- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 32
Kufur eden bir cocugu doven Adam ilerde esini dovebilir mi
Öldürebilir bile
Bir çocuğa el kaldirandan her şey beklerim ben
Çocuğa şiddet vicdansizligin dibidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kufur eden bir cocugu doven Adam ilerde esini dovebilir mi
Cok doğru kimin ne çektiğini bilemez insan kim hatali kim hatasiz onuda bilemeyiz bu konunun onemi destek ve yardimci olmak yok hak ediyorsun şöyle boyle denmez öyle diyenlere sen birsey diyecen ama olmuyorBunun kadının maddi bağımsızlığıyla ilgisi yok. Şiddete boyun eğmemek bir yürek meselesidir.
Malını mülkünü kocasının idaresine veren, maaş kartını veren kadınlar var. Bunlar para kazanıyor da ne oluyor? Yada malın mülkün hayrını mı görüyorlar?
Öte yandan çoluklu çocuklu boşanan, hakarete vs... boyun eğmemek adına bir sürü sıkıntı çeken yinede bir şekilde tutunan kadınlarda var.
Yani ben yadırgamak istemiyorum insanları. Herkesin karakteri farklı birbirinden. Bence sen şöylesin, böylesin, karaktersiz sin, bilmem nesin demektense destek olmak lazım, yardım etmek lazım.
ne önemi var ki? çocuğunu dövmesi ayrılmak için yeterli sebep değil mi,illa kadın mı şddet mağduru olmalı..Kufur eden bir cocugu doven Adam ilerde esini dovebilir mi
Şiddet illa eşten olmuyor ki çok yakın bir arkadaşım is yerinde şiddete uğradı iftira ya uğradi. Kendisi muhendis ve başka bir çalışan resmen kadını fabrikada rezil etmiş kolu mosmor du ve sen bana aşiksin deyip yüz vermedim o...falan demis ve kadını işten çıkardılar böyle aşağılık bir düzen var. Kimse şahitlik yapmadı arkadaşım o iftira larla delirdi. Ve işten atıldı. Nerde kadın dayanışma dernekleri nerde kadınlara destek hepsi hikaye nerelere başvurdu ne yardım ne de iş bulamadı. Iftiralar yüzünden nisanlisiyla bile ayrıldı. Böyle de aşağılık bir düzen var ve elimiz kolum uz bagli