merhaba kızlar ben hamileliğimin daha çok başındayım kan testinde pozitif çıktı biraz önce iyi bir kadın doğumcuda karar vermem lazım ama karar veremiyorum.bikaç dr var aklımda Yalçın Gürel,Gülin Okan ,Cenk Aşkalli veya Sühendan Menderli . Önerilerinizi bekliyorum ...
selam ben daha hamile değilim ama artık bebek düşünüyorum ve yavaştan doktorları araştırıyorum. ziya çetin i çok duydum bildiğim kadarıyla özel muayehanesi var doğumu nerde yaptırdığını hangi hastaneyle anlaşmalı olduğunu merak ediyorum canım beni aydınlatısan sevinirim.Merhaba benim doktorum ziya çetin. doktorumdan çok memnunum. çok ilgili gerektiğinde cep telefonundan ulaşabiliyorum. gülin okan da bir arkadaşımın doktoruydu. arkadaşım memnundu doktorundan kızı şimdi 1 yaşında :)
selam ben daha hamile değilim ama artık bebek düşünüyorum ve yavaştan doktorları araştırıyorum. ziya çetin i çok duydum bildiğim kadarıyla özel muayehanesi var doğumu nerde yaptırdığını hangi hastaneyle anlaşmalı olduğunu merak ediyorum canım beni aydınlatısan sevinirim.
Merhaba kızlar, ben İstanbul k. Çekmece de oturuyorum . Bu bölgede bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor var mı acaba ?
hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın