• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ismin ne olsun isterdin? : )

Ben ismimi söylerken zorlanıyorum ve bu zamana kadar ilkokul ortaokul lise üniversite nereye gitsem adımdan en az 2 kişi var 90 larda çok modaydı sanırım bu isim , küçüklüğümden beri eylül ela nehir duru isimlerini severim bunlardan biri olabilirdi

Elif isterdim zaten annem de elif istemiş ama koydurtmamışlar ..adım da güzel ama elif başka gerçi düşününce kadriye de olabilirdi biraz eski bi isim gibi ama kadir gecesi doğmuşum güzel olurdu bence en azından ikinci isim olarak

Ben ismimi söylerken zorlanıyorum ve bu zamana kadar ilkokul ortaokul lise üniversite nereye gitsem adımdan en az 2 kişi var 90 larda çok modaydı sanırım bu isim , küçüklüğümden beri eylül ela nehir duru isimlerini severim bunlardan biri olabilirdi
Nehir ve duru cok hos : )

Pelinsu olsun isterdim. Hatta kendime bir de Berkecan bulup Starbuck'da takılırken öpüşmeli koklaşmalı Scorp videoları çeker bol bol Snapchat'te foto paylaşırdık. :KK30:
Şaka bir yana sanırım Ece olsun isterdim sanırım. Ne bileyim seviyorum bu ismi. Belki kızıma koyarım.. :süslü:

Herkeste olmayan bir isim olsun isterdim çünkü bir keresinde sınıfımda benle aynı adı hatta soyadı taşıyan bir arkadaşım olmuştu... gerçi artık ismim eski moda kaldı, yeni nesil bu ismi pek kullanmıyor.

İlla bir isim seçecek olsaydım da Züleyha ismini seçerdim. Bana yakışacağını düşünüyorum.

ay ısmını cok merak ettım :)

Back
X