riskli gebelik;merhaba kızlarr
aranızda cemal akgun hocaya gıden varmı çapada prof muş kendısı rısklı gebelıklerde tavsıye edeceğiniz doktor varmı ist için teşekkürler
merhaba kızlarr
aranızda cemal akgun hocaya gıden varmı çapada prof muş kendısı rısklı gebelıklerde tavsıye edeceğiniz doktor varmı ist için teşekkürler
riskli gebelik;
RIZA MADAZLI sanırım prof.
ama çok ii
çok ilgili ve samimi
endometrıoma için
YÜCEL KARAMAN
akadaşlar sayfaların hepsine bakamadım.ist pendik civarında tavsiye edebilecek oln varmı:Saruboceq:
akadaşlar sayfaların hepsine bakamadım.ist pendik civarında tavsiye edebilecek oln varmı:Saruboceq:
hamileliğe hazırlık aşamasındayım ve genel bi jinekolojik muayeneden geçmek istiyorum ayrıca hamilelik süresi içindede güvenle gidebileceğim bir doktor arıyorum.konyalı arkadaşlarımın yardımını bekliorum şimdiden tşkler..
canım bende nenehatuna çok gittim memnun kalmadım yasakkelimeparamla gidiyorum ama aynı devlet hastanesi gibi ilgide yok dr larda zaten 5 kişi bireden içerde valla.dragosu bende duydum ama gitmedim gidersen bilgilendir lütfen canımcanımn bende pendikte oturuyorum gitmediğim hastane dr kalmadıneslihan hn tavsiye etmişler ama kesinlikle tavsiye etmiyorum dragos şifa hastanesinde dr şerare hn var bende ona gitmek istiyorum ama kadında ta 1 haftaya sonrasına gün var o kadar dolu yani özel yazahanesinde bile boş yer yok mutlaka gitmeni tavsiye ederim çünkü bir çlok kişiden tavsiye duydum sevgiler..:
canım bende nenehatuna çok gittim memnun kalmadım yasakkelimeparamla gidiyorum ama aynı devlet hastanesi gibi ilgide yok dr larda zaten 5 kişi bireden içerde valla.dragosu bende duydum ama gitmedim gidersen bilgilendir lütfen canım