İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Samsun Özel Büyük Anadolu Hastanesi
Lale Çetin Yılmaz :) Çok hoş, çok iyi bir bayan.. Seviyorum ben doktorumu:)

Tum tavsiyelere henuz bakamadm ama endometrioziste infertilitede uzman hemen ameliyt veya tup bebek demeyen bir dr varmidir ist.and yakasinda. Karsi taraftada olabilr gerci. Memorialde arzu hn.a gtmistm ama oda bebek dusundugunde lap. Yapicz dedi. Ozel sigortamda yok simdilik.. neyse tavsiyelerinizi bekliyorum:):)

karamsar bende konyalıyım,vajinusmus sayfasından hatrlarsın belki ben de yeni yendim ve bebek istiyoruz artık,yorumunu görünce sana sormak istedim sen doktor bulabildinmi bana da tavsiye edebileceğin ?

bulamadım canım:KK50: kimse yazmayınca öle dedim bende...bi dr a gittim anlayışlı değildi.ben hala arıyorum sen bulursan banada söylermisin

bulamadım canım:KK50: kimse yazmayınca öle dedim bende...bi dr a gittim anlayışlı değildi.ben hala arıyorum sen bulursan banada söylermisin

tamam canım ben geçen aylarda eğitim araştırmaya kadın doğuma gittim ama bişeye bakmadı sadece kan tahlili ve ultrason ondada bişey çıkmadı,bi problem yok daha yeni istiyormuşsunuz bi yıl deneyin olmazsa yumurtalık çalıştırıcı yazarım dedi,bu konularda çok acemiyim ben,en azından hormon bozukluğu falan derse ilaç kullanırım erkenden hallederim die gitmiştim zaten,bi sorun olmasa bile görünmemizin bir zararı olmaz doktor bulursam yazarım sana..

merhaba zeynep kamilde özgür aydın tosun a görünen var mı hiç? tavsiye eder misiniz?

Eğer bursadaysanız kesinlikle ziya çetin'i tavsiye ederım mükemmel bir doktor.sorduğunuz sorulara cevap alabileceğiniz vehastasına değer veren birisi

ANKARA da Gazi hastanesinde Op.Dr. ÖZLEM ŞULE DEMİR. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben sürekli kendisine giderim. Çok ilgili, güleryüzlü ve branşında çok iyidir.

kesinlikle yılmaz güzel diyorum ayrıca amerikan hast. hekimi kesinlikleeeee diyorum internete iletişim bilgileri mevcuttt

Arkadaşlar, benim doktorum Pınar Tokatlıoğlu, Ataşehirde muayenehanesi var, istediğin hastanede doğumunu yaptırıyor( Fiyat seçenekleri sunuyor) Ayrıca çok ilgili, bilgili ve de güler yüzlü.Sadece muayenehanede çalıştığı için kendisine ulaşmak daha kolay

Opr. Dr. Figen Temelli Akın - Şuan Central Hospital 'de çalışıyor . Kozyatağı / İstanbul

Hamileliğim ortasında tanıştım, hala Figen hanıma gidiyorum hastalarına ve onların bebeklerine karşı çok ilgili, çok hassas, sabırlı, anlatılanı dinler ve aklınızda soru kalmayana kadar size cevaplar verir. Kesinlikle oldu bittiye getiren biri değil Hamilelik sürecimde ve sonrasında çok destek oldu. Tavsiye edeceğim bir doktordur.

arkadaşlar ıstanbulda mumkunse anadolu yakasında onerebılcegınız jınekolog varmı ? bır de bazı fıyatlar cok yuksek maalesef kı 300 tl tek bırmuayneden ısteyen doktorlarda varr. fakat daha cuzı mıktarlarla muaynee edebılen doktorlara ıhtıyacım varr. tesekkurler

arkadaşlar ıstanbulda mumkunse anadolu yakasında onerebılcegınız jınekolog varmı ? bır de bazı fıyatlar cok yuksek maalesef kı 300 tl tek bırmuayneden ısteyen doktorlarda varr. fakat daha cuzı mıktarlarla muaynee edebılen doktorlara ıhtıyacım varr. tesekkurler

naptın canm ya 300 tl mi :KK53: pendikteyim ben neredeyse bütün doktorları gezdim en fazla 50 tl m. ücreti .ayrıca pendige yakınsan güzel doktorlar war önerebilcegim:)

bursa bahar hastanesi op.dr.hilal cankılıç tek gecerim doğum ve normal takipte süperdir

X