isminizi yazın neye benzediğinizi görün

banada yatma saati yazılı bişi çizdi ..akıllı oyunmuş busatte yapılacak en güzel şeyi çizdi bana ........

bana bir elinde sigara bir elinde içki bardağı tutmuş bir kadın çizdi ikinci denememde bir erkek çizdi gözleri kızarmış ve sinirliydi ve wi must win yazdı

:teytey:Ay kızlaaar bana new york resmi çizip bide onu hayal kutusu içine aldı hep hayalimdir zaten amerika .Aybildi valla süperrrrrrrrrr

ben önce seksi bi kız olarak,adımı 2.kez yazdğımda ise kolları bacakları kırık hasta çıktı kaydirigubbakcemile3
3.kez yazdgmda küçk saçları yandan örgülü tatlı bi kız çıktı.
bi de sewgilimn adını yazıyım dedm tam benzer çıktı valla sinirli bi tip çıktı :oklava:

ismimi yazdim yumrukla kurbagayi öldürdüm :)
kiziminkini yazdim cizgifil karikatürü cizdi
esiminkini yazdim kalpli kutu ve bir buket cicek cikdi:))))))))))

kendi adimi yazdim bana guzel bir sepetin icinde taze cilek resimleri cizdi.

oglusumun adini yazdim deniz altini cizdi yunus baligi kapunbaga kucuk balik deniz yildizi vs cok guzel

esimin adini yazdim kahve ve sarap cizdi :1:

ismimi küçük harflerle yazdım hüzünlü bir göz çıktı.bu yine iyi..

büyük harflerle yazdım.bir adamın başına vurmusum.kanlar akmıs.sopayı arkama saklamısım.baloncuktada ben değilim yazıyor :9: katil yaptı bunlar beni be :9:

O kadar düzgün yazdım ki,bilgisayar başında çalışan biri çıktı:)))))) Sevgilimin ismini yazdım,elinde gitar,gece ay ışığında çalan biri çıktı:))))))))Kendisi de o kadar romantiktir zaten.

Back