İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

edirnede doktor tavsiye edicek olan yokmuuuu? :KK43: İstanbul da doktorum var süper bir adam Prof.Engin ORAL süpper biri ama edirneden istanbul nasıl olur bilmiyorum ,bu yüzden edirnede doktor arıyorum yardımmmmmm

hangi hastanede bu prof canım ist ama neresinde

benım gıttıgım doktor en cok ınfertılıte ve üreme endokrinolojisi üzerine çalışmış bırısı. hormonlarınızla ılgılı bı problem varsa ve antalya daysanız tavsıye ederım.. Şaban Adakan Güllük Atatürk Devlet Hastanesi karşısında muaynehanesi var.

Merhaba,sağolun hangi hastanede çalişiyor acaba?

canım doktorum çok ıyı bı doktor çok sevıyorum onu bebegım için elınden gelenı yapmıstı hamişken memnunıyetle yazarım adını sızde memnun kalcaksınız SULTANGAZİ BAHAT HASTANESİ MUSTAFA BALIK

beylikdüzü acıbadem hastanesi dr Aylin Tatlıadım.
süper bir doktor ben çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum.

Ben de Dr. Sibel Malkoç (Çevikol) a gidiyorum.Memnunum,tavsiye ederim arkadaşlar.Antalya Jinefem

Ben 7-8 aydır Ankara Gazi Üniversitesi doktorlarından Prof.Dr. Onur Karabacak'a gidiyorum. Bence çok iyi ve ilgili bir doktor. Muayenehanesi Tunalıda.

Ankara Nisan Kadın Sağlığı ve Doğum Merkezi Op. Dr. Burak Gültekin. Müthis bir doktor, her yönüyle.. Varlığı insanın ruhunu da tedavi ediyor aynı zamanda. Kesinlikle öneriyorum...

merhaba bahçelievler medikal park hastanesi op. dr. suat süphan erşahin tek kelimeyle mükemmel bir insan acaip güler yüzlü, ilgili ve her soruya açıklayıcı cevaplar veren bir doktor şiddetle tavsiye ederim

izmide korodn kadın doğum kliniği ibrahim yanığa giden varı tavsiye edebilirmisiniz

medicana bahçelievler dr özlem dülger'e giden varmı kızlar ?? ben bir kere gittim ama devam edip etmeme konusunda çok kararsızım kafamçokkarıştı

Op dr sınan karadenız
op. Dr faruk kose
sewgılı arkadsım alanında uzman ankara ben sıze etlık zubeyde hanım dogum ewınde
tawsıye ederım kendısı cok ıyı bı dr olmakla tıp fakultelerınde ders de wermektedır zaten bılenler ıyı bılırler....arastırdınızda faruk bey kanser we bu tur rahazlıklarda onemlı calısmalar yapmıs bı dr dur onuda belırtıyım

anakara gen-art kadın sağlığı ve tüp bebek merkezi dr.aysun baltacı....harika bi doktor çok sıcak kanlı güler yüzlü dinliyor ve çok bilgi veriyor..tek geçerim..

X