İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

hangi alanda bir başarı, biraz açar mısınız? mesela sorununuz neydi, doktor nasıl çözdü? vs..

ne anlamda, biraz açıklar mısınız? mesela ne oldu da dr. ne yaptı? nasıl süper?

benim mantarla ilgili sorunum oldu 2 defa onu çözdü daha sonra 2 arkadaşımı daha götürdüm biri normal doğum diğeri dış gebelik geçirmişti.herşeyden önce bilgi birkimi var konuşmaları ile güven veriyor. Zaten gücen duymasam kolay kolay kimseyi tavsiye etmem ben. inşallah doğumumda da aynı doktora gidecem.

merhabalar.. bende 2.5 aydır adet görmüyorum bu hafta içinde Antalya yaşam hastanesinde pınar hanıma gittim çok tatlı bi kadın ( ben bağkur emekliden yararlanıyorum sadece 8tl ödedim ) fiyat olarakta çok uygun yani.. rahim duvarın kalınlaşmış dedi adet olabilirsin bekle dedi başkada birşeyin yok dedi (birde 65 kiloyum zayıfla dedi ) ama 2.5 aydır adet olamamam hala kafama takılıyor bana ilaç falan vermedi rahim duvarım kalınlaştığı için yakın zamanda gelir adetin gerek yok ilaca dedi.. yinede içim rahat etmiyor bir başka doktorada gitmek istiyorum bunun sebebi pınar hanımdan dolayı değil doktoru beğendim ama pimpirikli biriyim.. ( çünkü bundan 4 yıl önce çok şiddetli kasık ağrılarım sebebiyle Antalya tıp fakultesinde prof. dr. mine ünere gittim bakire olduğum için önce ultrasonla baktı sonra makattan bakmamız gerekiyor dedi parmağıyla makattan kontrl etti neden böyle birşey yaptı anlamış değilim ve hala aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor sonra yumurtalıkta kis var dedi acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Ameliyat için gün alındı falan hastanede bütün işlemler yapıldı günlerden perşembe idi ve ben salı günü ameliyat olucaktım ama annemin içi rahat etmedi ve emin olmak için beni ertesi gün bir ultrason uzmanına götürdü ( kadındoğum dr. değil ultrason röntgen uzmanı falan ama yıllardır bu mesleği yapan tecrübeli biri ) ozaman baktığında hiçbirşey olmadığını gayet sağlıklı olduğumu söyledi ardından biz tekrar emin olmak için özel muayenesi olan dr. yelda doğana gittik çok tatlı biri gerçekten oda ultrasonla baktığında hiçbirşey olmadığını gayet sağlıklı olduğumu söyledi gerçekten şok olduk..ve ogünden sonra benim ağrılarım kesildi hiçbir sorun yaşamadım eğer biz emin olmak için başka bir doktora gitmeseydik beni durduk yere kesceklerdi herşey hazırdı ameliyat olmak için ameliyata 1 2 gün kala üstüste gittiğimiz iki uzman sayesinde bu hatadan kurtuldum belkide yumurtalığımı alcaklardı birşey yapcaklardı hayatım boyunca hiç cocuğum bile olmayabilirdi. Bunu bana yapan dr. bir profesörrr !!!! sonra bidaha hiç gitmedim aslında yanına gidip hesap sormak vardı ya uğrasmak istemedim. oyüzden şimdi ne kadar iyi olursa olsun güvenemiyorum doktorlara hemen. Bir rahatsızlığımız olduğunda 1 doktora bağlı kalmamak lazım 2 3 doktora birden görünmek gerektiğini düşünüyorum yaşadıklarımdan sonra çünkü benzer bi olay daha bir yakınımın başına gelmişti. Söz konusu olan bizim hayatımız kendi sağlığımız, bu konular çok önemli çok dikkat edilmesi gereken şeyler..
Şuan yine antalyada özel bir hastanede iyi bir doktora gitmek istiyorum şuanlık cok ciddi bi sorun olmadığı için hastaneden ayrı özel bir muayeneye gidip okadar para vermek istemiyorum. Bana önerebileceğiniz iyi doktor bi varmı :)

Son düzenleme:
özel anadolu hastanesi avcılar istanbul op.dr mehtap durmus ben ılk defa gıtttım ama annemınde doktoruydu ve eltımınde cok ıyı bır doktor kesınlıkle tavsıye ederım

bnm doğumumu gazi bey yaptı. çok memnunum. oğlum 1 yaşına basacak bir ay sonra el öpmeye gideceğiz. çok yumuşak insanı rahatlatarak konusan yenilikleri takip eden bi dr.

Izmir konak doğum hastanesi op.dr.ahmet kılyar ayrıca alsancakta muayehanesi vardır.tavsiye ederim çok iyi doktordur

İstanbul Anadolu yakasında hangi doktoru önerirsiniz?SSK ile anlaşması olan olursa iyi olur.Miyom ameliyatı olma ihtimalim var.:KK43:(

İstanbul Anadolu yakasında hangi doktoru önerirsiniz?SSK ile anlaşması olan olursa iyi olur.Miyom ameliyatı olma ihtimalim var.:KK43:(

Merhaba,
Eğer erkek doktordan çekinmiyorsan Medical Park Göztepe hastanesinde Op. Dr Gökmen İyigün var. Yaklaşık 7 aydır gidiyorum ve kendisine çok güveniyorum. Zaten tavsiyeler üzerine gittim ben de.

kocaeli umuttepe de sakın eray çalışkana gitmeyin de nereye giderseniz gidin...yıpranan sinirleriniz,giden paranız ve beklentileriniz.adam artık doymuş bıkmış sakın arkadaşlar..

pendik hospitalda op.dr.nevriye bayram muhteşem ilgili bi bayan tatlı dilli parayı pek sevmez hastasına önem verir..şiddetle tavsiye ederim vereliniortak

izmir alsancak erol tavmergen tek gecerim izmirde 1 numara 3 ay sonraya randevu veriyorlar düsünün ayrıca türkiyedeki ilk tüp bebegi kendisi yapmıssss şiddetle tavsiye ederim

Benim Erol Bey'le sorunlarım oldu. Ben de Sait Yücebilgin'i tek geçerim. Çok mütevazi, anlayışlı, istediğin her zaman ulaşabilirsin, direk kendisine muayene olursun!, alanında çok çok iyi ve parayı ikinci planda tutuyor. Alsancak'ta Spor salonunun karşısında.

izmir karşıyaka yalı caddesinde ,dr ŞENAY AYCAN,sadece karşıyakalılara değil,tüm izmirlilere
şiddetle tavsiyemdir.vereliniortak
eğer sıkılıp utanmadan muayene olmak ,sorununuz hakkında
detaylı bilği almak,gereksiz tahliller yaptırıp
gereksiz ödemeler yapmak istemiyorsanız mutlaka
ŞENAY HANIMA gidin.ayrıca hani sanki arkadaşınıza anlatır gibi
derdinizi rahat birşekilde anlatacağınız ortamı yakalamanızda cabası yerimseniben

antalyada miyom ameliyatı yapacak uzman bi operatör arıyorum aciill. 2 ekz düşük yaptım kötüyüm lütfen ... dr orhan değirmenciye gittim açık ameliyat yaparım dedi ben laparoskopi yapacak uzman arıyom tavsiye edbileceğini dr varmı

antalyada miyom ameliyatı yapacak uzman bi operatör arıyorum aciill. 2 ekz düşük yaptım kötüyüm lütfen ... dr orhan değirmenciye gittim açık ameliyat yaparım dedi ben laparoskopi yapacak uzman arıyom tavsiye edbileceğini dr varmı

nette araştır daha çabuk olur eğer yakın zamanda gelen olmazsa.
çok geçmişolsun canım a.s.

aydancığım bende antalyada dr orhan değirmenciye gidiyom konyaaltımeydan hastanesinde ii bi dr ama benim miyom ameliyatı olcam tavsiye edceğiniz dr varmı laparoskopiyle miyom ameliyatı yapacakacill

cnm bende antalyadayım zor durumdayım 2 tana düşük yaptım33 yaşındayım 4yıllık ewliyim .mustafa tolgaçı tavsi ediyosunda miyom ameliyatı yapabilirmi acaba operatörmü acaba laparoskopiyle?....

X