İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Arkadaslar merhaba
Balat Hastanesi Meltem Hanım
Ramize Buyru
Cüneyt Uygur hakkında bilgisi olan varmı. Bebek istiyoruz dr ilk gidisim olacak iyi bir başlangıç yapmak istiyorum bilgisi olan paylasırsa çok sevinirim

arkadaşlar ermeni hastanesinde luset ince koparan diye bir doktor varmış bilginiz varmı nasıl biri bana sadece bir kişi tavsiye etti emin olamadım bu hafta bi kadın doğum doktoruna gidicem ona göre karar vericem lütfen yardım edin..
veya önerebileceğiniz başka bi doktor istabnulda oturuyorum avrupa yakasında..

Avrupa yakası / Bahçelievler Memorial Hizmet Hastanesi Nadide Korkut 9 yillik doktorum, mükemmel bir doktor ve harika bir insandir..

Anadolu Yakası / Medicalpark Göztepe Başar Önal da çok iyi bir dr.dur tavsiye ederim.

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..
merhaba bana renkli ultrason hakkında bilgi verir misiniz_?

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla

Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
bana yardımcı olur musunuz renkli ultrason cektiricem nasıl yapılıyor?

Merhabalar 2001 yılında takibimi yapmadıği halde acil gittiğimiz Gazi üniversotesinde doğumumu prof dr Ahmet Erdem bey yaptırmıştı .Şimdi kızım 11 yaşında 5cm lik bir miyomum var ve ćıkarılması konusunda kararsızım hamile kalmak istiyorum Ahmet bey miyom cerrahisi laparoskopi yapıyor mu?Yoksa sadece gebelik takibi mi yapıyor?Yada tavsiye edeceğiniz Ankarada bir doktor var mı

antalya özel vitale kadın hastalıkları ve doğum hastanesi - Ali Fuat Şengör
cnm sende mi ali fuat beye gidiyorsun bende ona gidiyorum hatta yarın adetimin 3. günü gitmem lazım ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şimdi bu ay ne yapar acaba ben aşılama yapmayı düşünüyorm söylicem ali fuat beye bakalım ne dicek sen nasıl bir tedavi süresinin ardından hamile kaldın cnm

cnm sende mi ali fuat beye gidiyorsun bende ona gidiyorum hatta yarın adetimin 3. günü gitmem lazım ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şimdi bu ay ne yapar acaba ben aşılama yapmayı düşünüyorm söylicem ali fuat beye bakalım ne dicek sen nasıl bir tedavi süresinin ardından hamile kaldın cnm

canım senin problemin neydi? yumurtalık tembelliği mi var? yoksa tüpler tıkalı mı? sana tavsiyem eğer baktırmadıysan herşeyine baktır sonra kullan ilaçları..ben kan, hormon vb tahlilleri, hsg yi hatta MR ı çektirip öyle tedavi oldum..vakit kaybetmemen açısından diyorum..aşılamaya para yatırmadan önce yani :)

Arkadaşlar Fatih civarında tedavi için Dr arıyorum. Bu civarda Dr tedavisiyle hamile kalanlar yardımcı olun lütfen !

Antalya- Ünal yirmibeş
Eskişehir- Sabahattin akyıl
Kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar..

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı OP.DR. SERDAR ORAL. ANKARA Kesinlikle tavsiyemdir. İşinde çok başarılı.

Son düzenleme:
Oncelikle herkese merhaba ve gecmis olsun...1 yillik evliyim bebek dusunuyoruz ama cikolata kistim buna olanak vermiyor.Izmir deyim...ilk olarak Yesilyurt devlet hastanesine gittim ama malesef boyle bir hassas konuda kendimi guvende hissedemedim.sonra egepol e gittim dr sukran hanima...kendisinden hastaligimla ilgili hic memnun kalmadim detayli bilgilerle skmak istemiyorum sizi de...en son Kent Hastanesinde Mehmet Tunc Canda Bey e gittim icime sinen bir dr ameliyata da karar verdik ancak sigortam yeni basladigi ve onceden varolan bir rahatsizlik oldugu icin ozel sagligim karsilamiyor :KK43: ucret acisindan daha uygun olabilecek farkli bir dr arastirmaya baslamisken Izmir Baskent Hast. Deki Dr Hasmet Mesut Ozsoy Bey i onerdiler...Giden var mi cikolata kisti icin sizce nasil bir dr? Bu ameliyat cocuk dusunuluyorsa sonucta yumurtaliklara zarar verilmeden yapilmali onemli bir ameliyat yardimci olursaniz sevinirim :KK43:
Merhaba, benim de çikolata kistim var, araştırma hastanesine gidin dediler. Ben de Yeşilyurt 'a gittim. Ultrason çekildi bugün, doktora henüz gosteremedim. Oradan neden memnun kalmadiniz, özel değilse söyler misiniz?

X