İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

selam
uzun zamandır aynı doktora gidiyorum ama malesef enfeksiyon ve ağrılarıma çare bulamadı izmirde iyi bir kadın doğumcu tavsiyesi rica ediyorum
levent erkan kadomer duydum
giden var mı
nasıl

slm arkadaşlar.ankara dr. zekai tahir burak hastanesinde önerebileceginiz kadın hastalıkları ve dogum uzmanı bayan doktor varmı?yarın gıdecegım ama hangı dr.a gıdecegımı bılmıyorum.sevklı gıdıyorum..kızlar lütfen yardımm edinnn..

Paşa Tıp Merkezi Muhammet R. ALıMOĞLU
Kocamustafapaşa cad.No:127 Kat:1
Kocamustafapaşa/ıstanbul (212)586 34 74
Tavsiye ediyorum arkadaşlar.Hastasıyla bu kadar ilgilenen ve gözü paraya tok olan bir doktora rastlamadım henüz.Özel hastanede de görev yapıyor ama adını unuttum şu an.Özeline gittiğim için hastaneye uğramadım hiç

istanbul bahçelievler çalışlar cd.mualla vural harika bir doktor mutlaka gidin

Selam ben im adetim 14 mayısta bitti ve o günden sonra 1 hafta ilişkiye girdik ama preverzatifle korunduk.korundugumuz halde benim adetim gecen ay 9 mayısta gelmişti bu ay ise anı tarihte gelmesi gerekirken 4 gün geçti acaba hamile kaldımmı ne olur cevap

Bende Op. Dr. Ayşe Gül Sofuoğlu Medical Park Fatih - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı tavsiye ediyorum. Gerçekten çok iyi bir doktor.

Ben de Op. Dr. Esa Cebi Medical Park Fatih - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı tavsiye ediyorum.

arkadaşlar merhaba bana lütfen yardım edin cok kararsızım hamile oldugumu ögrendim ve dr bulamıyorum bursadan iyi bir doktor tavsiye edecek yokmu :CüvCüv:

Eklentiler

• $cocuk_sapka_7.jpg
    $cocuk_sapka_7.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 31
arkadaşlar teyzemde myom var kendisi ssk lı izmirde hem devlet hastanesinde çalışıp hemde özel muayenesi olan doktor arıyoruz.sanırım ege üniversiteside ssk lılara bu ameliyatı yapıyor bilidğiniz doktor varsa yazarmısınız

arkadaslar dr m.ulusoya gidip hipnoterapi yaptiran varmi goremedim hic varsa ozel msj atabilirmi lutfen :s

Selam arkadaşlar İzmir de iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.SSK gecen özel bir hastahane olursa çok iyi olur.Yardımlarınıza şimdiden çok tesekkürler.

Selam arkadaşlar İzmir de iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum.SSK gecen özel bir hastahane olursa çok iyi olur.Yardımlarınıza şimdiden çok tesekkürler.

canım izmir de yenişehir kemerde özel ege kocaman hastanesi var bende gidiyorum oraya .
bayan doktor var çok sempatik ve iyi biri.
ssk da geçiyo 20 tl muaynesi.

arkadaşlar teyzemde myom var kendisi ssk lı izmirde hem devlet hastanesinde çalışıp hemde özel muayenesi olan doktor arıyoruz.sanırım ege üniversiteside ssk lılara bu ameliyatı yapıyor bilidğiniz doktor varsa yazarmısınız

sanada aynı hastaneyi öneririm ssk anlaşmalı izmir yenişehir kemer de kocaman hastanesi

muğla çevresindeysenizde bodrumda çağlar çiftçi süper bir doktor.

X