• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismin ne olsun isterdin? : )

Zeynep ismini ben de çok seviyorum,hem anlamı hem kulağa hoş gelişi...Kızıma da bu ismi koyamadım,görümcem kendi kızına koymuştu:KK43: Azra ismini de çok seviyorum.Sanırım ben içinde Z harfi olan isimleri seviyorum,neden bilmiyorum (Erkek ismi olarak yavuz ,onda da Z harfi var :KK53:)

Benim göbek ismim Zeynep ama kızım olursa hep Azra koyucam derdim :)

kendi ismimi çok seviyorum.. bide zeynep ismini seviyorum oda bacımın ismi..ama zehra ismini ,,suelnur ismini,zeliha ismini,yağmur ismini, ve halenur ismini severim kii çok var sevdiğim isimm..

kendı ısmımden memnunumm .. sanırım bu ısım benım olmasaydı kızıma verırdımm :D
kotu kaynana olup torunuma da benımm ısmımı verceğinizzz yeavrumm dıyebılırımm :KK23:
annem de bu ıkı ısım arasında kalıp dılara ıle ısmım arasında kalmıs. ..dılara da guzelmıss amaa:cool:

Arkadaşımı kendimde de yaşatmak adına Halide olsun isterdim. Inşallah bir kızım olursa ilerde, onda yaşayacak..

Abimin ismi aydın olduğu için bnm ismimin de aylin olmasını istemişimdir.o dönemler serpil çakmaklı meşhur olduğu için onun gibi güzel olsun diye serpil koymuşlar.yine de şükrediyorum ya banu koysalardı
:KK70:hahha evet şanslıymışsınız Allah korumuş

Back
X