- 1 Nisan 2021
- 808
- 346
- 26
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Sanırsam herkesin adına 11 adet okunup dua edilecek herkes topla 111 olucakMoonfacedMom affet beni bisey soracam
Bumu okunacak sadece?
Ve pazar gunune kadar sadece 111 defami okunacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırsam herkesin adına 11 adet okunup dua edilecek herkes topla 111 olucakMoonfacedMom affet beni bisey soracam
Bumu okunacak sadece?
Tamam tsklerSanırsam herkesin adına 11 adet okunup dua edilecek herkes topla 111 olucak
Evet canım o okunacak 10 kişiye okuyacaksınız kişi başı 11 adet toplam 111 adet olacakMoonfacedMom affet beni bisey soracam
Bumu okunacak sadece?
Kötü amaçlı okumuyoruz hepimizin niyeti belli canm.Yenecek biseyin üzerine okuyup onu yedirdigimiz kimse kisiye gayrihtiyari muhabbet besler ... Bu madde muskaya girmiyor mu
Yani çok tehlikeli geldi bana
Bitirince 111 adedi bildirim yapıcan canmMoonfacedMom Canım okudum diye bildirim yapacaz mı ben okudum da grubum için
Ben bitirdim canım o zMan 10 kişiye 11 defa grubumki okudumBitirince 111 adedi bildirim yapıcan canm
Öyle tabi deKötü amaçlı okumuyoruz hepimizin niyeti belli canm.
Duamız yazmasa mesela deseki ne dileği varsa onun için bağışladm o zaman tehlikeli haklısın ama duamız genelde ya bebek ya evlilik onun için bu riske girdimÖyle tabi de
Bazen bazı risklere girmemek lazım
Lütfen dikkatli olun
Ben bı duayla karşılaşınca bile telaffuz etmiyorum onu inanın ki.
Hemen Kuran'da geçiyor mu bı bakıyorum hemen .
Ne olur ne olmaz ledün ilmine bulaşmak istemem bilerek veya bilmeyerek
Yok canm herkese aynıKendimize 1 fazla mı okuyacağız canım
O zaman 110 olmuyor mu? Bu arada yanlış hesap yapıyor olabilirim kendimde değilim uykudanYok canm herkese aynı
Ayy doğru kız valla bende öyle yorgunum ki beynim durduO zaman 110 olmuyor mu? Bu arada yanlış hesap yapıyor olabilirim kendimde değilim uykudan
Olsun canım daha başlanmadı zaten.Ayy doğru kız valla bende öyle yorgunum ki beynim durdu
Hem derin temizliğe başladım hem dua grupları hem kızım var hem oruç çarpıyor çok yoruluyorum bi süre sonra kafam duruyo.Olsun canım daha başlanmadı zaten.
Allah kolaylık versin canım. Farklı şeylere konsantre olunca kafa karışıyor insan yapacağını bile unutuyorHem derin temizliğe başladım hem dua grupları hem kızım var hem oruç çarpıyor çok yoruluyorum bi süre sonra kafam duruyo.