çamlıca hospitaliumda ferda uygura gitmiştim. bir kaç gün önce bir düşük yaşadım. ferda hanımı aradıımda hiç önemsemedi. daha sonra aşırı ağrım oldu midem çok kötü bulanıyordu..
ben telde konuşamicak durumdaydım ve eşim kendisini aradı gayet ilgisizdi, hastaneye gidelim mi dedi eşim ve o da isterseniz gidin dedi..
ağrım gitgide arttı kıvranarak ATAŞEHİR ACIBADEMe gittik. akşam 22 civarıydı hemen doktorumuzu çağırırız dediler 10 dk içinde doktor geldi. doktor DİLEK AYTEKİN...
karşılaşınca hemen yüzümü sevdi ve hemen kendini tanıttı, muayene etti.. çok yakın davrandı, çok kötü durumlar oldu dayanamadım elime istifra ettim, tuvalete girdim hep yanımdaydı ve oohh çok güzel oldu daha iyi sakın üzülme rahat ol filan diyordu...
bu ağrıyla günlerce düşüğü gerçekleştiremezsin diyerek küretaj yapmalıyız dedi, ilk etapta istemedim ama bu konuda taviz vermedi ikna etti. genel anesteziyle yaptılar ki psikolojik olarak işin başındayken kötü etkilenmememi sağladı.. iyi ki de öyle olmuş.. neyse işte daha da uzatmayım.. kötü bir durumu yaşayabileceğim en iyi şekilde yaşadım sanırım. ben şimdilik çok memnun kaldım ve ona devam etmeyi düşünüyorum... aksi bir şey olursa yazarım ama sanmıyorum :)
hee bu arada o gece 2000 lira ödeme yaptık.. şimdi internette yaptığım araştırmalara göre biraz fazla sanırım ama o gece çok huzurluydum o gece için değerdi... bundan sonrasını bilmiyorum...
yaa aslında şu sağlık sigortalarından birinden yaptırmak lazım.......