İsmiyle, adresiyle tüm jinekoloji doktorlarımızı buradan tavsiye edelim

merhaba kızlar
izmirde dr tavsiyesine ihtiyacım var.belki kınayacaksınız ama 31 yaşındayım,pko olduğumdan eminim fakat dr fobim olduğundan gidemiyorum..bir de dr bu yaşa kadar nerdeydin tavrında ve olumsuz olursa çok üzülürüm..nolursunuz şöyle yumuşacık bi dr bulun bana..ssk anlaşmalı yerlerde çalışan da olabilir..yardımlarınıza çok ihtiyacım var:çok üzgünüm:

arkadaşlar yok mu bilen?:1no2:

Merhaba Kızlar,
Ümraniye Erdem Hastanesinde Zeynep Yeşim Görgün'ne giden varmı aranızda?
Yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim...

mrblar istanbul taksimde tüp bebek merkezi direktörü op.dr Aret kamar çok iyi bir dr tavsiye ederim arkalar.:emir_bebek:

Son düzenleme:
merhaba dilara 77...beni 4 yıllık vajinismus kabusundan kurtaran ve şuan bi bebek beklememi sağlayan mustafa nuri alihanoğlunu tavsiye ederim.çok anlayışlı,espirili ve sıcak bi doktor.özel çalışıyor.alsancak camii durağında köşedeki manavın üstünde muayenehanesi...geçmiş olsun....

slm arkadaşlar VANda polikistik overden anlayan tavsiye edceğiniz bir dr var mııııııııııııı?

İstanbul Anadolu Yakası // Op. Dr. Gökmen İyigün
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü Prof.Dr.Yaşar Tayfun AlperArkadaşlar Dr. Tayfun Bey in dalında ne kadar başarılı ve uzman olduğunu bilgisayardan araştırarak öğrene bilirsiniz

Prof. Dr. Vildan Ocak

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

İstanbul-Mecidiyeköy

Son düzenleyen: Moderatör:
SISLI-ISTANBUL...Opr.Dr.Osman Nuri Ozyurt
Amniosentez ve diger tum tetkikleri yapiyor,tavsiye ederim..

evet cnm bende bu dr gittim ama kendisi süleymaniye hastanesine baglı olarakta çalışıyo bilginize...

Uyarı;
Bu bölümde paylaşımda bulunurken
Önereceğiniz doktor veye doktorların lütfen sadece İsim-Soyisim ve adres bilgilerini vermeniz yeterli olucaktır..

Telefon,mail adresi veya site adreslerini vermek kesinlikle yasaktır..

Dikkate almanızı saygılarımla arz ederim..
Kalıcı Paylaşımlara.s.

Son düzenleme:
çamlıca hospitaliumda ferda uygura gitmiştim. bir kaç gün önce bir düşük yaşadım. ferda hanımı aradıımda hiç önemsemedi. daha sonra aşırı ağrım oldu midem çok kötü bulanıyordu..
ben telde konuşamicak durumdaydım ve eşim kendisini aradı gayet ilgisizdi, hastaneye gidelim mi dedi eşim ve o da isterseniz gidin dedi..
ağrım gitgide arttı kıvranarak ATAŞEHİR ACIBADEMe gittik. akşam 22 civarıydı hemen doktorumuzu çağırırız dediler 10 dk içinde doktor geldi. doktor DİLEK AYTEKİN...

karşılaşınca hemen yüzümü sevdi ve hemen kendini tanıttı, muayene etti.. çok yakın davrandı, çok kötü durumlar oldu dayanamadım elime istifra ettim, tuvalete girdim hep yanımdaydı ve oohh çok güzel oldu daha iyi sakın üzülme rahat ol filan diyordu...
bu ağrıyla günlerce düşüğü gerçekleştiremezsin diyerek küretaj yapmalıyız dedi, ilk etapta istemedim ama bu konuda taviz vermedi ikna etti. genel anesteziyle yaptılar ki psikolojik olarak işin başındayken kötü etkilenmememi sağladı.. iyi ki de öyle olmuş.. neyse işte daha da uzatmayım.. kötü bir durumu yaşayabileceğim en iyi şekilde yaşadım sanırım. ben şimdilik çok memnun kaldım ve ona devam etmeyi düşünüyorum... aksi bir şey olursa yazarım ama sanmıyorum :)

hee bu arada o gece 2000 lira ödeme yaptık.. şimdi internette yaptığım araştırmalara göre biraz fazla sanırım ama o gece çok huzurluydum o gece için değerdi... bundan sonrasını bilmiyorum...

yaa aslında şu sağlık sigortalarından birinden yaptırmak lazım.......

Son düzenleme:
ewet cnm ben odr laporoskobi ve 2 defa aşılama yaptım sonuc negatif şuan ise ist tüp bebege gitcem adam aşilamayı yaparken bile yumurta çatlatma iğnesini bile vurmuyodu

adanadan prof dr süheyl ökten hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirler mi şimdiden teşekkürler

ewet cnm gayet ii tanıyorum 1 defa laporoskobi 2defada aşilama yaptı sonuc negatif aşilamada bile prengly catlatma iğnesini vurmuyodu yınede sen bilirsin
şuan ise ist tüp bebek yaptıracamdelikafadulden

istanbul op.dr.şahizer döver bakırköy kızılay gidenler çok memnundu.bende gittim şimdi tadaviye başlattı.

camlıca hospitalyuma gıtmıstım bende bahar soyadını unuttum yarım bıraktım bende cocuk ıcın tedavı goruyorum sımdı ozel bır doktora gıdıyorum tavsıye uzerıne basladım bedıa ornek sımdılık ıyı gıdıyo bırde bebısımı alsam kucagıma:emir_bebek:

gecmiş olsun alocum cocuk ıcın tedavı gordun mu hıc

hayır 34nesli ben hiç bir tedavi görmedim. sorunum yok diye biliyorum.. yani öyledir inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: başımdan geçen tek olay oydu ne bilim anlattım işte ben de... hata mı ettim ki:uhm:

inşallah istediğin olur hayırlısıysa.. bebişine kavuşursun :)

Son düzenleme:
X