İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

merhaba izmitte op.dr.ahmet dogruöz bn doktoumdu.ısrarla sezaryen yapmak ıstıyordum .bana normal dogum yapmam gerektıgını soyledı. kendısı derınce devlet hastanesınde carsıdad demıryolu cd. muahayenesı var.tavsıye ederim. izmitteki arkadaslara

merhaba kızlarr
aranızda cemal akgun hocaya gıden varmı çapada prof muş kendısı rısklı gebelıklerde tavsıye edeceğiniz doktor varmı ist için teşekkürler
riskli gebelik;
RIZA MADAZLI sanırım prof.
ama çok ii
çok ilgili ve samimi
endometrıoma için
YÜCEL KARAMAN

merhaba kızlarr
aranızda cemal akgun hocaya gıden varmı çapada prof muş kendısı rısklı gebelıklerde tavsıye edeceğiniz doktor varmı ist için teşekkürler

riskli gebelik;
RIZA MADAZLI sanırım prof.
ama çok ii
çok ilgili ve samimi
endometrıoma için
YÜCEL KARAMAN

rıza madazlı cerrahpaşa da sanırım..işinde oldukça iyidir...

ankarada bayan kadın doğumcu tavsiyelerinizi bekliyorum birde ücretlerle ilgili bilgi verirseniz çok memnun olurum. herkese kolay gelsin

akadaşlar sayfaların hepsine bakamadım.ist pendik civarında tavsiye edebilecek oln varmı:Saruboceq:

merhaba bende süleymaniye de jinekolojik muayene olabileceğim doktor tavsiye edermisiniz?eğer geçekten iyi ise devamlı oraya gidebilirim.

ankara zekai tahir burak doğum hastanesi doktorlarından sevgili Okan YENıCESU...
ılgisi, verdiği güven hissi ve her daim gülen yüzüyle mükemmel bir doğum uzmanı.

balıkesir
altı eylül tıp merkezi - erol gökgür
balıkesir deki tüm doktorlrın en iyisi
canım kızım onun sayesinde hayatta
allah ondan razı olsun...

hamileliğe hazırlık aşamasındayım ve genel bi jinekolojik muayeneden geçmek istiyorum ayrıca hamilelik süresi içindede güvenle gidebileceğim bir doktor arıyorum.konyalı arkadaşlarımın yardımını bekliorum şimdiden tşkler..

akadaşlar sayfaların hepsine bakamadım.ist pendik civarında tavsiye edebilecek oln varmı:Saruboceq:

canımn bende pendikte oturuyorum gitmediğim hastane dr kalmadı :nazar:neslihan hn tavsiye etmişler ama kesinlikle tavsiye etmiyorum dragos şifa hastanesinde dr şerare hn var bende ona gitmek istiyorum ama kadında ta 1 haftaya sonrasına gün var o kadar dolu yani özel yazahanesinde bile boş yer yok mutlaka gitmeni tavsiye ederim çünkü bir çlok kişiden tavsiye duydum sevgiler..:

hamileliğe hazırlık aşamasındayım ve genel bi jinekolojik muayeneden geçmek istiyorum ayrıca hamilelik süresi içindede güvenle gidebileceğim bir doktor arıyorum.konyalı arkadaşlarımın yardımını bekliorum şimdiden tşkler..

canım bulursan banada haber ver ben hala o iyi doktoru aramaktayım :KK43:

yarın mehmet çolakoğlunda randevum var.umarım bu kez doğru doktordur..

canımn bende pendikte oturuyorum gitmediğim hastane dr kalmadı :nazar:neslihan hn tavsiye etmişler ama kesinlikle tavsiye etmiyorum dragos şifa hastanesinde dr şerare hn var bende ona gitmek istiyorum ama kadında ta 1 haftaya sonrasına gün var o kadar dolu yani özel yazahanesinde bile boş yer yok mutlaka gitmeni tavsiye ederim çünkü bir çlok kişiden tavsiye duydum sevgiler..:
canım bende nenehatuna çok gittim memnun kalmadım yasakkelimeparamla gidiyorum ama aynı devlet hastanesi gibi ilgide yok dr larda zaten 5 kişi bireden içerde valla.dragosu bende duydum ama gitmedim gidersen bilgilendir lütfen canım

Op.Dr.Hilmi Yıldırım (Ankara)
Kendisi Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları ve Araştırma Hastanesi hekimlerinden. Çok iyi bir doktordur. Tavsiye ederim.Bende Tıp Merkezi tel i var.

XXXXXXXXXXXXXXXXXX buradan bilgi ve randevu alabilirsiniz.

Vermiş olduğunuz telefon numarası tarafımdan silinmiştir.
Lütfen sadece isim soyisim ve yorumlarınızı ekleme yapınız.
Telefon,mail vermek yasak.
KK Yönetim
Adıvar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bursa Çekirge Doruk Özel Bursa Evrim AYDIN

canım bende nenehatuna çok gittim memnun kalmadım yasakkelimeparamla gidiyorum ama aynı devlet hastanesi gibi ilgide yok dr larda zaten 5 kişi bireden içerde valla.dragosu bende duydum ama gitmedim gidersen bilgilendir lütfen canım

canım benim 3ay önce tedaviye başladığım bir dr vardı ümraniyede 3ay boyunca hormon tedavisi gördüm(çocuk tedavisine başlamak için)tahlil sonuçlarımı öğrenmek için aradım daha bilgisayardan bakmadığını eve gidince bakacağını söyledi ve 1 saat sonra bana çağrı attı benim onu aramam için piskolojim okadar bozulduki anlatamam yıkıldım 3ay boyunca git dediklerini emir gibi yap muayene için 100 tl öde sonra 2-3kontürün hesabını yapsın yıkıldım 1ay ara verdim ilaca devam ettim kendimi düzeltince tekrar başka bir dr tarafından başlamaya karar verdim ama ne yaptıysam şerare hn randevu bulamadım salı gününe kadar ama ben okadar bekleyemezdim bugün cuma günü adetimin beşinci günü ilaçla yumurta uyarıcı iğneye başlamam lazımdı bir ay daha kaybedemezdim 6 yıllık evliyim ne tedavilerden geçtim senağlamao yüzden medical park göztepede mine kaymakçı hn gittim çok memnun kaldım (bu güne kadar beni deneme tahtasına çeviren doktorlar oldu-tatlicadiarzu-) mine hn bunu yapmadı ve tüp bebek uzmanlarından destek aldı tedavime başladık benimle 2,5saat uğraşdı ilgilendi uzmanlara geçmişimi anlattı yardım aldı tek başına başlayıp deneme tahtasına çevirmedi beni neyse güzelim kafanı fazla şişirmeyim karar senin ama şerare hn adını çok kişiden duydum (tanıdıklarım) sevglera.s.

X