• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ismek kurs merkezleri hafta sonu açıkmı kayıt yaptırmak için

Gecen haftasonu kapatmislar...Internet sitelerinde yaziyordu bilgi olarak! Yani demek istedigim: Haftsonu kayit yapilmamis ama Pazartesi normal kayitlara devam etmisler..!

Son düzenleme:
ben dün gittim arapçaya kaydoldum, boş yerlere kayıtlar devam ediyo.

bende stilistliğe kaydoldumm...şakkıdı
daha öncede bilgisayara gitmiştim süper öğretiyorlar...a.s

bende keman kursuna gitmek istiyorum ortaköy kadıköy ve fındıkzadede varmış ama internet sitesinde açılmamış gözüküo web tasarımına gidecğim sanırım

bana bayramdan sonra arayacağız dediler cnm opuyorumnanaktan

bende ebru kursuna yazıldım daha once gıdenler var mı acaba ebruya ne kadar suruyo

kızlar bu sene iki branşa kayıt olunmuyo derken ayrı ayrı kurs merkezlerinde de mi olmuyo yoksa tek kurs merkezindemi bilgisi olan varmı?

ben bu sene çinicilik ve seramığe yazıldım ekimde başlıcak dediler hadi hayırlısı..

canım ben bu sene iki bransa kayıt yok diye biliyorum sen nasıl kayıt oldun bilgilendirirsen sevinirim çünkü benmde gitmek istegim bir kaç branş varda:)

boş yer olursa iki branşa müsade ediyolar ancak.

bende keman kursuna gitmek istiyorum ortaköy kadıköy ve fındıkzadede varmış ama internet sitesinde açılmamış gözüküo web tasarımına gidecğim sanırım

bende webtasarımı istemiştim ancak almıyorlar webtasarımına. Bilgisayar kullanabildigine dair sertifikan varsa alıyorlar.
cok sacma geldi bana da bilgisayar kulllanmasını cok iyi biliyorum, böyle birsey cıkarttıkları icin kaydolamadım. aslında haklı sayılırlar daha bilgisayarın bsini bilmeyen bile kaydoluyordur onlar da haklı ama en azından belge isteyene kdr sınavdan gecirip alabilirlerdi.

bende webtasarımı istemiştim ancak almıyorlar webtasarımına. Bilgisayar kullanabildigine dair sertifikan varsa alıyorlar.
cok sacma geldi bana da bilgisayar kulllanmasını cok iyi biliyorum, böyle birsey cıkarttıkları icin kaydolamadım. aslında haklı sayılırlar daha bilgisayarın bsini bilmeyen bile kaydoluyordur onlar da haklı ama en azından belge isteyene kdr sınavdan gecirip alabilirlerdi.

ben 2 sene önce gitmiştim web tasarıma, bilgisayara falan da gitmemiştim. girişte bi sınav yapmışlardı onu geçmiştim sadece. ve evet bilgisayar bilmeyenler bile katılmaya kalkıyo ama bu sınavla pek geçemiyolardı. hoş geçen de biliyorum sınıfta hakkaten maus tutmayı bilmeyen insanlar vardı, onlar nası geçiolar onu bilmiyorum. şimdi belki sınavda sallayıp tutturma olasılığını ortadan kaldırmak için böle bişi çıkarmışlardır. benim babam bilgisayara gitti sert,f,ka da aldı ama hala çift tıklamayı beceremiyo. babamı web tasarıma alabilirler yani ölemi pff.

bende modelistliğe yazıldım bakalm haftasonu gidecem acaba ne kadar sürüyor.?

hatunlar aranızdan aranan oldumu kurs başlıyo diye?

Back