İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Merhaba benim doktorum ziya çetin. doktorumdan çok memnunum. çok ilgili gerektiğinde cep telefonundan ulaşabiliyorum. gülin okan da bir arkadaşımın doktoruydu. arkadaşım memnundu doktorundan kızı şimdi 1 yaşında :)

merhaba 7 yıldır evliyim hamile kalamadım hiç bugün kadın doğum doktoruna gittim UNRESEPTİVİTY diye teşhis koydu açıklamasıda sigaradan dolayı rahmin işlevini yitirmesiymiş duyan bilen varmı tedavisi varmı araştırdım bulamadım LUTFEN YARDIM EDİN

selam ben daha hamile değilim ama artık bebek düşünüyorum ve yavaştan doktorları araştırıyorum. ziya çetin i çok duydum bildiğim kadarıyla özel muayehanesi var doğumu nerde yaptırdığını hangi hastaneyle anlaşmalı olduğunu merak ediyorum canım beni aydınlatısan sevinirim.

evet özel muayenehanesi var. benim geçen yıl bir erken doğumum oldu sonrasında ziya beye gittim. sonraki hamileliğimde rahim ağzına dikiş koyulacağını söyledi. şu an hamileyim ve geçen hafta dikiş işlemini pembe mavi hastanesinde yaptı. toplam 2000 TL ödedim. 1200 tl'sini hastane alıyor. doruk hastanesinde çok sıra olduğu için dikiş işlemi için orayı tercih etmedi. ki benim hamilelik haftam da ilerlerken riske atmdık. doğumu çekirge doruk ve jimerde (sanırım bir de acıbadem var) yaptırdığını duymuştum. benim tercihim fiyatlarından dolayı doruk olacaktır. malum jimer daha pahalı bir yer.. muayene ücretleri 100 lira ama 2 haftada 1 çağırıyor. ve birinden ücret almıyor. doğum için ücret ödemek istemezseniz sizi devlete yönlendiriyor. kendisi gelmiyor ama devlet hastanelerindeki doktor arkadaşlarına yönlendiriryor. sıra almak zor yanlız çok fazla hastası var. isterseniz hamilelik öncesinde de muayene olabilirsiniz. :)

Merhaba kızlar, ben İstanbul k. Çekmece de oturuyorum . Bu bölgede bildiğiniz iyi bir hastane ve doktor var mı acaba ?

canım ben ikitelli batı bahatta gürkan ağralı'ya gidiyorum. memnunumda 1,5 senedir onun kontrolündeyim. yeni bosna da Nisa hastanesi var Asiye uzun ona da gitmiştim o da iyi bir doktor ama hastane çok kalabalık.

Ben Medicana Çamlıca Hastanesinde Zehra Koçer'e gidiyorum. Son derece ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Gerektiğinde aramam için kişisel numarasını bile verdi. Kesinlikle tavsiye ederim. :)

merhaba yarın hasekı arastırma hastanesıne gıdıcem tavsıye edecegınız kadın dogum uzmanı soyler mısınız

Merhaba arkadaşlar ben istanbul Esenler de oturuyrm onerebilceginiz bir doktr var mi acaba bayrampasa dev. Has yada bezmialem vakıf üniversitesinde yada yakinlardan

Merhaba ben İstanbul Eğitim ve Araştırma hastanesine bağlı bir poliklinik olan Osmaniye Kadın doğum polikiliniğini ve özelliklede GEBEpolikliniğini tavsiye ediyorum.

Osmaniye Mahallesi Fabrikalar Caddesi Cemiyet Sok. No: 70 Bakırköy
+90 (212) 660 8657-67-77

ANKARA ; Atatürk hastanesi Beşevler semt polikinliği - kadın doğum / Reyyan Temizkan
kesinlikle tavsiye ederim.

hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın

ANKARA ; Atatürk hastanesi Beşevler semt polikinliği - kadın doğum / Reyyan Temizkan
kesinlikle tavsiye ederim.

Ankara Eryaman Hastanesinde Mesut Bayraktar'a muayene olacagim yarin. Bu doktoru bilen var mı?

Ben Necla Ülkere doğum yaptım çok memnunum yine ona giderim şimdi yenibosna nisa hastanesinde görev yapıyor. En son 35 tl ydi muayenesi

Avcılar'da Dr. Türkan Mutafoğlu kesinlikle tavsiyem arkadaşlar. Çok ilgili, rahatça cevaplıyor sorularınızı. İlk kez gittim, bundan sonra doktorum odur.

Denizli özel ege hatanesi
MEHMET GENCER
gerçektende çok bilgili güler yüzlü ilgili bi doktor tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…