İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

hangi dalda acaba memnunsun bu doktordan? sana bi islem yapildimi ?

kadın doğum doktorumdu..ama tavsiye üzerine gittim ameliyat olan tanıdığım var bide bi arkadaşımın bebeği 6 aylık doğacakmış ama geç doğmasını sağlamış:)) şişli fulyada özel kliniğide var jinemed yanlış hatırlamıyorsam..ben çok sevmiştim ama bilemem tabii..doktor konusunda garanti vermek zorr..

kadın doğum doktorumdu..ama tavsiye üzerine gittim ameliyat olan tanıdığım var bide bi arkadaşımın bebeği 6 aylık doğacakmış ama geç doğmasını sağlamış:)) şişli fulyada özel kliniğide var jinemed yanlış hatırlamıyorsam..ben çok sevmiştim ama bilemem tabii..doktor konusunda garanti vermek zorr..

ameliyat olan arkadasinin hastaligi neydi ? ozellikle uzman oldugu hastalik nedir?

kistti galiba emin değilim cnm...

bana hpv konusunda uzman bir doktor gerekiyor aslinda. islem yaptirmis birinden bilgi alabilirsen hem daha detayli bilgi alis verisinde bulunabiliriz sanirim.. cok sagol bilgilendirdigin icin.. gecmis olsun

merhaba arkadaşlar beni vajinismus topiğinden bilenler bilir 27 yaşındayım 1 yıl kadar vajinismus derdinden muzdariptim çok şükür yendim fakat şimdi de şöyle bir problemim var son 3 adetimde de miktarda azalma var. önceleri ilk gün kahvarangimsi lekelenme 2.3.4.5. gün yoğun 6.7.8.9.10. günler gitgide azalarak lekelenme şeklinde olup toplam 10 gün sürüyordu.son üç adet dönemimde ise ilk 2-3 gün kahverengimsi lekelenme sonraki 3 gün hiç yoğun olmayan bir şekilde kanama ve sonrasında da 3-4 gün lekelenme oluyor.annem de 35 yaşında menapoz başlangıcı olmuştu acaba bende mi giriyorum diye korkmaya başladım bebeğim olmadan böyle bir durum yaşamak istemiyorum fakat doktora gitmekten de çok çekiniyorum korkuyorum
istanbulda önerebileceğiniz iyi bir hastanede bayan kadın doğum uzmanı var mıdır?yardımcı olursanız sevinirim...

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanıdır. Fakat asıl kendisine vajinismusu yenmek için gidilir çünkü aynı zamanda cinsel terapisttir. hem sizi hem eşinizi bilgilendirir. her yönüyle memnun kaldım. herkese tavsiye ediyorum. ayrıca ankarada yaşamanız gerekmez, eğer vajinismustan çekiyorsanız birkaç gün içinde, şehir dışından gelip de sorununuzu çözebilirsiniz. kendisine bu şekilde Türkiye'nin her yerinden gelenleri gördüm.

arkadaşlar Manisa Salihli yada Turgutlu da bildiğiniz ii bir kadın doğumcu arıyorum yardım ederseniz sevinirim

biri sormuştu ümraniye de Hisar hastanesinde prof.dr.KILIÇ AYDINLI tek geçerim. kesinlikle çok pozitif bir doktor psikolojık olarakta destek verıyo insana

Prof.Dr. Gürkan Arıkan
Tecrübe, laparoskopik beceri, alçakgönüllülük, iletişim kolaylığı isteyenlere önerim. Şu anda Fulya Bahçeci Kliniğinde.

X