- 25 Ocak 2015
- 198
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun zaman olmuş ama yazmak istedim verilmiş sadakanız varmış iyi ki değiştirmişsiniz o kadınıÖzür dilerim Suna hanım diyecektim, tamamen hatlar karıştı bende. kusura bakmayın
merhaba bana renkli ultrason hakkında bilgi verir misiniz_?Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..
bana yardımcı olur musunuz renkli ultrason cektiricem nasıl yapılıyor?Merhaba arkadaşlar ben tıp 6. sınıf öğrencisiyim hemcinslerimi yardım etmek adına ve kendimi geliştirmek için sizin sorularınıza ve sorunlarınıza yardım etmek istiyorum yorumlardan veya yorumlara yazamayanlar için özel mesajlarınızı bekliyorum ..
Saygılarımla
Bu dilara denilen üye yalancı herkesle dalga geçiyor buna itibar etmeyin diğer forum başlıklarında gördüm .bana yardımcı olur musunuz renkli ultrason cektiricem nasıl yapılıyor?
cnm sende mi ali fuat beye gidiyorsun bende ona gidiyorum hatta yarın adetimin 3. günü gitmem lazım ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şimdi bu ay ne yapar acaba ben aşılama yapmayı düşünüyorm söylicem ali fuat beye bakalım ne dicek sen nasıl bir tedavi süresinin ardından hamile kaldın cnmantalya özel vitale kadın hastalıkları ve doğum hastanesi - Ali Fuat Şengör
cnm sende mi ali fuat beye gidiyorsun bende ona gidiyorum hatta yarın adetimin 3. günü gitmem lazım ben ilk defa çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı şimdi bu ay ne yapar acaba ben aşılama yapmayı düşünüyorm söylicem ali fuat beye bakalım ne dicek sen nasıl bir tedavi süresinin ardından hamile kaldın cnm
slm canım çağlar beyi bende duydum.. sen onda mı tedavi gördün?muğla çevresindeysenizde bodrumda çağlar çiftçi süper bir doktor.
Merhaba, benim de çikolata kistim var, araştırma hastanesine gidin dediler. Ben de Yeşilyurt 'a gittim. Ultrason çekildi bugün, doktora henüz gosteremedim. Oradan neden memnun kalmadiniz, özel değilse söyler misiniz?Oncelikle herkese merhaba ve gecmis olsun...1 yillik evliyim bebek dusunuyoruz ama cikolata kistim buna olanak vermiyor.Izmir deyim...ilk olarak Yesilyurt devlet hastanesine gittim ama malesef boyle bir hassas konuda kendimi guvende hissedemedim.sonra egepol e gittim dr sukran hanima...kendisinden hastaligimla ilgili hic memnun kalmadim detayli bilgilerle skmak istemiyorum sizi de...en son Kent Hastanesinde Mehmet Tunc Canda Bey e gittim icime sinen bir dr ameliyata da karar verdik ancak sigortam yeni basladigi ve onceden varolan bir rahatsizlik oldugu icin ozel sagligim karsilamiyor ucret acisindan daha uygun olabilecek farkli bir dr arastirmaya baslamisken Izmir Baskent Hast. Deki Dr Hasmet Mesut Ozsoy Bey i onerdiler...Giden var mi cikolata kisti icin sizce nasil bir dr? Bu ameliyat cocuk dusunuluyorsa sonucta yumurtaliklara zarar verilmeden yapilmali onemli bir ameliyat yardimci olursaniz sevinirim