İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

kızlar başkent üniv hast prof dr hulusi bülent zeyneloğlu nu bilen ona muayene olan varmı nasıl bi doktordur?

Bursa,
Doç.Dr.Murat Arslan, tek geçerim, bursadaki 1-2 doçent kadın doğumcudan biri zaten.
Adres
İhsaniye Mah. Tuna Cad. Esra Sitesi B Blok 89/1 Nilüfer - BURSA

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar beylikdüzünde oturuyorum buraya yakın tanıdıgınız bir doktor varmı bayan olmasını istiyorum ve ssk gecen olsa cok benım ıcın cok iyi olur artık doktorlara guvenmıyorum... Bu işi sanki zorla yapıyorlar içten sıcak degıller bırsey sormaya cekinir olduk.. mafoldumben

istanbul Bahçelievler Haznedar GARANTİ BANKASI KARŞISINDA DR.ÜLKÜ ÇARKMAN çok bilinçli ve çok sıcskkanlı.

arkadaşlar sayfalar çok fazla bi kısmını okuyabildim sadece ama aradığımı bulamadım yardımcı olursanız çook sevinirim,urfaya yeni taşındım ve buraları bilmiyorum,çocuk istiyoruz ama sorunlarımız var burda iyi ve güvenebileceğim doktor aruyorumm

birde Bahçelievler Medicana Hospitalda Özlem Dülger

Sakın kızlar hiç tavsiye etmiyorum bana yanlıs ilaç verdi pazarlama adına ve mahfoldum resmen . Hastane olsun gerekli yerler olsun hepsine sikayetlerimi belirttim.. Vajinal enfeksiyonum var bana yanlıs ilaç verdi alakası olmayan birşey ve yumurtalıklarıma sıcrama ihtimali bile varmıs allah korudu resmen.

Bir arkadasımın tavsiyesiyle Medicana Avcılar F.Onur Başeğmez'e gittim. Gercekten cok memnun kaldım o kadar iyi ki ben sormadan herseyle ilgilendi resmen aglayacaktım yanlıs ilaç yuzunden anlattım ona da hemen baska tedavıye gectık. Şimdi cok iyiyim allaha bin şükür.

Benim tavsiyem Medicana Avcılar F.Onur Başeğmez

hiç ankara yokmu ya delircem hastane bulamıyourm burdaki tecrübeler benim için önemli litfen yazın

Sayfalara tek tek bakamadım ama.Ben Prof Dr Ali Ayhan'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.3 sene önce ameliyat olduğumda Ankara Başkent Hastanesindeydi.Süper birisi ayrıca Türkiyedeki başarılı ilk 5 doktordan biri.Ben ameliyat oldum bidaha kistim hiç tekrarlamadı

Doktorumu size tavsiye etmek istiyorum. SGK lı değil ancak muayenehanesine gitmenizi öneririm. İyi ve güvendiğim bir doktor; doktorumdur. Ben Bursa'dan gidiyorum.
Dr. Cüneyt Uygur
Tel: 212 8819360

kızlar istanbul anadolu yakasında önerebileceğiniz kadın doğumcu var mı

selamlar.ankarada kızılayda op.dr.nüvit birgili .muazzam ötesi.çok iyi.akman pastanesininüstünde.zekai tahir burak devlet hastanesinde aynı zamanda

prof. dr. özay oral koşuyolu kadın hastalıkları kliniği. 6 ağustosta miyomameliyatı oldum. çok memnunum ve diğer doktorların göremediği miyomları gördü, tedaviyi anlattı. muayene sırasında da hiç rahatsız olmuyorsunuz.

Sayfalara tek tek bakamadım ama.Ben Prof Dr Ali Ayhan'ı kesinlikle tavsiye ediyorum.3 sene önce ameliyat olduğumda Ankara Başkent Hastanesindeydi.Süper birisi ayrıca Türkiyedeki başarılı ilk 5 doktordan biri.Ben ameliyat oldum bidaha kistim hiç tekrarlamadı

Ankara da süleyman eserdağ var. tavsiye ederim ben bu sayede vajinusmsu yendim

Arkadaşlar 13 sene önce Yeşilyurt Devlet hastanesi doktorlarından Hakan Yetimalar doğumumu yaptırmıştı özel bir hastanede...Geceyarısını 15 dakika geçe doğum yapmıştım ve bana 'gece tarifesi 'diyerek iki katı para istemişti. O zamanın parasıyla 60 milyon ödemiştik.(Normal doğum 30 milyondu) Böyle gece tarifesi doğum yapan var mı merak ediyorum :)):eek:lmaz:

X