ismim sizce cokmu kotu?

Bu gibi yorumlardan dolayi ismimden daha cok soguyorum desem iste gordugunuz gibi isim cok onemli. Cocuga isim koyarken 2 kez daha dusunmeliyiz

Ben olsam değiştirmezdim, ki kızım olursa ileride Mihrimah koymayı düşünüyorum, Mihriban'a fonatik olarak birebir benziyor neredeyse. Ortalık Lila,Kuki Tuti zart zurt isimlerle doldu, eski güzel isimlere hasret kaldık resmen yeni jenerasyon biraz büyüsün isminizi beğenirsiniz

ilk once tesekkur ediyorum. Ben koyluleri asaglamiyorum lutfen oyle dusunmeyin arkadasim bunu demisti mihriban koylu ismi gibi diye. Yanlis anlasilma olmasin
Bence gereken cevabı o arkadaşınıza vermeliydiniz. Onun bu sözünü paylaşınca herkes aynı fikirde olduğunuzu düşündü. İsminiz ne güzel aileniz özenmiş koymuş. Adıyla büyüsün der büyükler. Nasıl da özeniyordum eski isimlere Meryem Zehra.... Vb. nasip olmadı kızıma koymak. Hele isminizin geçtiği türkü apayrı güzel..

Öyle bir dönem gelecek ki bir sınıfta ceylin zümra ve hıra dışında başka isim olmayacak . Bence isminiz çok güzel. Hele o unutursun mihribanım şiiri daha bi anlam katıyor. Yaşım 20 demişsiniz. O zaman 60 yaşınıza geldiğinızde de mi isim değiştireceksiniz.
Ayrıca ismin köylü ismi gibi duruyor sözleri de hiç hoş değil. İsmin köylüsü mü olur hem köylü olunca ne oluyor. Ne ayıp. Arkadaşınızı çok kınadım

modern isim mi ariyon ...okşan yap oyleyse zira çok modernkuzum ismin çok güzel. şarkılara konu olmuş ad olmuş..modernliği isimde arama

Valla bizim Mihriban diye arkadasimiz var ona Mihri diyoruz iki şekilde de bize çok hoş, naif ve romantik geliyor

Mahsun Kırmızıgül neyi güzel söylemiş ki zaten?

Bir sürü usta türkücü varken. Musa Eroğlu, Neşet Ertaş vs..

Lisede bir arkadaşımızın ismi Mihrimah’dı..kendince ikinci ismi takmıştı kendisine ve Hep Merve derdi ismi sorulunca..

Benim fikrimce bazı isimler ; hiç eskimez , zamansızdır ve her daim kulağa hoş gelir.. sizin isminiz de kesinlikle bu kategoride...bir çırpıda aklıma gelenler; Ayşe, Beril, Zehra, Banu, Leyla...
ama tabii ki siz memnun değilseniz , gönlünüz değiştirmekten yanaysa değiştirin . Fakat yerinizde olsam cemre ya da Melisa yerine yine M ile başlayan ama daha zamansız bir isim seçerdim..
hakkınızda hayırlısı olsun :)

Tesekkur ederim. Keske isim degistirmek kolay olsa zor bir surec. Ailem arkadaslarim yeni ismimle seslenmezler cunku

Allah herkesi adiyla yasatsin ins ad bir boncuk demis atalar cok guzel bir isme sahipsin bence sagin solun lafyla dgstrme degmez kendine biraz ozguvenli ol ve o arkadasina don sen begenmesnde ben cok begeniyorum yakisyr de koylu olmak ayipmi bnde koyluyum o arkadasin seni cekemiyor bnce o yuzden seni huzursuz etmek icin soylemis (bu arada su koylu muhabbetine arkadasina cok seyler soylerdim ama engellenmek istmyrm )

Sakin

aynen. farkli olacam diye sacma sapan anlami olmayan isimler turedi. bi arada "eymen" çılgınlığı vardı. nereye kafami cevirsem 3 5 tane eymen görüyordum

12-13 yıl önce başlayan bir Emir furyası var ki şu anda ortalık kaynıyor..

Tesekkur ederim. Keske isim degistirmek kolay olsa zor bir surec. Ailem arkadaslarim yeni ismimle seslenmezler cunku
O zaman burada yazılan pozitif yorumları ve güzel mesajları oku isminden şikayetçi olacağın zamanlar :)
Bence isimler insanları tamamlıyor eğer seni görebilseydik, Mihriban ismini Eminim sana daha çok yakıştıracaktık ve çevrendeki Kişiler de bu şekilde düşüyordur.. sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…