- Konu Sahibi MoonfacedMom
İsmim Elanur ,duam en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef canm Amin inşallahGeç kalmışım ben Rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah canımmm kızlarrr
Bu dua ezberdenmi okunması gerıyorCanım ezberinde olmayanları okuyamıyor
Yok canım o zorlanıyor bakarak okumaya bildiği dualara katılıyorBu dua ezberdenmi okunması gerıyor
Tamam cnm sıkıntı yok o zmnYok canım o zorlanıyor bakarak okumaya bildiği dualara katılıyor
Mintimintin annesi ezber olmayan duaları çekemiyormş onu konuştuk canmBu dua ezberdenmi okunması gerıyor
Ben sadece 1 kısmı okudumda ondan yanlıs anladım no problmMintimintin annesi ezber olmayan duaları çekemiyormş onu konuştuk canm
Aaa canım liste kapanmış rabbim hepinizin dualarınızı kabul eylesin inşaallahMoonfacedMom canım benide ekler misin
Aynen nezaman başlıyoruzzzzMoonfacedMom canım be zaman başkıcaktık kaçırdım orayı
Hayırlı sağlıklı salih bir erkek evlat istyrm Rabbım den
Aynen nezaman başlıyoruzzzz
Kızlar 1 arkadaşımızın duasını bekliyordum attı şimdi düzenleyeyim sahurda atarm inşallahMoonfacedMom canım be zaman başkıcaktık kaçırdım orayı
Bumu okunacak sadece?Allâhü hüve melikün semîyun kâdirun kerîymün halîymün ledıyfûn alîymün muîînûn sâdikun ”