- 1 Nisan 2021
- 808
- 346
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ozaman şimdi nasıl olucakAyy doğru kız valla bende öyle yorgunum ki beynim durdu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman şimdi nasıl olucakAyy doğru kız valla bende öyle yorgunum ki beynim durdu
Aynen canm. Fazla yüklenince ayarlarım bozuluyoAllah kolaylık versin canım. Farklı şeylere konsantre olunca kafa karışıyor insan yapacağını bile unutuyor
Herkes kendine 1 fazla okuyacak,Ozaman şimdi nasıl olucak
Canım ben kendi grubuma ve kendime okudum. Rabbim kabul etsin inşallahHerkes kendine 1 fazla okuyacak,
Canm ben sadece başlarken besmeleyle başladımKızlar besmele cekıyormuyuz
Yani kendimize 12 taneHerkes kendine 1 fazla okuyacak,
Her defasında mı cektın cnm yoksa en basında mı cektın sadceeCanm ben sadece başlarken besmeleyle başladım
Ben kendime okurken başka dualarda etmiştim bişey olurmuDuamız yazmasa mesela deseki ne dileği varsa onun için bağışladm o zaman tehlikeli haklısın ama duamız genelde ya bebek ya evlilik onun için bu riske girdim
Yok canm ne olacak ki kötü niyetle okumuyoruz herkesin niyeti belli sen kendine istediğini dileBen kendime okurken başka dualarda etmiştim bişey olurmu
Evet canımYani kendimize 12 tane
Yaaa tamam canım teşekkür ederimYok canm ne olacak ki kötü niyetle okumuyoruz herkesin niyeti belli sen kendine istediğini dile
Canım her bir arkadaşa başlarken sadece başında besmeleyle başladım.Her defasında mı cektın cnm yoksa en basında mı cektın sadcee
Canım okuyan bir daha başka gruba dahil olabiliyor mu?1. @Mucizemm222
2. Ssevincli
3. @Tospaagtd
4. @KelebekkB
5. @rana20
6. @Kzbnylmz
Başka gelmek isteyen var mı
Bebişim ekstradan katabılıyorsan benıde kat.. Yazdımda gormedın1. @Mucizemm222
2. Ssevincli
3. @Tospaagtd
4. @KelebekkB
5. @rana20