- 5 Aralık 2013
- 500
- 21
- 34
Kızlar ANKARA da bıldıgınız cok saglam ve guler yuzlu :) kadım dogum uzmanı tavsıyelrnze ıhtıyacım var.ne olur yardımcı olun..........!
Merhaba. Antalya'da kesinlikle ümmü Özkaya derim. Müthiş bir doktor çok temkinli ve mükemmel bir insan.Kızlar, sayfaların hepsine bakamadım. Lakin Antalya'da iyi bildiğiniz biri var mıdır?
Her bayan gibi ben de bayan dr istiyorum ama bayan dr baştan sağma yapıyor tetkikleri.
Çelişkideyim.
İdrar yolları enfeksiyonu için İstanbulda Bursada Yada izmirde önerebileceğiniz doktor varmı ?Gerçekten çok ihtiyacım var
izmir su hastanesi nurettin ersoz ince.once dis gebelik tedavimi yapti sonra saglikli bir hamileligim oldu ve hamileligim sirasinda rahim agzini dikti ve dogumumu gerceklestirdi.her anlamda guvenebilecegin bir doktor.izmirde herkese oneririm.İdrar yolları enfeksiyonu için İstanbulda Bursada Yada izmirde önerebileceğiniz doktor varmı ?Gerçekten çok ihtiyacım var
izmir su hastanesi nurettin ersoz ince.once dis gebelik tedavimi yapti sonra saglikli bir hamileligim oldu ve hamileligim sirasinda rahim agzini dikti ve dogumumu gerceklestirdi.her anlamda guvenebilecegin bir doktor.izmirde herkese oneririm.
arkadaşım geçmiş olsun. enfeksiyonun ne derecede bilemiyorum ama istanbul tuzla da özel gisbir hastanesinde dr. erkan erbay dan ben çok memnun kalmıştım idrar yolu enfeksiyonunda. çok ilgili ve benim tedavim başarılı geçti çok şükür. darısı sana inşallah
meraba arkadaşlar öncelikle herkese iyi bayramlar.izmirden şifa üni.hastanelerinini balçova polikliniğinden dktr. övgü doğan ı şiddetle öneririm.hiç kimsenin bulamadığı adet düzensizliği şikayetlerimin sebebini buldu ve doğru tedavi yöntemleri ile çok kısa sürede hamile kalmamı sağladı.ve bir o kadarda güleryüzlü ve samimi.rabbim kısmet ederse doğumumuda onun yaptırmasını istiyorum .
adetliyken hormon testi ister onu yaptırmış olursun adetli değilkende vajinal ultrasonla bakıp kist flan varsa çıkar canımArkadaşlar ben 5 aydır korunmuyorum ama hamile kalmadım bana Şule Selman Hanımı önerdiler bende salı Gününe randevu aldım şu anda adetliyim doktorla konuştum da adetli ikende gelebilirsin dedi sizce nasıl yapayım bi akıl verin çünkü daha ilk defa gidicem bana ne uygulayacak bilmiyorum bide ücretide çok geldi 150 tl imiş o yüzden ayda iki kez gitmek istemiyorum ..
Peki bu vajinal ultrason nasıl Yapılıyor zormu?adetliyken hormon testi ister onu yaptırmış olursun adetli değilkende vajinal ultrasonla bakıp kist flan varsa çıkar canım
Bide birşey daha sorucaktım 150 tl muayene ücreti normalmi? Eşim çok değilmi diye soruyor!Peki bu vajinal ultrason nasıl Yapılıyor zormu?
canım vajinal ultrason zor değilde biraz rahatsız edici olabiliyo tabi ama ordan daha iyi anlaşılıyo kist falan eğer doktorun kendi muayenehanesi ise fiyat normal ama özel hastane içinse biraz fazla bnde özele gidiyorum sigortalı olduğum için 25 tl katkı payı ödüyorum sigortalı olmayanlara ücret 110 tl idiPeki bu vajinal ultrason nasıl Yapılıyor zormu?