Kaynanamın hakkımda arkadaşlarıyla konuştuklarına karşı ne yapmalıyım

Bırakmakla iyi etmişsiniz , okusanız ne değişecekti
Kendi kendinize sinir olup bebegi de etkileyeceksiniz
O iki yüzlülük yapıyorsa sizde politik olun , yüzüne canım cicim yaparak ,Eşinize bu durumu soyleyin ama anneci biriyse politik şekilde davranarak söyleyin sizde, yani bağıra çağıra değil çok üzülmüş çok etkilenmiş şekilde annenden beklemezdim bu kadarını vs diyerek bu mesajlar üzerine mesafeli duracagjnizi belirtirsiniz
Saldırı modunda kötü konuşursanız konuşmanın başında 1-0 yenik başlamış olursunuz
Aynen anneci, babasında vefat ettiği için ekstra öyle ve kadın çok tehlikeli o hani ahmetin peşini bırakmaz bu dediğinde eşimede karına git oğlum özür dile falan diyordu hatta eşimin arkadaşları falan bak sen sevmiyorsun ama barışın diye çok uğraştı falan demişti bende bebeği duyunca yumuşadı falan diye düşündüm beynimden vurulmuşa döndüm okuyunca

Aynen anneci, babasında vefat ettiği için ekstra öyle ve kadın çok tehlikeli o hani ahmetin peşini bırakmaz bu dediğinde eşimede karına git oğlum özür dile falan diyordu hatta eşimin arkadaşları falan bak sen sevmiyorsun ama barışın diye çok uğraştı falan demişti bende bebeği duyunca yumuşadı falan diye düşündüm beynimden vurulmuşa döndüm okuyunca
Bak oğluna nasıl iyi gözüküyormuş bide yaa
Sizde politik olun bundan sonra
Direkt annesini kötülüyor gibi yapmayın, saldırı modunuz işe yaramaz
Ah ben şaşırdım üzüldüm hiç beklemezdim ,bende böyle olmasını istemezdim hayatım ama mesafemi korumak istiyorum seni ve bebeğimi çok seviyorum ve görüşüp kendimi daha üzüp bebegimizi etkilemek istemiyorum vs vs gibi konuşun bence

Bak oğluna nasıl iyi gözüküyormuş bide yaa
Sizde politik olun bundan sonra
Direkt annesini kötülüyor gibi yapmayın, saldırı modunuz işe yaramaz
Ah ben şaşırdım üzüldüm hiç beklemezdim ,bende böyle olmasını istemezdim hayatım ama mesafemi korumak istiyorum seni ve bebeğimi çok seviyorum ve görüşüp kendimi daha üzüp bebegimizi etkilemek istemiyorum vs vs gibi konuşun bence
Öyle yapıcam… Şeytan diyor kaynanamın saçına yapış

Okuduğum an orayı karıştırirdim kimse benim kişiliğine karakterime hayatıma dil uzatamaz o dili orda kopartir evime öyle geçerdim sizde fazla rahatsıniz bunca laf yutulurmu

X