- 21 Mart 2014
- 37
- 2
Arkadaşlar Ankara'da bebek tedavisi için hangi tıp fakültesi hastanesini önerirsiniz lütfen yardım edin...
hacettepe.................................................................
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Ankara'da bebek tedavisi için hangi tıp fakültesi hastanesini önerirsiniz lütfen yardım edin...
Oncelikle herkese merhaba ve gecmis olsun...1 yillik evliyim bebek dusunuyoruz ama cikolata kistim buna olanak vermiyor.Izmir deyim...ilk olarak Yesilyurt devlet hastanesine gittim ama malesef boyle bir hassas konuda kendimi guvende hissedemedim.sonra egepol e gittim dr sukran hanima...kendisinden hastaligimla ilgili hic memnun kalmadim detayli bilgilerle skmak istemiyorum sizi de...en son Kent Hastanesinde Mehmet Tunc Canda Bey e gittim icime sinen bir dr ameliyata da karar verdik ancak sigortam yeni basladigi ve onceden varolan bir rahatsizlik oldugu icin ozel sagligim karsilamiyor ucret acisindan daha uygun olabilecek farkli bir dr arastirmaya baslamisken Izmir Baskent Hast. Deki Dr Hasmet Mesut Ozsoy Bey i onerdiler...Giden var mi cikolata kisti icin sizce nasil bir dr? Bu ameliyat cocuk dusunuluyorsa sonucta yumurtaliklara zarar verilmeden yapilmali onemli bir ameliyat yardimci olursaniz sevinirim
Ben de izmire geldiğimde rahatsızdım o kist belası bendede var,hemen doktor arayışına girdik Hasan yıldızı önerdiler Bornovada ona gittim gerçekten çok iyi bir doktormuş teşhisi koydu ,fiyatlarıda normal çok yüksek değil ameliyat olanlar çok memnun bayağı araştırmıştım bende sanada geçmiş olsun...
pko tedavisi için İstanbul avrupa yakasında bir doktor önerir msiniz ?
Bende aynı derteyim sen bulanildinmi iyi dr
Ben kolan hıspital a gittim memnun kalmadım şişli apex tıp merkezine gidicem cmrtesi sonrada kadıoğlunu düşünom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ÖZER KUTLU zübeyde hanım kadın dogumevi hastanesi dr aynı zamanda bursa tüp bebek merkezinde ÖZER BEY VE ARMAGAN BEY BURSADA ÇOK İYİ