İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Özür dilerim Suna hanım diyecektim, tamamen hatlar karıştı bende. kusura bakmayın

merhaba arkadaşlar istanbul esenyurt bölgesinde ikamet etmekteyim 25 haftalık gebeyim kendime hastane ve doktor konusunda karar verebilmiş değilim özel avcılar anadolu hastanesi op.dr.mehtap durmuş için randevu almak istiyorum yalnız bu doktorla ilgili merak ettiğim konu herşekilde takip ettiği hastasının doğumunda yanında bulunuyormu yani ben bir aksilik olmazsa ve herşey yolunda giderse normal doğum yapmak istiyorum eee malumunuz normal doğumun vakti saati belli olmuyor o yüzden soruyorum doktor doğuma geliyormu bu konu benim için çok önemli o doktora giden veya gidip doğum yapmış olan arkadaşlar LÜTFEN YORUMLARINIZI BEKLİYORUMMMM ACİLLLL

Gaziantep kadın dogum hastanesı Samet Bayrak

Konukoglu hastanesi İbrahim Halil Özdurak

kızlar gebe kalmak için başkent hastanesinde herhangi bir doktora giden var mı aranızda..lütfen yardım....

kızlar merhabalar, cevizli gülen tıp merkezinden BÜLENT KARS ve delta hospital TAHİR TOSYALI 'ya gidenler var mı?

İstanbul Anadolu yakasında dr tavsiye edecek var mı ?
Koşuyolu Medipol Sema Ovalı veya Şükriye Leyla Altuntaş'a muayene olan var mı?

4 olumsuz sonuclanan hamilelikten sonra 5. kez hamileyim.. Bursa' da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktorları? Teşekkürler. .

bayrampaşada oturuyorum hastane konusunda pek bilgim yok medicalparka gidiyorum ama sürekli devam edemem çok pahallı iyi bir hastane ve doktor tavsiye edebilicek varmı lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınz

Arkadaslar malatya merkezde oturuyorum. Buraya yeni tayin olduk. Erken dogum riskim var. Kuvoz bulundurup iyi bir doktoru olan hastaneye ihtiyacim var. Tavsiyelerinizi bekliyorum

Osmaniye de Dr ÖZCAN DOĞANAY BIR NUMARA ÇEVRE ILLERDEN BİLE GELEN ÇOK DOĞUMUMU ONLARIN YAPILAN HERSEY ÇOK GÜZEL

Nsl peki memnun musun ben de American hastanesine gitmek istiyorum tüp bebek icin
Dr. Bülent Urman dan cok memnunum, hem cok ilgili, hem her soruma cevap veriyor, uzun uzun dinliyor, cözüm odakli, moralinin bozulmasina bile izin vermiyor. Ben onun yaninda kendimi güvende hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Istanbul da Şişli'de evrim Aksoy'u tavsiye ederim inanılmaz iyi bir doktor ben ona gözüm kapalı güvenirim hem çok başarılı hemde çok iyi yaklaşan biri imkanınız varsa gerçekten tavsiye ederim şişli de özel muayananesi var bi doktor değil arkadaş abla gibi yaklaşıyor insana

Yok ben tüp bebek yaptirmadim. Normal yollarla hamile kalmistim, bebegimi kaybettim 10 haftalikken o yüzden Dr. Bülent Urman`la görüsmüstüm. Normal jinekolojik muayene yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…