İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

pko tedavisi için İstanbul avrupa yakasında bir doktor önerir msiniz ?

Ankara için kesinlikle özellikle infertilite için prof.dr.Timur Gürgan,kocaelinde yine infertilite ve kanser cerrahisi için doç.dr
Sebiha özkan özeli yok üniversitede çalışıyor. Ama normal gebeyim sorunsuz gidiyor herşey azıcık konfor isterim derseniz konak hastanesinde dr.erkan türköz. Kocaeli Üniversitesinde zorda kalınmadıkça doğum özellikle normal doğum yapılmamalıdır.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle herkese merhaba ve gecmis olsun...1 yillik evliyim bebek dusunuyoruz ama cikolata kistim buna olanak vermiyor.Izmir deyim...ilk olarak Yesilyurt devlet hastanesine gittim ama malesef boyle bir hassas konuda kendimi guvende hissedemedim.sonra egepol e gittim dr sukran hanima...kendisinden hastaligimla ilgili hic memnun kalmadim detayli bilgilerle skmak istemiyorum sizi de...en son Kent Hastanesinde Mehmet Tunc Canda Bey e gittim icime sinen bir dr ameliyata da karar verdik ancak sigortam yeni basladigi ve onceden varolan bir rahatsizlik oldugu icin ozel sagligim karsilamiyor :KK43: ucret acisindan daha uygun olabilecek farkli bir dr arastirmaya baslamisken Izmir Baskent Hast. Deki Dr Hasmet Mesut Ozsoy Bey i onerdiler...Giden var mi cikolata kisti icin sizce nasil bir dr? Bu ameliyat cocuk dusunuluyorsa sonucta yumurtaliklara zarar verilmeden yapilmali onemli bir ameliyat yardimci olursaniz sevinirim :KK43:

Oncelikle herkese merhaba ve gecmis olsun...1 yillik evliyim bebek dusunuyoruz ama cikolata kistim buna olanak vermiyor.Izmir deyim...ilk olarak Yesilyurt devlet hastanesine gittim ama malesef boyle bir hassas konuda kendimi guvende hissedemedim.sonra egepol e gittim dr sukran hanima...kendisinden hastaligimla ilgili hic memnun kalmadim detayli bilgilerle skmak istemiyorum sizi de...en son Kent Hastanesinde Mehmet Tunc Canda Bey e gittim icime sinen bir dr ameliyata da karar verdik ancak sigortam yeni basladigi ve onceden varolan bir rahatsizlik oldugu icin ozel sagligim karsilamiyor :KK43: ucret acisindan daha uygun olabilecek farkli bir dr arastirmaya baslamisken Izmir Baskent Hast. Deki Dr Hasmet Mesut Ozsoy Bey i onerdiler...Giden var mi cikolata kisti icin sizce nasil bir dr? Bu ameliyat cocuk dusunuluyorsa sonucta yumurtaliklara zarar verilmeden yapilmali onemli bir ameliyat yardimci olursaniz sevinirim :KK43:

Ben de izmire geldiğimde rahatsızdım o kist belası bendede var,hemen doktor arayışına girdik Hasan yıldızı önerdiler Bornovada ona gittim gerçekten çok iyi bir doktormuş teşhisi koydu ,fiyatlarıda normal çok yüksek değil ameliyat olanlar çok memnun bayağı araştırmıştım bende sanada geçmiş olsun...

Ben de izmire geldiğimde rahatsızdım o kist belası bendede var,hemen doktor arayışına girdik Hasan yıldızı önerdiler Bornovada ona gittim gerçekten çok iyi bir doktormuş teşhisi koydu ,fiyatlarıda normal çok yüksek değil ameliyat olanlar çok memnun bayağı araştırmıştım bende sanada geçmiş olsun...

Tesekkur ederim sana da gecmis olsun... inan kafam allak bullak oldu dedigin doktoru da arastirayim hepimiz icin hayirlisi olsun

Kızlar ankarada bildiğimiz iyi bir jinekolog varmi?

pko tedavisi için İstanbul avrupa yakasında bir doktor önerir msiniz ?

Bende aynı derteyim sen bulanildinmi iyi dr
Ben kolan hıspital a gittim memnun kalmadım şişli apex tıp merkezine gidicem cmrtesi sonrada kadıoğlunu düşünom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende aynı derteyim sen bulanildinmi iyi dr
Ben kolan hıspital a gittim memnun kalmadım şişli apex tıp merkezine gidicem cmrtesi sonrada kadıoğlunu düşünom

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şuan kadın doğum doktoru arayışı içinde değilim pko şüphesiyle br doktora gittim ultrasonda pko var dedi hormon testinin sonucunda sende guatr var dedi pko yu sorduğumda ise hafif meyil var dedi açıkçası onu önemsemedi ama lh hormunum normal sınırda olduğu halde yinede fsh dan yüksek çıktı pko ile ilgili tedaviye başlayamadım şuan tiroidin tedavisine başladım eğer bir kaç ay daha bebek olmazsa bu sefer pko şüphesiyle başka doktor arayışına giricem.
eğer memnun kaldığın bir doktor olursa önerirsen sevinirim:KK34:

Gecen hafta yazdiktan sonra carsamba gunu kent hastansinde ameliyat oldum doktorum Tunc Bey. Memnun kaldim suan icin hala yatiyorum yeni sonucta ama bi acik ameliyat gibi degil...sagdan kistim alindi herhangi bir sknti yokmus cok sukur... solda ki tup tikaliymis :KK43: 6 ay dogal yoldan hamilelik gerceklesmezse tup bebek dedi...umarim o noktaya gelmeden hamilelik haberimi alirim ve bebegimizi kucagima alirim Allah herkesin yardimcisi olsun...bi tarafta cikolata kisti olup ameliyat olup ve diger tupu tikali olup bebek sahibi olan var mi aramizda :KK43:

arkadaslar atasehir kadikoy sifa hastanesi emel balkan a giden var mi? sitede daha once gorus yazilmis ancak guncel bilgi almak istiyorum. tesekkurler..

.Op.Dr.Mualla VURAL
Adres 1:Muayenehane İzzettin Çalışlar Cad. Elif Apt. No:54 /3 Bahçelievler İstanbul.

Kizlar Mualla hanimi siddetle tavsiye ediyorum...
Bende bi arkadas tavsiyesi ile kendiylse tanistim.

Arkadasin cocugu olmuyordu, yaklaşık 8 sene. Baska bir hastanede tedavi goruyormus.Meyersem ilaclari yanlis kullanmasina sebeb olmuslar. Kendisi mualla hanima gitmeye baslamis 1 ay sonra hamile oldugunu ogrenmis.

Bende bi rahatsiligimdan dolayi ozel hastaneye gitmistim. Hastanede acilen ameliyat olmam gerektigini soylediler.
Arkadas Mualla hanimi tavsiye etti.
Iyikide etmis. Sonuc olarak ameliyat felan olmadim. Ilac tedavisi gordum okadar..

Herkeze saglik sehat dilerim...

Bursada vajinusmus tedavisi için önerebileceğiniz psikolog var mıdır?

Kizlar bu kadar doktor ismi var ama maltepe hastanesi hakkinda bilgi goremedim kizlar prof serpil bozkurt hakkinda bilgisi olan var mi lutfen yardimm

X