• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İsmek Kursları!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismekte resim kursuna giden varmı? ben gitmek istiyorum. h.sonu hangi günler var saatleri nedir bilgisi olan varmı?

Dün telefon açtılar bugün için saat 10 da gelmemi söylediler toplantı için diplomamla beraber sabah 10 da gittik 13-15 kişi vardı pk yoğun değildi sınıf..Haftaya ders başlıycakmış gerekli malzemeleri söylediler o kadar..

dersler kesin bu hafta başlıyomu?
ben arapçaya hafta sonu yazıldım, o zaman bizim de bu haftasonu başlar herhalde. ama kimse aramadı beni..

dersler kesin bu hafta başlıyomu?
ben arapçaya hafta sonu yazıldım, o zaman bizim de bu haftasonu başlar herhalde. ama kimse aramadı beni..

haftaya başlıycak dersler..haftaiçi ararlar heralde...

kızlar bende ingilizce kursuna yazıldım ama henüz arandım bekliyorum :hulya: sizleri aradılar mı CADIARZU

ismekte resim kursuna giden varmı? ben gitmek istiyorum. h.sonu hangi günler var saatleri nedir bilgisi olan varmı?

Canim, bende yazildim ama henüz cevap gelmedi...bekliyorum..! Daha önce gitmedim hic..HAYIRLISI!

arkadaşlar ben ingilizce kursuna yazılmıştım az önce aradılar dersler pazartesi-salı-perşembe saat 1 le 4 arasıymış bu perşembe başlıyoruz zemuszemus

merhaba, ben gitmedim ama sormuştum günlerini.
haftaiçi 3 gün (ptesi salı çarşamba) tam gün yaptıklarını sölemişlerdi, haftasonu yoktu.
yani resim kursu bayağı kapsamlı bi kurs haftada 3 gün burada.. sanırım diğer şubelerde de öledir.

haftaiçi 3 gün (ptesi salı çarşamba) tam gün yaptıklarını sölemişlerdi, haftasonu yoktu.
yani resim kursu bayağı kapsamlı bi kurs haftada 3 gün burada.. sanırım diğer şubelerde de öledir.

Bende yazildim resim kursuna ama sadece cumartesi günleri veriliyor ders...zaten o yüzden secmistim..demek ki kurs merkezinden merkezine degiiyor..!

hafta içiyse kötü ben çalışıyorum :1no2:

Bende yazildim resim kursuna ama sadece cumartesi günleri veriliyor ders...zaten o yüzden secmistim..demek ki kurs merkezinden merkezine degiiyor..!
ne güzel ..! (bu ünlem niyeyse?)
evet derin gördüğünüz üzere kurs merkezinden kurs merkezine değişiyor, siz en iyisi yakınınızdaki merkezi arayıp kendiniz sorun.

arkadaslar bu kursa bende basvurmak istiyorum.son basvurular bittimi yoksa alimlar devam ediyormu,bilginiz varmi?

Merhabalarra.s.Bugün gittik supurgelicadi abloşumla şiş örücülüğüne başladık hocayi çok sevdim aralarında en genç ve bekar biz olmamıza rağmen çok keyif aldım hoca malzemeleri filan verdi haftaya bebek yeleği örücez :hulya: :)) arkadaşlar burda nikah şekerliğine giden var mı bu hafta başladı ama biz şehir dışında olduğumuz için gidemedik idareye filan sorduk ama malzemeleri bilmiyorlarmış hocayıda bulamadık elinde olan ya da eyüpteki ismek kursuna giden var mı aranızda en azından malzemeleri öğreniriz senağlama elim boş gitmek istemiyorumm :/

arkadaslar bu kursa bende basvurmak istiyorum.son basvurular bittimi yoksa alimlar devam ediyormu,bilginiz varmi?

yedek alımlar devam ediyormuş sadece,gelmeyen kişilerin yerine yedekleri alıyorlar şansını dene istersenkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar ben grafik kursuna yazılmıştım 2. kura kaldım 2 kur ne zaman basliyor bileniniz varmı? birde ilk bir sınavdan geçiliyormuş bilgisayar bilgisini ölçmek için grafikerliğe giden arkadaşlar varsa bu konuda bilgi verebilirmi ?

Son düzenleme:
Ben de ıngilizce istemiştim ama doluymuş.

Gitar düşünüyorum şimdi , var mı giden ?

slm kızlar
bende ebru kursuna yazıldım...
dun ilk dersi toplantı şeklinde yaptık.. tanışma ve malzemeleri konuştuk
haftaya çalışmalara başlayacağız inşallah
ebru branşını seçen varmı aranızda?

Back