İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Ankara-Prof. Dr. Kutay Biberoğlu (Gazi Hastanesi) Ama ben muayenehanesine gidiyorum.

Son düzenleme:
ıstanbul- Huzur Hastanesi Gamze Baykan kesinlikle öneriyorum arkadaşlar bugüne kadar sorunlu kimi yönlendirdiysem memnun kaldı ve bende doktorumdan çok memnunum.

izmir alsancakta doktorlar sitesinde mustafa alihanoğlu...özellikle vajinismus tedavisinde uzmanlaşmıştır kendisi...tavsiye ederim...

Mustafa Bey gerçekten çok iyi bir doktor, herkese tavsiye ederim.. İzmir'de olsam hiç düşünmeden devam ederdim..
Şimdi İstanbul'dayım ve Türkiye Hastanesinde "Dr.Ayşe DUMAN" a gidiyorum

4.5 aylık hamileyim ben o kadar çok doktora gittim ki artık benimle dalga geçiyorlar arkadaşlar, en pahalısından en ucuzuna:lepi:

ankara zübeyde hanımda kuzenimin tanıdıgı doktora normalde takip yapmıyormus sadece ilk öğrendiğimde hamileliğimi kalp atışlarını duymak için, sonra ordaki herhangi bi doktora ilk ay doktor bulana kadar bi baksın diye

sonra ankara tıp doç. dr. cem atabekoğluna aslında ondan memnundum
ama sonraki ay

hacettepede prof. dr. sinan beksaça gittim çok ii bi doktormuş ve kan pıhtılaşmasıyla ilgili testler hemen yapıyor erken teşhis falan çevremdekilerin ısrarı ile gittim, orda 3lü taramamı yaptı ama sadece trisonomi21 e baktı galiba test sonucundan anladıgım en son iki kere falan ona gittim,
kendisi riskli gebelklere baktığı için bana sağlıklı olduğumu ona gitmesemde olacagını normal doktorda takip edebileceği gibi şeyler söyledi

hacettepede gerçekten insanı yoran hastane o bekleyişler yok mu

şimdi napsam nereye gitsem bilmiyorum

ya serdar oğuza gitcem herkes cok memnunmuş, ya ankara tıpdaki cem beye ondan da çekiniyorum bana guvenmedin mi de gittin dicek diye

kartal eğitim araştırma hastanesi klinik şefi Prof.M.Cem Turan
şiddetle tavsiye ederim.çikolata kisti hastayım ve tüplerim tıkalıydı.ameliyatla cem bey kistlerimi temizledi ve kanallarımı aldı şimdi tüp bebeğe balıyacağız
işinin ehli bir doktor

arkadaslar cok fazla sayfa var mutlaka balıkesir de doktor öneriniz olmustur ama ben bulamadım balıkesir de kadın dogum doktoru arıyorum bilenler vardır alaattin kacar cok meshur gittim bi kez ama ben hiç memnun kalmadım cok bekledim randevum 2.30 daydı 4.30 da girebildim asırı kalabalık ve doktor o kadar da ilgili deil bence sizin önerebileceginiz baska bi doktor var mı lütfen yardım

merhaba cnm ben hamiş değilim ama olmaya uğraşıyorum ve bu arada hastaneleride takip
ediyorum.balgatta akropol hastanesi heeeerrrrrkkkeeeessssiinnn dilinde.orada doğum yapan arkadaşları okudum ve eğer hamiş kalırsam mutlaka bülent bey e gideceğim.harika bir doktormuş öyle biir anlatmışlarki işte aradığım doktor dedim.muayene ücreti 30tl ve doğumda normal sezeryan fark etmiyo 750tl ymiş.ssk .....boshayallersmile

ben ilk gebeliğimde eskişehir zübeyde hanım hastanesinde remzi talat demirkola gitmiştim.yeteri kadar ilgilnmediğini düşünüyorum.27haftalık bebeğim karnımda öldü.guatr hastasıydım,yeterince takip etmedi,beni bilgilendirmedi.herşey allahtan biliyorum ama bebeğimin gelişimi gerilediği zaman bunu araştırabilirdi.sakarya hastanesinde ramazan bayırlı var.2.hamileliğimde ona gitmiştim.biraz aksidir ama sigara içmiyorsanız sorun olmaz.ben çok memnun kaldım.sanırım yakında tekrar anadulu hast.gidicekmiş

cnm merhaba bende troid hastasıyım.bebiş istiyorum ama çok korkuyorm.troidim az çalışıyo ve ömürboyu levetron kullamam gerekiyormuş.beni bu konuda bilgilendirirmisin.şimdiden teşekkürlerboshayallersmile

Antalyadaki arkadaşlar bilgi.Bilmiyorum daha önce yazan oldumu hepsini okuma fırsatı bulamadım ama..Bucak daki meşhur doktor ali fuat şengör bey antalyada Vitale adı altında kadın hastalıkları ve doğum ile ilgili güzel bir hastane açtı..Bilginize..

kızlar hatay iskenderunda veya dörtyolda önerebileceğiniz nazik ve anlayışlı drlar varsa bekliyorum tavsiyenizi jinekojik muayneden korkuyorumeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bursa Gemlik Uzmanlar Tıp Merkezi. bursada oturanlara rahatlıkla tavsiye edeceğim bi doktor.

Arkadaşlar sayfalar çok fazla bi kısmını okuyabildim ancak ama yine de sorayım
Balıkesirde tavsiye edeceğiniz doktor var mı?
Kist tedavisi için gideceğim

istanbulda olanlara ve istanbula doktora gelebilecek olanlara kuzenimin,annemin doktoru Herman işciyi tavsiye ederim.
hem konusunda çok bilgili hemde ameliyat heveslisi değil...kuzenime 3 haziranda normal doğumla doğum yaptırdı...

annemin dr u ALİ AYHAN evet cok iyi annesi rahim kansrınden ölmüş kendını bu hastalıga adamıs dogumdan cok kadınhastalıklarınıda cok iyi. Hacettepe deydı bız gittigımızde ama en son gıttıgımze annem çok yaşlanmıs goze hıc gormuyor demıstısempatiksalakcinni zaten bayadır adı duyulmuyo demek baskente gecmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…