- 14 Şubat 2009
- 1.129
- 2
katılmıyorum, bence doktor çok önemli. Evet yapılan testler vs belki aynı ama, iyi bir doktor hastasını tam ve düzgün şekilde bilgilendirirken; bazıları malesef özen göstermeyerek hastasına rahatsızlığı konusunda eksik bilgi verir ve bu yüzden hasta rahatsızlığı konusunda tam bilinçli olmadığı için smear vs gibi testleri önemsemeyerek geciktirebilir. Örneğin; Fatih Bey'den önce neyim olduğu hakkında fazla bilgim yoktu ve açıkcası bu hpv yüünden kendimi bulaşıcı hastalık taşıyan biri gibi görüyordum; sağolsun doktorum bendeki tipin bulaşıcıolmadığı yara ve siğile neden olmadığını ama kanser riski olduğu için sık kontrol gerektiğini anlattıve evreler hakkında bilgilendirdiği için hem kendime olan saygımı tekrar kazandım hem de moralimi...
merhaba canım .ben bayındır hastanesine gidiyorum ama sigorta poliçem mayısta doluyo,mayıstan önce hamile kalırsam gideceğim bi doktor arıyorum ve aklıma yatan bi kaç doktor var,bunların içinde ahmet erdem de var.canım biraz bilgi verebilirmisin,ilgisi alakası nasıl?birde fiyat bilgisi verebilirmisin,nasıl bir prosedür uygulanıyo hem hastane de hem de özel muayenehanesinde?beni bilgilendirebilirsen çok sevinirim.şimdiden teşekkürlera.s.
slm kızlar ben size bir soru sormak istiyorum.biz eşimle konuştuk ve bebek yapmaya karar verdik.:CüvCüv: ben 9 aylık evliyim.ve 8 aydır doğum kontrol hapıyla korundum.benim sorum şu hapa başlarken doktora gittim normal olarak peki bırakmak için de gitmelimiyim.doktora.hapı bırakmadım suan hap bıttı ve bılıyorsunuz bır hafta ıcmıyorsun.doktora gıtsemmı dıye sızlere bir danısayım dedım.sızce ne yapmalıyım:????
trapper55 benim doktorum da aysun hanım .pek zaman ayıramamasına rağmen ilgili bir dr. ben memnunum .sen neden değiştirmek istiyosun ?merak ettim arkadaşım .
benim de problemim zaman ayıramaması en başta çünkü bebek için tedavi görüyorz ama her defasında sırada bekleyen birileri oluyor aysun hanım aceleci davranıyor bu nedenle değiştirmek istiyorum 8 aydır ona gidiyorum ama bir arpa boyu yol gidemedim orada ipek bolat var o nasıl sence bir de aynı yerde dr değiştirsem nasıl olur ki
cnm çok teşekkür ederim ilgin için haklısın bir doktora görünmekte fayda var.çok tşk ederim a.s.canım hadi bakalım hayırlısı..ilacı bırakmak için değil ama gebelik öncesi bir doktora gözükmen doğru olur bence.gereken bir takım tahlilleri yapar,smear alır..bunlar gebelik öncesi önemli.