Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten inanılmaz bir şey ya! İsim değişecek, doğduğu aile, sahip oldukları, eğitimi, işi, çevresi, akrabaları, doğduğu coğrafya falan değişecek sanmak! Daha neler okuyacağız ya!İsim değişikliğiyle olacak iş mi sence bir dünyaya dönüp baksan mı?
İşte soyisim orda asdgh eşim ünlü bir mafya ile aynı isim ve soyisme sahip , bunu da açıklasınlar:)Aynı isme sahip olup çok kötü ve çok iyi konumda olan insanlar nasıl açıklanıyor numerolojide? Hepsinin aynı seviyede olması gerekir bu mantıkla
Doğum tarihi, saati ,anne adı ve isim uyumuna bakılıyor sanırım. Çokta bilmiyorum. Sağdan soldan duyduğum kadarıyla.Aynı isme sahip olup çok kötü ve çok iyi konumda olan insanlar nasıl açıklanıyor numerolojide? Hepsinin aynı seviyede olması gerekir bu mantıkla
Adımı arzu soyadimi sabanci yapmaya gidiyorum
Sedat P*k*r ?İşte soyisim orda asdgh eşim ünlü bir mafya ile aynı isim ve soyisme sahip , bunu da açıklasınlar:)
Yok değil başka bir ünlü:))Sedat P*k*r ?
İsmimi değiştirip hayatım değişsin demedim numeroliji diye bir şey çıkmış ilgimi çekti sadece bununla ilgilenen ya da deneyim yaşamış kişilerin fikirlerini merak ediyorum yoksa herkes bilir isim değiştirmeyle hayatına sihirli değnek değmesinin çok ütopik bir beklenti olacağınıİsim değiştirene kadar hayata bakış açını değiştirsen daha mantıklı olur.