İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

adana prof cüneyt evrüke çok iyi ve rahatlatan bi dr ben ona gittikten 3 ay sonra hamile kaldım kafamın rahatlamasını sağladı bebeğimiz oldu ama hamileliğim iyi gitmiyor ve beni tesseli ediyor ve umut veriyor

istanbul yenibosna özel Nisa hastanesi insanı motive eden güler yüzlü,telefonda bile destek olmaya çalışan Nejla Şengil hocamı bende tavsiye ediyorum.Bu hastanede kadın doğum ve çocuk bölümleri çok yoğun ve birden fazla kadın doğum doktoru var.Ayrıca ssk diğer devlet kuruluşlarıylada anlaşması var.

Kocaeli-Gebze...AMANULLAH ÇAĞATAY...kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederimm

izmir - bornova / manavkuyu
ekadom kadın hastalıkları ve doğum merkezi
hüseyin ceyberi

edirnede doktor tavsiye edicek olan yokmuuuu? :KK43: ıstanbul da doktorum var süper bir adam Prof.Engin ORAL süpper biri ama edirneden istanbul nasıl olur bilmiyorum ,bu yüzden edirnede doktor arıyorum yardımmmmmm

Benim doktorum da Ankara'da arkadaşlar.
Sincan Dr. NAfiz Körez Devlet hastanesinde, kadın doğım doktoru Dr. NEcati KAYA
Şiddetle tavsiye ederim hepinize.
Sağlıklı günler..

selam arkadaşlar bursada acıbademın doktorları dısında bana doktor tavsıye edecek varmı nolur yardım edın yaa

Bakırköy'de özel muayenehanesi var, DR. FERHAT UYSAL...

canımcım ben başka bir doktora daha muayene olmak istiyorum.Mol gebelik yaşadım ve bir problem varmı diye muayene olmak istiyorum. Ferhat bey nasıl? Anlıyormu? Bilgi veriyormu? Açıklayıcı mı?

X