İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Söylediğiniz doktoru tanımıyorum, ama inanın ki bir doktorun iyi olup olmadığı onun aldığı muayene ücretiyle her zaman doğru orantılı değildir, hatta devlet hastanesinde maaşa talim eden dr da bazen en pahalı olan dr dan daha dikkatli veya tecrübeli olabilir , ya da benim doktorum gibi iyi, tecrübeli ve dikkatli olup, temiz çalıştığı halde tecrübesini çok pahalı satmayı tercih etmeyebilir.:1closedeyes:

iyi günler lütfen bana antalyadan bir doktor tavsiye edın antalyanın yerlısı degılım kadın dogum uzmanı gerekıyo bana önerılerınıze ıhtıyacım varr

yaf o kadar çokki bak bak bitiremedim işime yarıcakta bişe bulamadım beynim döndü:)kocaelideyim ben. yeni evliyim.nolur bana şöyle olaylara olumlu yaklaşanından,güleryüzlüsünden,beni rahatlatacak olanından bi kadın doktoru söyleyin.gittim biyere ama iki doktor vardı.ikisinide sevmedim.biri erkek.ağzından zorla aldım kelimeleri aldım denilirse:)diğeride kadın ama onu da sevmedim.bi de özel hastanelerde para için tahlil aldıkları düşüncesindeyim.bu da beni paranoyak yapıo.yani zor durumdayım valla.benimle herşeyi konuşabilcek bana anlatıcak bi doktor lütfen ya.

merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başlıyacağım istanbul avrasya hospital op.dr.pelin ergenekon bu hastaneye ve ya doktora giden arkadaşlarımız varsa bilgi almak isterim.

Antalya da doktor arayan arkadaşlar

Andeva Yıldız Hastanesi(Defterdarlık binasına yakın)
Fatma Seda SOYLU

Burdur Bucak
Ali Fuat ŞENGÖR

Sinan KURŞUN
Çalıştığı hastaneden ayrılmış,şu anda Antalya Tüp Bebek Merkezi'nde olduğu söyleniyor

Istanbul 500 evler şafak hastanesi ali osman koyuncuoğlu tüp bebek uzmanı

normal jinekolojik muayene için dr gökhan bayanmelek vakıf gureba hastanesi.
çok anlayışlı ve işini çok iyi yapan bi dr böyle bir doktoru tanıdığıma çok memnun oldum beni bebek için çok iyi yönlendirdi burdan teşekkürlerimi iletiyorum doktoruma.

arkadaşlar bahçelievler ve bakırköy çevresindeki bildiğiniz iyi doktorları yazar mısınız?

Herkes iyi bulduğu doktoru tavsiye ederek güzel bir paylaşım yapmış ama doktorların "ne açıdan iyi" olduklarını da görmek faydalı olurdu. Zira kimisi babacan bulduğu için, kimisi kibar bulduğu için, kimisi bilgisine güvendiği için tavsiye etmiş olabilir. Yani bu başlık altında yüzlerce isim var, google a yazınca da çıkar bu isimler, fakat niçin iyi olduklarını birkaç üye yazmış sadece.

benim izmirden önerebileceğim tek bir isim, başarı ve güven ikisi bir arada SEMıH HIZIROĞLU ...

istanbul anadolu yakası kartal da
tahir tosyalı. tek geçerim süper bir doktor.
0216 399 9450

VAJINUSMUS tedavısı ıcın ankarada bıldıgınız ıyı bır doktor warsa bana özel mesajla yolayabılırmısınız

tüylenme problemim için iyi bi doktor arıyorum sigorta ile anlaşması olan bi hastane olursa ya da devlet hastanesi olursa iyi olur tahliller çok pahalı çünkü.Şişli beşiktaş mecidiyeköy levent maslak taksim olabilir

benim izmirden önerebileceğim tek bir isim, başarı ve güven ikisi bir arada SEMİH HIZIROĞLU ...

hangi alanda bir başarı, biraz açar mısınız? mesela sorununuz neydi, doktor nasıl çözdü? vs..

istanbul anadolu yakası kartal da
tahir tosyalı. tek geçerim süper bir doktor.
0216 399 9450

ne anlamda, biraz açıklar mısınız? mesela ne oldu da dr. ne yaptı? nasıl süper?

arkadaşlar bahçelievler ve bakırköy çevresindeki bildiğiniz iyi doktorları yazar mısınız?

O bölgeden tavsiye edemiyorum ama istanbulda Büyükçekmece de muayenehanesi olan
Op.Dr. Cüneyt Uygur u tavsiye ediyorum.
Tecrübeli, hastasını dinleyen, teşhisleri doğru olan güvenilir, titiz, hastalarına karşı hem sempatik hem kibar hem de ölçülüdür. dr cüneyt uygur diye arayınca bilgileri çıkıyor internette.

arkadaşlar yeditepe üniversitesi hastanesi doç. Gazi Yıldırım hakkında bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…