İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

bana hpv konusunda uzman bir doktor gerekiyor aslinda. islem yaptirmis birinden bilgi alabilirsen hem daha detayli bilgi alis verisinde bulunabiliriz sanirim.. cok sagol bilgilendirdigin icin.. gecmis olsun

ben Karsta yaşıyorum ama Antalyalıyım. Hpv Hastasıyım bende 3 hafta öncede Antalyada ameliyat oldum antalyaya yakınsan şiddetle sana Prof. Dr. Mehmet Emin SOYSAL'ı öneririmm ben acayip memnunum Öyle bir doktor düşünkü hem psikolog hem Jinekolog seni öyle sakinleştiriyorki korkmuyorsun inan

Arkadaslar istanbulda olup hpv tedavisi gormus ve memnun kalmis birisi bana yazabilirmi daha once ozel kizilay hastanesine gittim doktor resmen asaladi beni bu yuzden hastaneye gidemedim ve 8 tane sigilim cikti. Resmen kotu bi moraldeyim boyle bi hastaligi yadirgamicak iyi bi doktor lazim bana

canim ben antalya tarafinda degilim malesef. peki doktorun sana ne dedi? su an ne gibi islemler yapildi sana ve son durumun nedir.?

adanada doktor önerisi olan var mı ? Berrin Kavuz Ercan 'a giden yada hakkında bilgisi olan var mı?

İstanbul avrupa yakası için paragöz olmayan, dinleyen, iyi bir jinekolog tavsiyenize ihtiyacım var.

Son düzenleme:
Adana muzaffer şengül yazan arkadaşım gerçekten memnunmusun doktorundan.bende gittimde pek memnun kalmadim.

Adana muzaffer sengül yazan arkadaşım gerçekten memnunmusun doktorundan.bende gittim ama pekte memnun kalmadim.

Esk 01 arkadasim yazdigin doktor adanada hangi hastanede

Avrupa hastanesinde.. aslında güler yüzlü bir doktor ilgisiz değil 2 kere gittim sadece korkutmuyor olumlu yaklaşıyor.
onun dışında ziyapaşa hastanesinde Bayram bey varmış onu öneriyorlar

İstanbul haznedar medicana hastanesi dr.bekir savaş aksoy,kendisi o kadar şeker biri ki gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum,pko problemimi cozduk beraber,ben bu konularda biraz cekingenim ama hiç gerek yokmuş,kendisi yeğenimi dogurttu ayni zamanda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında muayene ücretleri pahalı olmayan bir jinekolojik onkolog tavsiye edebilecek olan var mı? :18:

selam
bende Tokat'ta YILMAZ SEYYAH'ı öneriyorum, medikal park hastanesinin yanında özel yazıhanesi var, çok memnun kaldım, henüz hamile olamadım ama inancım yüksek önce Allah'ıma sonrada doktoruma güveniyorum

ARkadaşlar ben Ankara'da tecrübeli bi jinekokog arıyorum çok acil Kanamam 3 gün yoğundu beta hcg birinci teste 67 bugün tekrar yaptırdım 177 çıktı hoca teşhis koyamadık nedir bu kafam karıştı

Kızlar ANKARA da bıldıgınız cok saglam ve guler yuzlu :) kadım dogum uzmanı tavsıyelrnze ıhtıyacım var.ne olur yardımcı olun..........!

Arkadaşlar Ramazan Dansuk' a giden var mı? İnternational Clinic 'te çalışıyor. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız lütfen. Bayramdan sonra kendisine gitmeyi düşünüyorum.

Bursa - Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Emin ÜSTÜNYURT

Eskişehir
Özel Sakarya Hastanesi:
Ramazan Bayırlı

Alanında uzman ve hasta psikolojisinden en iyi anlayan. Mükemmel bir doktor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…