İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Merhaba ..

Ankara HRS Hastanesinde DR.Coşkun Aydın'ın çok iyi bir doktor olduğunu biliyorum.Çünkü benim doktorum :)

kızlar bende malatyada

Anatolia hastanesinde Übeyt Akçine gidiyorum ve memnunum tavsiye edebilirim

ist.anadolu yakasında.. kadıköy şifa hastanesi op.dr.evrim aksoy..kesinlikle tavsiye ederim.. dr.uma çok güveniyorum ..

İstanbul Medipol Hastanesi Leyla Altuntaş. Ben hayatımda böyle mükemmel bir doktor görmedim!kafamçokkarıştı

Kesinlikle Sezcan Mümüşoğlu diyorum. Annem (kayınvalidem) ameliyat oldu ona. Şimdi de annem olacak onun sayesinde tüm tereddütlerimizden kurtulduk. İyiki annemin karşısına öyle biri çıktı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Hastanesinde.

ist sefaköy doğuş polikliniği ÖNDER KOLDAŞ özel muayenehaneside esenlerde acayip ayrıntılara dikkat eden süper bi doktor bende tavsiye ederim doktorumdan memnunum

ankara
hera kadın sağlığı merkezi tunus caddesinde
jinekolog opr.dr. süleyman eserdağ
aynı zamanda cinsel terapist. vajinismus tedavi merkezi olarakda geçiyor.
ortamı yaklaşımı tedavisi herşeyiyle çok memnunum.

merhaba arkadaşlar.Ben de 2 aylık hamileyim.doğum evinde esra demir yüzer diye bi dr gidiyorum.çok iyi bir dr ama muayenehanesinin adresini bilmiyorum eğer bilen varsa lütfen bana verebilirler mi ? acaba.

daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama;
op. dr Altuğ Semiz - Memorial hastanesi İstanbul...
çok çok çok memnunum doktorumdana.s

ben de yaklaşık 2 ay oldu yenibosna nisa hastanesine mürvet hakyemez e gıdıyorum suan için memnunum sadece hastane bıraz kalabalık oluyor ama doktorum çok iyi ve mütevazı bır ınsan

mürvet hanım benim dr umdu sezeyanımı o yaptı
yeni bosna hastanesinde çok iyi dr

ama ben şimdi türkiye hastanesine gidiyorum ordakı dr larda süper
tavsıye ederim..

tarık altınok şişli mükemmeeell bi doktor XXXXXXXXX ona gidip gebe kalan birsürü insan varrrrr istediğiniz hastanede doğumm yapıooo rahmi alıncak bi kadın varmış tarık beye gitmş ne rahmi alınması ben seni tedavi edicem demiş ve etmişşş öneriyorum .dilan.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar izmir alsancak
dr ahmet kılyar
talatpaşa bulvarı n.57 k.1 d.1 yadigar apt.
özel muayenesi burası kendisi aynı zmanda konak kadın hastalıkları hastenesindede görev almakta
kesinlikle tavsiye ederim mükemmel insanı çok rahatlatıyor

Küçükyalı Delta Hospıtal Op.Dr.Hakan Gürbüz'ü tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…