İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Ankara Cinnah Caddesinde Atakulenin karşısında Op.Dr. Ahmet Bostancı benim tanıdığım en iyi kadın doğum uzmanıdır. Sezeryan ve normal doğumda özel teknikleri vardır.Sezeryanının rahatlığını ve estetik dikişini bütün Ankara bilir.Tavsiye ederim...

kızlar selam 9 haftalık hamileyim; ist avrupa yakasında sgk anlaşmalı bir hastanede tavsiye edebileceğiniz; güler yüzlü tecrübeli bi doktor arıyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum
teşekkürler....

istanbul ümraniye çakmak erdem hastanesi dktr emel türkoglu muhteşem bitoktor..

uzman doktor murat öztürk istanbul özel kolon hastanesi
benim iki bebegimden sonra ölüm nedenlerini bulan tek insan 4kişi gönderdim ona 4üde dogum yaptı bebekleri olmuyodu

Opr. Dr. Nuran Kıyak - İstanbul - ancak kendisinin Central Hospital' dan ayrıldığını öğrendim şimdi hangi hastanede olduğunu bilen varsa lütfen yazsın tşk.

Kızlar bana İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü, Bakırköy, Fatih, Bahçelievler, Yenibosna civarında bir bayan doktor önerebilir misiniz? Bir de merak ettiğim Medical Park hastanelerine gidip de memnun kalan arkadaşlar var mı?

Dr. yılmaz güzel Amerikan hastanesinin doktoru ayrıca okmeydanı ssk da görev yapıyor. nişantaşında özel muaynanesi var. kısırlık üzerine uzman tanıdığım bütün çocuğu olmayan kişileri çocuk sahibi yaptı. biri yengem 13 yıldır çocuğu olmuyordu 2 kere tüp bebek denedi ve şimdi 1 yaşında bir kız çocuğuna sahip eğer bebeği erkek olsaydı doktor beyin ismini vericekti. bende kendisine gidiyorum. ve doktorumdan çok ama çokk memnunum tavsiye ederim kızlar.

telefonu:212 219 88 16 muaynanesinin telefonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…