- 13 Eylül 2014
- 270
- 74
- 36
Canım çok teşekkür ediyorum bunları çok merak ediyordum :) peki bu özel muayenehanesi olan doktorlar ilk muayeneden sonraki 10 günde ücretsiz bakıyor mu ? Yoksa bu sadece hastanelerdemi böyle?canım vajinal ultrason zor değilde biraz rahatsız edici olabiliyo tabi ama ordan daha iyi anlaşılıyo kist falan eğer doktorun kendi muayenehanesi ise fiyat normal ama özel hastane içinse biraz fazla bnde özele gidiyorum sigortalı olduğum için 25 tl katkı payı ödüyorum sigortalı olmayanlara ücret 110 tl idi
hastanelerde böyle sanırım ama sen yinede bilgi al bu konuda istersenCanım çok teşekkür ediyorum bunları çok merak ediyordum :) peki bu özel muayenehanesi olan doktorlar ilk muayeneden sonraki 10 günde ücretsiz bakıyor mu ? Yoksa bu sadece hastanelerdemi böyle?
Bayrampaşada değil de gaziosmanpaşa belde tıp merkezinde nurhan hanımı önerebilirim. Nurhan Takar
eğer kastınız spiral ise bende taktırmıştım 1,5 sene civarı kullandım... herhangi bir teste gerek yok... akıntı probleminiz yoksa hemen varsa fitil ve antibiyotik tedavisi bitimi takıyolar. unkapanı civarı ahmet yarangümeli nin muayenehanesinde 60 tl civarı ücretle taktırdım. ilk çocuğumun doğumunuda onunla yaptım...Benim hafif adet düzensizligim var ve dogum kontrol olarak rahim ici arac taktirmayı düsünüyorum.Yaptırmam gereken testler olursa diye özel hastanede bir doktor daha uygun olur diye düsünüyorum.Daha önce ultrason dısında muayene olmadim nazik,kibar istanbulda bay öncelikli doktor önerisi olan var mı?
Canım 9 temmuzda yazmışsın ama ben şimdi gezinirken gördüm hacettepe üni. hastanesinde Gürkan Bozdag var çok iyi ilgileniyor ve öyle sert bi doktor deil tavsiye ederim bende ona gidiyorum...Kızlar ANKARA da bıldıgınız cok saglam ve guler yuzlu :) kadım dogum uzmanı tavsıyelrnze ıhtıyacım var.ne olur yardımcı olun..........!
canım ben maltepe ersoy hastanesine giidyorum uzun zamandır. bende gebelik öncesi kontrollerimi bitirdim şimdi bebek hazırlığındayız inş rabbim bizede herkese nasip eder. doktor çok iyi bende tuzlada oturuyourm.adı kerime soyadını unuutum şuan hayırlı haberlerin olsun inş.arkadaşlar bendede 5-6 tekrarlayan vajinal enfeksiyon sorunu var.doğal yollardan korunuyoruz. hamilelik planlıyorum. ocak şubat aylarında korunmayı bırakıcam . ozamana kadar gebelik hazırlığı için enfeksiyon tedavisi görmek ve rahat bir hamilelik sonrası normal doğum yapabileceğim .SANCIMI ODAMDA ÇEKMEME MÜSADE EDEN bir bayan doktor arayışı içindeyim. TUZLA PENDİK CİVARI NORMAL DOĞUM SEVEN BAYAN DR ÖNERİLERİNİZE ACİL İHTİYACIM VAR. teşekkürler
Saol cnm.çevremden bıkac kısıden faha duydum o doktorun ısmını arastırcm ınsallah kısa zmnda gıdecmCanım 9 temmuzda yazmışsın ama ben şimdi gezinirken gördüm hacettepe üni. hastanesinde Gürkan Bozdag var çok iyi ilgileniyor ve öyle sert bi doktor deil tavsiye ederim bende ona gidiyorum...
Cenk Aşkalli veya Gülin okan cnmmerhaba kızlar ben hamileliğimin daha çok başındayım kan testinde pozitif çıktı biraz önce iyi bir kadın doğumcuda karar vermem lazım ama karar veremiyorum.bikaç dr var aklımda Yalçın Gürel,Gülin Okan ,Cenk Aşkalli veya Sühendan Menderli . Önerilerinizi bekliyorum ...