İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

samsun: Özel Derebahçe Atasam Hastanesi
Op Dr. Aysun Akçay
tek kelime ile harika bir doktor
yeni evlendiğimde 6 ay boyunca mantar şikayetim vardı aynı zamanda d. k. hapı kullandığım halde adetten kesildim gitmediğim doktor kalmadı kavga bile ettim birtek aysun hanım anlayışlı davrandı düzelte bildi özel cep nosunu bile verdi bi derdin olunca ara dertleşiriz yanlız değilsin diye
en önemlisi çok vakit ayırıyor hastasına her sorduğunuza bi açıklık veriyor
devlettekiler malesef bu ilgiyi göstermediler bana arkasını dönüp giden bile oldu

:CüvCüv: slm arkadaşlar yeni katıldım aranıza bende ...
18 aylık zırlamalarımdan sonra canım doktorumun desteğiyle oğlumu aldım kucağıma:)ve ilk gittiğim dr.bana tüp bebekle bile %5 şans verirken ben normal yollarla gebe kaldım
şimdi bi tane daha istiom hayırlısı...
ayrıca diğer dr.lara göre muayene ücretleride gayet uygun...

jinekolog Ayşe BÜYÜKÖĞÜT
vatan cad.lale ap.(historıa avm karşısı)İSTANBUL / FATİH

arkadaşlar ankarada tavsiye edebileceginiz kadın dogum doktorları varmı

büyük doğumda Hüseyin Yeşilyurt a gıttım memnun da kaldım ama hastanenın havası kalabalıklıgı benı bogdu o yuzunden batıkent bilgi hastanesine Mine hanıma gidiyorum daha 2 kez gıttım bakalım nolcak

Büyükçekmece de yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz bir doktor bilgisi tecrübesinden bahsederseniz çok sevinirim arkadaşlar.TEŞEKKÜRLER şimdiden...opuyorumnanaktan[/QUOTE Op.Dr.Cüneyt Uygur uzun yıllardır tanıdığımız ve ailece sürekli olarak gittiğimiz ve çok güvendiğimiz bir doktordur. İki kardeşimin, görümcemin sezaryan ameliyatlarını, 2 yeğenimin ve bir kuzenimin rahim ameliyatını yaptı, hepsi sorunsuz ve çok güzel iyileştiler.Ellerine sağlık.Hastalarına moral veren ve kesinlikle güvenebileceğiniz bir doktordur.Zaten muayenehanesine giderseniz siz de kesinlikle bana hak vereceksiniz.Çok yakın bir arkadaşımı ona göndermiştim başka drların farkedemediği kansere 10 yıl önce Dr.Cüneyt Bey teşhis koydu, arkadaşım şu an gayet sağlıklı.Büyükçekmece de subay orduevi nin karşısında,Adnan Kahveci caddesi Ankara Sitesi. Telefonu 8819360.

Selam kızlar;
Çikolata kistlerimden dolayı ameliyat olmam gerekiyor.ıstanbul'da Laparoskopik ameliyat olan arkadaşlar gittiğiniz doktorları paylaşırsanız sevinirim.

istanbul özel memorial hastanesinde prof.dr sedat kadanalı tüp bebek konusunda uzman google den ismini yazarsanaı daha iyi bilgi edinirsiniz.a.s.

memnun kalmadığımız doktorlarıda yazalım da başkaları cefa çekmesin

23.06.2010 tarihinde Medipol Hastanesi Koşuyolu Şule Selvi'ye kasıklarımdaki ağrı şikayeti için gittim. Hamileliğimin başlangıcında yine Dr. Şule'ye gidip memnun kalmadığım için başka doktora devam etmiştim.
Şöyle karşılandım; siz başka doktora gitmişsiniz onun randevuları dolu muydu da bana geldiniz ben sizin için ne yapabilirim?
İnsanlar hatayı önce kendilerinde arasalar daha mantıklı iş yapmış olur. Ben ne yaptımda benden memnun kalınmadı sorusu akıllara gelmiyor.
Hamileliğim sırasında kronik reflü ve faranjit hastası olduğumu bildirmiştim. Sorun olursa hallederiz cevabı aldım. Bir gece kezzap içmiş gibi midem yanıp kavruldu. Kusunca faranjitim de şiddetli biçimde acı çekmeme sebep oldu. Bu kadar sıkıntı acı ve çekmeme gerek yoktu. Basit bi gaviskon yazılsaydı şikayetin olunca al diye kabus dolu bi gece yaşamazdım. Ertesi gün muayeneye gittiğimde geç kalınmış şurubum reçeteye yazıldı.
Gelelim 23.06.2010 tarihindeki muayene sonrasına herhangi bir sorun olmadığını belirtip majezik yazdı Dr.Şule. Benim midem hassas ve midemden rahatsızım dokunmasın bu dedim. Hayır bu dokunmaz cevabı aldım ve sakın 5 günden önce ilacı kesme dedi.
ve 3. günün sonunda mide sancısıyla yerlerde kıvranıyordum. 3 gün acıdan bebeğimi emziremedim. Çok şiddetli sancılar çekiyorum. Tecrübesizlik ve bilgisizlik kurbanı mı oldum. Tüm bunları başka insanlar yaşamasın diye hem sizin sitenize hem diğer forumlara bildiricem. Acıyı yaşayan bilir.

nurdi19 geçmiş olsun... Bence de memnun kalmadığımız doktorları da paylaşmamız gerek. Bazı doktorlar hamilelik,doğum vs konularda çok daha iyi fakat normal muayenelerde son derece vasatlar. 16 Temmuzda adet düzenimle ilgili bir sorunum ve ilişkide ağrı problemim sebebiyle Medical Park Göztepe Hastanesi'ne gittim. Çok övgü alan iyi bir doktor olduğunu okuduğum Mehtap Yazıcıoğlu için randevu almıştım. Rutin bir muayene yapılıp smear testi alınacaktı. İlk jinekolojik muayenem olduğunu belirttiğim halde yapacağı işlemin ne olduğunu bile anlatmadan spekulumu daldırdı içime. Canımın yandığını söylediğimde ise "Hayır acımaz" diye beni azarlayıp işleme devam etti. Son derece sert ve baştan savma davrandı. İlişki sırasında ağrı problemimi belirttiğimde ise aldığım cevap "İlişki sırasında ıkınırsan ağrın olmaz" oldu. Sanıyorum bunlar fazla üst düzey bir doktor olmasından dolayı başıma geldi. Zaten muayene olmaya gelen hemen hemen bütün kadınlar da hamileydi. Daha ilginç vakalarla ilgilenmek varken basit bir jinekolojik muayene ve canı yanan bir genç kadın ile vakit kaybetmek istemedi. Bir dahaki sefere bu kadar tecrübeli bir doktora muayene olmayı düşünmüyorum kesinlikle. Daha ben muayene pozisyonundayken yan tarafa geçip reçeteleri yazmaya başladı ve düzgün bir açıklama alamadım kendisinden. Normalde el ile kontrol edilip ağrının nerede olduğunun bulunmaya çalışılması gerekmez miydi? Sonuç olarak sert bir muayene ve azarlayan bir doktor ile o masada kendimi kötü hissettim ve muayeneden korkan hanımlara da bir kez daha hak verdim. Kendisi sanıyorum doğum,hamilelik ve bunun gibi daha girift konularda çok başarılı fakat ilk kez muayene olacaksanız pek tavsiye etmiyorum ben. İlk jinekolojik muayeneyi maddi imkanınız varsa muaynehanede olmanızı tavsiye ederim. Ne kadar özel hastahane bile olsa giren çıkan bitmiyor. Doktorlar yorgun ve sabırsız. Muaynehane ortamında daha iyi açıklamalar alabileceğimi düşünüyorum. En azından doktor içime dalmadan evvel ne yapacağını anlatır belki... Keşke karşılarındakinin de insan olduğunu ve korktuğunu idrak edebilseler. Belki o zaman çok daha fazla sayıda kadın muayeneye korkmadan gider ve hastalıkların önüne geçilirdi.

Kızlar istenbul'da sezai şahvey, anlkara da timur gürgan. Araştırın sizde göreceksiniz. Hele timür gürgan hep tv programlarında çok başarılı bir isim ve ben memnunum ona tedavi olmaktan. Allah hepimizin gönlüne göre versin. Sevgilerle

izmir de prof. dr. ata önvural Alsancakta muayenehanesi var. Aslen interfilite uzmanı fakat annemin rahim ameliyatı, benim kürtajım inanın tanıdıklarımızın yaşadıklarıyla kıyaslanamayacak kadar rahat geçti Allah'a çok şükür.tedavi sürecindek titizliği ve etraflıca düşünüp çok fazla akışına bırkmadan müdahalesi beni çok rahatlatıyor açıkçası. işinde uzman diyebileceğim ve gözü kapalı gidebileceğim bir dr.

Kocaeli Acıbadem'de Yıldız Hanımdan memnun arkadaşlarım var. ben de gittim kendisine. muayenesi çok rahatlatıcı, güler yüzlü, tedaviye gelince henüz çok yeni olduğu için ileriki günlerde paylaşırım. Fakat ilk izlenim olarak çok olumlu

X