İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

Harika bir doktor...

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
Dr. A.Suphi Toprak
Talatpaşa Bulvarı 1407 Sokak Göç Apt No 2 D 1 Alsancak 35220 ızmir

benim yazdığım konunun neresine katılmadığınızı anlamadım çünkü ben de drların çok önemli olduğunu söyledim benim problemim beni bilgilendirmemesi değil yaptığı kürtajla rahim duvarımı kazımış olması ve bunun sonucunda hamile kalma ihtimalimin yok edilmiş olması çünkü bebeğin yerleşmesi gereken tabakayı onarılmaz şekilde hasara uğrattı bunun bedelini ben ödüyorum hatayı yapan kişi değil, ne yapması gerektiğini ben değil doktor bilecek. onların özensizliklerinin cezasını ben ve benim gibi mağdur edilenler değil onlar çekmeli. mantığım şu bugün bana gösterilen özensizlik yarın sizlere de gösterilebilir doktorluk mesleğinde sepette asla çürük elma olmamalı buna lüksleri yok en ufak hata denilen şey bir başkası için son olabilir. ben güzide doktorlarımızın olduğunu da biliyorum.

arkadaşlar ısparta prof dr hakan kaya gideniniz varmı acaba.aşılama yaptırcam ve deneyimlerinize ihtiyacım var...

arkadaşlar dr.tülay egeliye giden varmı aranızda

arkadaşlar samsunda bayan jinekolog tavsiye edebilirmisiniz ben drumdan memnun değilim değiştirmek istiyorum drum aysun kabasakal anaklinikte

ilgili bir doktor hatta moral veriyor insana. tek sorunu var çok hastası var o yüzden çok yoğun oluyor. muayene ücreti 144 ya da 145 ti galiba. ilk önce poliklinik tarafında özel muayene oluyorsun. sonra tüp bebek merkezinde haftada 1-2 defa ya da daha fazla seni çağırıyor ve yumurtlamanı kontrol ediyor.

trapper55 benim doktorum da aysun hanım .pek zaman ayıramamasına rağmen ilgili bir dr. ben memnunum .sen neden değiştirmek istiyosun ?merak ettim arkadaşım .

bursa şevket yılmaz hastanesi doktoru yalçın gürel ben çok memnunum umudumu kaybettirmiyo bana

Doç.Dr.Selman Laçin ( Tüp Bebek )
Dr.Aysun Güney ( Tüp Bebek )
Medicana Beylikdüzü Hastanesi

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlar ben size bir soru sormak istiyorum.biz eşimle konuştuk ve bebek yapmaya karar verdik.:CüvCüv: ben 9 aylık evliyim.ve 8 aydır doğum kontrol hapıyla korundum.benim sorum şu hapa başlarken doktora gittim normal olarak peki bırakmak için de gitmelimiyim.doktora.hapı bırakmadım suan hap bıttı ve bılıyorsunuz bır hafta ıcmıyorsun.doktora gıtsemmı dıye sızlere bir danısayım dedım.sızce ne yapmalıyım:????

canım hadi bakalım hayırlısı..ilacı bırakmak için değil ama gebelik öncesi bir doktora gözükmen doğru olur bence.gereken bir takım tahlilleri yapar,smear alır..bunlar gebelik öncesi önemli.

Hormon bozukluğu nedeniyle tam 7 sene doktor kapılarında gezdim. Ve sonunda Murat Beyle karşılaştık. Şimdi herşey yolunda. Tek üzüldüğüm boşa geçen 7 senem. Arkadaşlar sizlere hiç düşünmeden tavsiye edebileceğim tek doktordur kendisi. O anlamadığımız tıp terimlerini bize ve eşimize anlayabileceğimiz şekilde anlatan, bizim en yakın dostumuz gibi bizimle üzülüp bizimle sevinen, benim için tek olan doktorum Murat Öztürk. Size sonsuz teşekkürler.

KOLAN HASTANESİ (GÜNGÖREN / İSTANBUL)
OPR. DR. MURAT ÖZTÜRk

trapper55 benim doktorum da aysun hanım .pek zaman ayıramamasına rağmen ilgili bir dr. ben memnunum .sen neden değiştirmek istiyosun ?merak ettim arkadaşım .

benim de problemim zaman ayıramaması en başta çünkü bebek için tedavi görüyorz ama her defasında sırada bekleyen birileri oluyor aysun hanım aceleci davranıyor bu nedenle değiştirmek istiyorum 8 aydır ona gidiyorum ama bir arpa boyu yol gidemedim orada ipek bolat var o nasıl sence bir de aynı yerde dr değiştirsem nasıl olur ki

canım diğer doktorlar hakkında bilgim yok aslında .dediğim gibi pek zaman ayıramıyor aysun hanım. hele de sen bebek tedavisi görüyormuşsun. ben sadece smear ve rutin tetkiklerimi yaptırıyorum .bir de ben hpv aşısı oluyorum .aysun hanım aşıyı temin etmem ve hastanede olmam konusunda yardımcı oldu bana. zamanı kısıtlı ama benimle istediğim gibi ilgileniyor.acele de olsa bütün sorularımın cevabını alıyorum. ben memnunum.yanılmıyosam önceki sayfalarda samsunlu başka arkadaşların da önerileri var. onları da değerlendir istersen.a.s.

canım hadi bakalım hayırlısı..ilacı bırakmak için değil ama gebelik öncesi bir doktora gözükmen doğru olur bence.gereken bir takım tahlilleri yapar,smear alır..bunlar gebelik öncesi önemli.
cnm çok teşekkür ederim ilgin için haklısın bir doktora görünmekte fayda var.çok tşk ederim a.s.

beni dr ankara başkent ünv tüp bebek bölümü başkanı prof.dr hullusi bülent zeyneloglu gerçekten hastasının çıkarını düşünen bi dr

özel gelişim hastanesi
dr Mustafa Çelikkol
hatay/ iskenderum

iskenderunda olanlar için iyi bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…