İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

ŞEVKET YILMAZ HASTAHANESİ
NURAY KİTAPÇIOĞLUalkisalkisalkis

canım bulursan banada haber ver ben hala o iyi doktoru aramaktayım

yarın mehmet çolakoğlunda randevum var.umarım bu kez doğru doktordur..

forumdan biraz araştırma yaptım tıp fakültesi:ali acar,mehmet çolakoğlu başkent üniversitesi hastanesi:f.ceylan sevinç çiftçi özel selçuklu hastanesi:nil okur konya hospital:tülin hanım isimleri geçiyor tatlım belki işine yarar ha bir de ali sami gürbüz ismini duydum çevremde birkaç kişiden.mehmet çolakoğlu doğru doktormuymuş canım memnun kaldınmı?:icecream:

Arkadaşlar ameliyat konusunda İstanbulda başarılı doktor kim?Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden hepinizi öpüyorum.:teytey:a.s.

op.dr.Mehmet Akif Şanlı
ismet pasa caddesi(mecburiyet caddesi)bolulu hasan usta üstü kat/5 merkez/usak

doktoruma güvenim sonsuz neredeyse bütün usagı o dogurtturuyor desem yeri yani hanımlar....alkisalkisalkis

Doç.Dr.İbrahim BİLDİRİCİ...
riskli gebelikler ve anne karnında tedavi konularında otorite olan Doç.Dr.Bildirici,kadın hastalıkları ve doğum alanında dünyanın önde gelen dergilerinde hakemlik yapmaktadır ve Amerikan Perinatoloji Cemiyetinin ülkemizdeki tek üyesidir..
perinatoloji (riskli gebelik) üstüne Washington üniversitesinde 3 yıl ihtisas gördü.
Kızlar daha fazla bilgi için web sitesine bakın...kardeşim ilk bebeğini doğumdan 2 sonra kaybetti..hamileyken kızamıkçık hastalığını geçirdiği için,bebeğinde kalp anomalisi olduğu için 2 gün sonra vefat etti..bu doktoruda internetten araştırken tesadüfen buldum..riskli gebeliği olanlar için faydalı bir bilgi olableceğini düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istedim...K.Maraş hayat hastanesin doktor ..umarım birazda olsa faydam olur..

OP.DR. AHMET GÜLER / İZMİR /alsancak

suan hamileyim ve cok aradım en ii dr. diyebilirim...hem dr. olarak hem insan olarak hem yaklaşım olarak bi kere gittinizmi vazgecemiyosunuz

arkadaşlar slm samsunda dr tayfun alper hakkında detaylı bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim kaydirigubbakcemile3 şimdiden teşekkürler

üsküdar yunus emre hastanesine giden varmı aranızda giden ve memnun kalan...........

mürvet hanım benim dr umdu sezeyanımı o yaptı
yeni bosna hastanesinde çok iyi dr

ama ben şimdi türkiye hastanesine gidiyorum ordakı dr larda süper
tavsıye ederim..

merhaba canım türkiye hastanesi ssk karsılıyormu ?? bildigim kadarıyla muayene ücreti alıyorlar tahlilere ayrı yetten para ödüyoruz..tahlillerde bayagı pahalı ? m

Bu arada kızlar özel sigortalar limitli oda dogum için rakam veriyor...hamiş iken gidip gelmeleri bile limitle karşılıyormuşşş....tüp bebekleri karşılamıyor..

BURSA
ZÜBEYDE HANIM DOĞUM EVı
MERAL CANDAN SÖZER bayılıyorum ona yaaa çok tecrübeli ve adı gibi candan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…