ne hastalığınızla ne insan olmanızla ilgililer. Hatta genel olarak hastaneden memnun değilim. Ne kan verirken ne de ultrason çekilirken kendimi rahat hissetmedim. Hatta kanımı neredeyse zorla verdim.

Ben bursadayim canm bursada doktor arıyorum canm

İstanbul şişli etfal dr. arzu koç bebek devlet hastanesi çoook tatlı bir hanım yanında çalışanlarıda öyle

İzmir Tepecik kadın doğum / abdurrahman hamdi inan. İnanılmaz ayrıntılı anlatan içini ferahlatan kibar bir doktor. Kist ameliyatı oldum ve çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…