- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
Arkadaşlar merhaba,
cevap alamasam da tecrübelerimi paylaşmak istedim.
Dün Ayla hanıma gittik Farabi hastanesinde. Ve kendisine bir daha gitmeme kararı aldık. Bilgisi normal düzeyde olabilir ama yaklaşımı çok kötü. Evet sen günde onlarca hamile vakasıyla karşılaşıyor olabilirsin ama ben değilim. Vajinal ultasyon yapmak istedi reddedince azarladı alışman lazım hamile kalırken aklın neredeydi diye.
Başkentte Feyza hanıma karar verdik şimdilik bakalım.
Hayırlısı
cevizli de bir dr a başladım. tavsiye edenler çok oldu. yakınsan adres bilgilerini vereyimİstanbul Anadolu yakasında dr tavsiye edecek var mı ?
Koşuyolu Medipol Sema Ovalı veya Şükriye Leyla Altuntaş'a muayene olan var mı?
Nsl peki memnun musun ben de American hastanesine gitmek istiyorum tüp bebek icinAmerikan Hastanesi- Bülent Urman- Istanbul
Rudolfiner Haus-Mr. Dr. Horst Caucig- Viyana
Dr. Bülent Urman dan cok memnunum, hem cok ilgili, hem her soruma cevap veriyor, uzun uzun dinliyor, cözüm odakli, moralinin bozulmasina bile izin vermiyor. Ben onun yaninda kendimi güvende hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.Nsl peki memnun musun ben de American hastanesine gitmek istiyorum tüp bebek icin
Dr. Bülent Urman dan cok memnunum, hem cok ilgili, hem her soruma cevap veriyor, uzun uzun dinliyor, cözüm odakli, moralinin bozulmasina bile izin vermiyor. Ben onun yaninda kendimi güvende hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.[/QUOTE
Peki tuttu mu tüp bebegin hamile misn