İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

slm kızlar,
aranıza yeni katıldım. ama şimdiye kadar nasıl keşfetemediğim için üzülüyorum.
neyse, benim sorunumda Bursa' da dermoid kist ameliyatı yapacak bir doktor arıyorum. ameliyatı fakültede olmak istiyorum ama bu konuda uzman bir doktor arıyorum.
tavsiye edeceğiniz doktor var mı?

slm kızlar,
aranıza yeni katıldım. ama şimdiye kadar nasıl keşfetemediğim için üzülüyorum.
neyse, benim sorunumda Bursa' da dermoid kist ameliyatı yapacak bir doktor arıyorum. ameliyatı fakültede olmak istiyorum ama bu konuda uzman bir doktor arıyorum.
tavsiye edeceğiniz doktor var mı?
canım evvala geçmiş olsun...bi süredir bende dr. araştırdım ve şu an gürkan uncuyla başladım...fakültede yalçın kimyanın bir numara olduğunu duyuyorum ...bi araştırmanı tavsiye ederim..sevgiler

ıNCıRLı ETHICA ALı PAŞA OSKAY.ÇOK MEMNUNUMM.ÇOK ARASTIRDIMM SONUNDAA BULDUM:ecrin_bebek:

arkadaşlar medical parkda mine kaymakçı hakkında blgisi olasn varmı? lütfen yardım edin önceki dr değiştirmem lazım eski dr tahli sonuçlarını öğrenmek için aradım eve gidip bilgisayardan bakar sana çağrı atarım dedi ve bir saat sonra bana çağrı attı yani benim onu aramam için ne kadar cahilce bir hareket iki üç kontürün hesabını yapan dr kimbilir neler hesap ediyordur birde özel muayenehanesine 100tl ücretle gidiyordum cenabı rabbim doğru dr karşılaştırsın hepimizi sevgiler...

gülhane askeri tıp akademisi
ümit göktolga
ali ergün
mükemmel doktorlar işlerinde çok titiz davranan doktorlar
ben uzun bir süre tedavi gördüm aşılama oldum ve ilkinde hemen tuttu ALLAH razı olsun doktorlarımdan ikiside benim doktorumdu
ali ergün riskli gebeliklerle ilgileniyor
ümit göktolga tüp bebekle ilgileniyor bilginize arkadaşlar

Slm kızlar,
daha önce yazılıp konusu oldu mu bilmiyorum ama sormadan edemicem.
istanbul medipol hastanesi Op. Dr. Şule SELVı hakkında bilgisi olan varmıdır aceba.
ben bir defa gittim memnun kaldım sürekli gidip gitmeme konusunda tereddütlüyüm.
bahsettiğim doktor hakkında daha önceden tecrübe yaşayan yada hakkında duydugunuz bir şey varsa benimle paylaşırmısınız lütfen?

benim drum Serdar Oğuz g.o.p da özel muayananesi var kendisi ZTB de de görevli ayrıca çok sevecen çok bilgili çok güven veren bir dr Ankaradakilere önemle gitmelerini tavsiye ederim Ankarada 3 dr gezdik en son Serdar hocamda karar kıldık...

Slm kızlar,
daha önce yazılıp konusu oldu mu bilmiyorum ama sormadan edemicem.
istanbul medipol hastanesi Op. Dr. Şule SELVı hakkında bilgisi olan varmıdır aceba.
ben bir defa gittim memnun kaldım sürekli gidip gitmeme konusunda tereddütlüyüm.
bahsettiğim doktor hakkında daha önceden tecrübe yaşayan yada hakkında duydugunuz bir şey varsa benimle paylaşırmısınız lütfen?

merhaba,
bende hamile kalmayı düşündüğüm için ilk olarak bana yakın olan medipole dr.Banu hnma gittim ama muayene şekli ve tavırlarından hiç memnun kalmadım.Bana çikolata kistin var dedi.Daha sonra yine aynı hastanede Dr.Şule hnma gittim evet muayenesi ilgisi oldukça iyi ama şule hnmın bana sende kist göremiyorum yok demesi beni çok şaşırttı.Aynı hastanede iki farklı doktor farklı şeyler söylediler bu nedenle güvenim kalmadı.Birdaha da gitmedim bunedenle size yardımcı olamam.:1no2:
Bende gebe kalmayı düşündüğüm için bayan doktor özellikle arıyorum. Dr.karsel figen yılmazel tavsiye nedeniyle gittim oda kist olduğunu söyledi şimdi bende kime inanacağımı şaşırmış durumdayım.Gebe kalmak istiyorum 4,5aydır korunmuyorum ama henüz bişey yok normal birdurum mu bilmiyorum.ayrıca güvenebileceğim doktorda bulmuş değilim.Lütfen bayanlar istanbul anadolu yakasında bildiğiniz güvendiğiniz bayan doktor arıyorum bende yardımcı olursanız çok sevinirim :Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar aranızda fatih üni. bölüm başkanı Prof. Dr. Nilgün TURHAN' tanıyan var mı?

arkadaşlar medical parkda mine kaymakçı hakkında blgisi olasn varmı? lütfen yardım edin önceki dr değiştirmem lazım eski dr tahli sonuçlarını öğrenmek için aradım eve gidip bilgisayardan bakar sana çağrı atarım dedi ve bir saat sonra bana çağrı attı yani benim onu aramam için ne kadar cahilce bir hareket iki üç kontürün hesabını yapan dr kimbilir neler hesap ediyordur birde özel muayenehanesine 100tl ücretle gidiyordum cenabı rabbim doğru dr karşılaştırsın hepimizi sevgiler...

Canım ben medicalpark bahçelievlerde tüpbebek bölümün sorumlusu Dr Latif Celal Küpelioğluna gidiyorum. Çok memnunum çok ilgili tavsiye ederim.Tahil sonuçları için zaten kendisi arayıp bilgi veriyor..

çamlıca hospitaliumda ferda uygura gitmiştim. bir kaç gün önce bir düşük yaşadım. ferda hanımı aradıımda hiç önemsemedi. daha sonra aşırı ağrım oldu midem çok kötü bulanıyordu..
ben telde konuşamicak durumdaydım ve eşim kendisini aradı gayet ilgisizdi, hastaneye gidelim mi dedi eşim ve o da isterseniz gidin dedi..
ağrım gitgide arttı kıvranarak ATAŞEHİR ACIBADEMe gittik. akşam 22 civarıydı hemen doktorumuzu çağırırız dediler 10 dk içinde doktor geldi. doktor DİLEK AYTEKİN...

karşılaşınca hemen yüzümü sevdi ve hemen kendini tanıttı, muayene etti.. çok yakın davrandı, çok kötü durumlar oldu dayanamadım elime istifra ettim, tuvalete girdim hep yanımdaydı ve oohh çok güzel oldu daha iyi sakın üzülme rahat ol filan diyordu...
bu ağrıyla günlerce düşüğü gerçekleştiremezsin diyerek küretaj yapmalıyız dedi, ilk etapta istemedim ama bu konuda taviz vermedi ikna etti. genel anesteziyle yaptılar ki psikolojik olarak işin başındayken kötü etkilenmememi sağladı.. iyi ki de öyle olmuş.. neyse işte daha da uzatmayım.. kötü bir durumu yaşayabileceğim en iyi şekilde yaşadım sanırım. ben şimdilik çok memnun kaldım ve ona devam etmeyi düşünüyorum... aksi bir şey olursa yazarım ama sanmıyorum :)

hee bu arada o gece 2000 lira ödeme yaptık.. şimdi internette yaptığım araştırmalara göre biraz fazla sanırım ama o gece çok huzurluydum o gece için değerdi... bundan sonrasını bilmiyorum...

yaa aslında şu sağlık sigortalarından birinden yaptırmak lazım.......

Sigorta çok önemli özellikle doğum ücretini karşılaması çok önemli ben 2 hafta önce senin gibi kürtaj oldum ve patoloji testi dahil 100 tl ödedim medicalparkta bahçelievlerde..

Bende Ankradayım Dr Serdar Oğuza gidiyorum çok memnunum. insana güven veriyor gercekten

Merhabalar a.s
Ben aranıza yeni katıldım amniosentez yaptıracağım.
Op. Dr. Mehmet Uludoğan ı biliyormusunuz?
zeynep kamilin doktoruymuş

merhaba kızlarr
aranızda cemal akgun hocaya gıden varmı çapada prof muş kendısı rısklı gebelıklerde tavsıye edeceğiniz doktor varmı ist için teşekkürler

merhaba kızlar; benim de tavsiyem olacak tabii OP.DR Gülnihal Bülbül sema hastanesi dragos ta görev yapıyor kendisi.hastasını telaşlandırmayan umutlandırmayan olayı akışına bırakan ve asla şartlamayan çok pozitif bi doktor kendisi, yüzüne bakar huzur bulursunuz o derece. bilgisini sakin tavırlarla enine boyuna aktarır size ve kafanızdaki soruları siz sormadan anlatır.asla telaşla bi sonraki hastaya yetişmek durumunda gibi bakmazz. sakince ve detaylı inceler. ısrarla tavsiye ediyorum.:kahve:

Ankara Hacettepe hastanesinde Özgür Deren'i hiç TAVSİYE ETMİYORUM..hem çok kalabalık hemde gereken özeni göstermiyor. onun ihmali yüzünden 18 haftalık bebeğimi kaybettim o hala herşey yolunda diyordu...

X