isminizi yazın neye benzediğinizi görün

çok güzel
ama isim yazmak şart değil nokta da koysan bi çizim yapıyo her seferinde değişik.
güzel eğlenceli. Teşekkürler

ayol bana da kızlarıma da çok güzel kızlar çizdi.kızlarım çok güzel ama kendimden emin değilim

Arkadaslar bana cok güzel bisey cikti. Ben böyle yazmistim: "aman bugün canim pek bi sIkkIn"
Degisik olsun istedim ve banada yazi cikti.
Birisi ingilizce biseyler yazmis ama hepsini anladim, sizede türkce aktarayim.
"Bu resim tanimadigim birisine gönderilecek.Belkide sen cok uzakta yasiyorsun.
Senin hakkinda hic bisey bilmiyorum ve sende benim hakkimda.Biz belkide hayatimiz
boyunca hic karsilasmayacagiz.Hatta sen geri bile yazamayacaksin."
Diye bi yazi yazmis, cok hosuma gitti :)
Yani sizin cizdikleriniz baskasiyla degistiriliyor.

bende hıc bırsey anlamadım hepsınde farklı cıktı bır cızgı kaydımı resım degısıyor.?

ya sahilde güneşlenen ALİEN çizdi....o yaratıktan daçok tırsardım ben ama meğer ben oymuşum .hay allah korkuncum demek ki....

Son düzenleyen: Moderatör:
çok hoştu yaa merakla bekledim neye benzediğimi ama beni bisikletle real e fast fooda gönderdi..eh gecenin bu saatinde karnı acıkmış biri olarak hiçde fena değil yani...

Çok ilginç bişiler anlatmaya çalışılıyo ama ben anlamadım.Tavşan fln çizdi ama??

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ne demeye çalıştı ki şimdi bu hakaret mi etti naptı yaaaaa... sevmedim ben nu işi.köpek mi domz mu onu da anlamadım bi yol çizdi neyse bi inek yolda bi çocuk falan ne diyo be buuuu kim çiziyor bunu bakim gelsin bi yanımaklava:

allah bunu yaaaaa:) kızdım dedim bu ne lan adam gibi bişi çiz :mymeka:çok güzel mutlu kolyeli bi kız çizdi...haaaaa şöleeee bozma kafamı dedim daha güsel bi kız çizdi vayt be :roflol:neymişim ben:roflol:

Amannnnn pek şakar bişi cıkdı ama bana benzemıyoooCADIARZUAma kar yagıyo usudugumumu anladı ne:uhm::uhm::uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…